X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

تاثیر نمرات 3 سال دبیرستان در کنکور و نحوه ی پذیرش....

تأثیر نمرات ۳ سال دبیرستان در کنکور و نحوه پذیرش دانشجو در رشته‌های کم متقاضی

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه طرح سنجش و پذیرش دانشجو در مجلس نهایی شد، گفت: باید طی ۵ سال سهم تأثیر سوابق تحصیلی در پذیرش دانشجو به ۸۵ درصد برسد .پرتال دانشگاهی به نقل از محمد مهدی زاهدی در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت حذف کنکور در سال ۹۳، با یادآوری قانون مصوب سال ۸۶ که از ابتدای برنامه پنجم توسعه، برگزاری کنکور را غیرقانونی اعلام کرد، تصریح کرد: اگر بخواهم خیلی شفاف صحبت کنم باید اعلام کنم کنکور ۹۱ و ۹۲ طبق این قانون کاملاً غیرقانونی است و تنها کنکور سال ۹۰ که نخستین کنکور در نخستین سال برنامه پنجم توسعه به شمار می‌آمد، اعتبار قانونی داشت.وی ادامه داد: با وجود این ، کمیسیون آموزش به این نتیجه رسید که برگزاری دو کنکور ۹۱ و ۹۲ مشکلی ندارد و دانشجویان و داوطلبان شرکت کننده در این دو آزمون نگران نباشند.رئیس کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به پیگیری تعیین تکلیف کنکور ۹۳، از حذف واژه کنکور در طرح پیشنهادی مجلس خبر داد و افزود: هم اکنون در بررسیها واژه ” کنکور ” حذف و طرح سنجش و پذیرش دانشجو جایگزین شد؛ همچنین باید اعلام کنم پس از چند ماه اقدامات کارشناسی سه وزارتخانه که متولی آموزش را بر عهده دارند، آخرین جمع بندیها اعلام شد.زاهدی درباره این جمع بندی اظهار داشت: سابقه تحصیلی بر اساس سه سال آخر دبیرستان لحاظ و اعلام شد طی ۵ سال باید حداقل ۸۵ درصد ظرفیت پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی صورت گیرد، علت اینکه پذیرش طبق سوابق ۱۰۰ درصد نشد این بود که پژوهشها و کارشناسی‌ها اجازه این کار را نمی‌داد چون رشته‌های پرمتقاضی جدی داریم که امکان پذیرش دانشجو بر اساس سابقه تحصیلی صرف ، وجود نداشت.وی با ارائه توضیحات بیشتر در خصوص پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی، گفت: سابقه تحصیلی بر اساس آزمونهای استانداردی است که چگونگی آن را باید شورای عالی آموزش و پرورش تعیین کند، هم اکنون آزمونهای سراسری در سال سوم دبیرستان توسط وزارت آموزش و پرورش برگزار می‌شود اما دارای استاندارد مد نظر ما نیست.به گفته زاهدی پذیرش دانشجو در رشته‌های کم متقاضی که شامل برخی رشته‌های دانشگاه آزاد، پیام نور و برخی رشته‌های کاردانی دو دانشگاه علمی‌کاربردی و فنی و حرفه ای می‌شود، سابقه تحصیلی بدون کنکور در پذیرش دانشجو تاثیر مستقیم دارد.

خبرگذاری تبیان
      وقتی داری یواشکی یک غلطی میکنی
      علاوه بر چپ و راست
      به بالا هم یک نگاهی بنداز

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      پس میشه گفتش که امسال هم تاثیری رو کنکور نداره؟؟

​انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام
      یعنی تو سال 94 تاثیر داره؟چقد میشه؟
      ولی فکر کنم بیشتره حجمشو سوم تشکیل میده،نه؟!!!!!
      رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!

آسانترین کار
      درس خوندن است

من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m milad نمایش پست ها
      سلام
      یعنی تو سال 94 تاثیر داره؟چقد میشه؟
      ولی فکر کنم بیشتره حجمشو سوم تشکیل میده،نه؟!!!!!
      سلام دوست عزیز...بله ولی یادت باشه اگه کنکورو بردارن نباید از تاثیرات سال 4 هم غافل بشی..

پس از الان محکم بخون...تا دیگه مشکلی نباشه...موفق باشید
      وقتی داری یواشکی یک غلطی میکنی
      علاوه بر چپ و راست
      به بالا هم یک نگاهی بنداز

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      الان هنوز معلوم نیست مستقسمه تاثیر یا +
      ولی اینجور که میگن از 94 اعمال میشه و اینا فکر کنم امسال هم + باشه

رئیس سازمان سنجش از تازه‌ترین تصمیمات برای برگزاری کنکور ۹۴ خبر داد و به برخی جزئیات تشکیل شورای سنجش و پذیرش دانشجو اشاره کرد.
      ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت تشکیل شورای سنجش و پذیرش دانشجو در آبان ماه، گفت: جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در آبان ماه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای تصمیم گیری در خصوص کنکور ۹۴ برگزار خواهد شد.وی با بیان اینکه آیین نامه اجرایی این شورا نیز در آبان ماه جاری تدوین می شود از تعیین روسای دو دانشگاه کشور برای شرکت در این شورا خبر داد و افزود: رئیس دانشگاه تهران از سوی وزارت علوم و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از سوی وزارت بهداشت در جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو شرکت می کنند. به گفته رئیس سازمان سنجش، نماینده مجلس شورای اسلامی نیز به زودی به شورا معرفی خواهد شد.خدایی در ادامه با یادآوری اینکه قانون تکلیف چگونگی برگزاری کنکور ۹۳ را مشخص کرده است، اظهار داشت: کنکور ۹۳ با تاثیر ۲۵ درصدی سوابق تحصیلی برگزار می‌شود و مواد امتحانی نیز پیش از این به اطلاع داوطلبان رسیده است.وی درباره تغییرات در کنکور ۹۴، گفت: تغییر در مواد امتحانی و تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۹۴ به بعد اعمال خواهد شد.
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن