سلام اینا مدارک مورد نیاز خوابگاهه

درخواست خوابگاه
مراحل ثبت و درخواست خوابگاه جهت دانشجویان جدیدالورود : ۱-ورود به سایت دانشگاه www.uswr.ac.ir ۲-ورود به گزینه خدمات دانشجویی ۳-سامانه بوستان ۴-فرم های دانشجویی (دریافت فرم تعهد محضری با توجه به رشته تحصیلی و تکمیل آن همراه ضامن در دفترخانه اسناد رسمی.«شایان ذکر می باشد دانشجویان رشته های تحصیلی مشاوره، پیش از دبستان و کودکان استثنایی در مقطع ارشد و رشته های تحصیلی علوم تربیتی و روانشناسی عمومی در مقطه کارشناسی زیرمجموعه وزارت علوم و سایر رشته ها زیرمجموعه وزارت بهداشت می باشند.) ۵-مطالعه راهنمای سیستم ۶-ورود به گزینه دانشجویان جدیدالورود و تشکیل پرونده ۷-ورود به کارتابل دانشجویان با نام کاربری : شماره دانشجویی و کلمه عبور: کدملی ۸-تکمیل تمامی فرم های مربوطه و ثبت درخواست خوابگاه( مطالعه کامل راهنمای سیستم و نحوه درخواست خوابگاه) ۹-ورود به گزینه درخواست خوابگاه و ثبت درخواست خوابگاه * شایان ذکر می باشد درصورت تکمیل تمامی فرم های موجود در صفحه سامانه بوستان قادر به ثبت درخواست خوابگاه می باشید. مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری : ۱-کپی کارت ملی ۲-کپی شناسنامه ۳-۲قطعه عکس ۴*۳ ۴-اصل سند تعهد محضری ۵-استشهاد محلی از آدرس محل سکونت ( تایید مسجد محل/شورای محل )

3تا سوال دارم :
من الان استان تهرانم ولی خود شهر تهران نیستم
1-دانشگاهمم افتاده ولنجک یعنی سه ساعت رفت و سه ساعت برگشت به نظرتون به من خوابگاه میدن؟؟
2-فرم محضری چیه؟؟
3-استشهاد محلی؟؟؟