برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
ویرایش توسط ali.asghar : 25 شهریور 1397 در ساعت 13:56
من پرس و حو کردم بعضیا میگفتن پردیس و مازاد بعضی دانشگاها تعهد محضری میگیرن که تا پایان دوره تحصیل حق انصراف نداری وگرنه جریمه میشی بعضی دانشگاه ها هم تعهدی نمیگیرن
الان این دانشگاه جهرم از یه نفر که پارسال مازاد پزشکی جهرم اورده سوال کردم گفتن از اون هیچ تعهد محضری نگرفتن
سلام
ظرفیت مازاد همون دولتی هست توی مدرکت هم چیزی نمینیوسن ه مازاد یا غیرمازاد ، اگر هزینه اش رو داری ، همون رو ادامه بده
انصراف از دانشگاه هایی که شهریه باید پرداخت کنی ، جریمه و هزینه داره ، ضمنا باید قبل از انتخاب رشته انصراف بدی ، یهو میبینی انصراف میدی و سال دیگه قبول هم نیمشی اونوقت دیگه همینم نمیتوانی ادامه بدی
" God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
|خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|
دوست عزیز سلام
خب من کنکور 98 رو که دادم نتایج اولیه که بیاد معلوم میشه روزانه قبول میشم یا نه دیگه منتظر نتیجه انتخاب رشته نمیخاد وایسم واسه همین میگم که اگه 98 رتبم به پزشکی روزانه خوند از این دانشگاه انصراف بدم وبرم همون پزشکی روزانه رو ادامه بدم اگرم که رتبم به روزانه نخورد همین مازاد جهرمو ادامه بدم
چیزی که من امسال توی این سایت از بچه ها دیدم ( و بیرون سایت) خیلی ها رتبه ی خوبی هم داشتن و فکر میکردن روزانه قبول میشن ، ولی یا شبانه قبول شدن یا پردیس خودگردان یا مازاد ، زیاد نمیشه روی خود رتبه تمرکز کرد البته اگر رتبه ی دورقمی باشی میشه تمرکز کرد خخخ
به هرحال فعلا که قبول شدی ،باید 2 ترم بری تا بتوانی کنکور بدی ، همین 2 ترم میشه حدود16 میلیون تومان ... خوددانی ولی اگر دیدی رتبه ات خوب هست و مطمئنی که قبول میشی میتوانی انصراف بدی و انتخاب رشته کنی برای روزانه![]()
داداش من دیروز جریمه ی انصراف یک رشته ی کارشناسی یکی از دانشگاههای علوم پزشکی رو پرداخت کردم؛
کسی که پردیس یا مازاد سراسری ثبت نام میکنه ، فقط یکماه اول اگه انصراف بده جریمه نداره(تا پارسال این نکته لحاظ میشده، امسال رو باید از حسابداری یا بخش مالی دانشگاه مربوطه سوال کنی)، بعد از اون مهلت، جریمه داره؛ بعضی دانشگاهها 50 و اکثر دانشگاهها 100 درصد شهریه ی ثابت ترمهای باقیمونده.
برای پزشکی، جریمه چیزی حدود 28 میشه(البته مثلا انصراف از وسطای ترم اول که 14 ترم بمونه؛ 14 تا 2 تومن)
ویرایش توسط jhasani : 25 شهریور 1397 در ساعت 16:08
سلام
اگر امسال روزانه قبول شدی ، دیگه سال بعد نمیتوانی روزانه قبول بشی چون یک سال از انتخاب رشته ی روزانه محروم میشی ، اما سال 99 میتوانی
البته ظاهرا پارسال کسانی ک روزانه قبول شده بودن به سنجش میگفتن که قبولیشون رو کنسل کنه تا بتوانن سال دیگه کنکور بدن ( والا دقیق در جریان اینش نیستم ، شاید بچه ها بدونن چطوریه ترفندش)
ولی به صورت عادی یک سال محرومی از روزانه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)