سلام شاید این سوال زیاد تکرار شده باشه پیشاپیش عذر میخوام ..
من متولد آبان 78 ام امسال کنکور دادم ... ورودی مهر سال بعد برای ثبت نام آزاد یا سراسری بخاطر نظام وظیفه مشکل میخورم ؟
سلام شاید این سوال زیاد تکرار شده باشه پیشاپیش عذر میخوام ..
من متولد آبان 78 ام امسال کنکور دادم ... ورودی مهر سال بعد برای ثبت نام آزاد یا سراسری بخاطر نظام وظیفه مشکل میخورم ؟
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
برو تو سایت نظام وظیفه http://vazifeh.police.ir/بالا ی صفحه نوشته نظام وظیفه استان ها برو ببین نظام وظیفه شهرتون کجا است +10 هم می تونی بری ونظام وظیفه اصلیه پرونده ات اون جا است
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)