X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات

Post انتخاب منابع دهم

سلام
      امسال داداشم سال دهمه
      یک سری منابع براش انتخاب کردیم
      بی زحمت اگر نظری درباره شون دارید چه مثبت و چه منفی،بفرمایید بهره مند بشیم.اگر منبع ضعیفی انتخاب شده یا منبع بهتری هم سراغ دارید خوشحال میشم عنوان کنید
      شیمی مبتکران
      فیزیک خیلی سبز
      ریاضی خیلی سبز
      زیست نشر الگو
      عربی خیلی سبز

برای ادبیات، دین و زندگی و زبان انگلیسی هنوز به جمع بندی نرسیدیم.اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم بفرمایید
      با تشکر

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام وقتت بخیر (:

ریاضی - شیمی - عربی منابع خوبی انخاب کردی.

برای فیزیک نظری ندارم! - ولی انگار میکرو طرفدارش بیشتره. یه بررسی کوچیکم از فرید شهریاری بکن شاید خوشت بیاد.
      دین و زندگی هم نظری ندارم - خودمم تا حالا نخوندمش - بین گاج و خیلی سبز موندم :/

برای زیست به نظرم میکرو بهتر از نشر الگوعه.
      من خودم برا دهم الگو کار کردم. خوشم نیومد. مشکلات هم زیاد داشت. البته مال من چاپ 95 بود. نمیدونم الان چقدر بهتر شده. یه مقداری سلیقه ای هم هست.
      ولی یکم بیشر میکرو رو بررسی کنین شاید نظرتون عوض شه!

برای انگلیسی به نظرم خیلی سبز خیلی کتاب خوبیه. اقای کیاسالار کلا انگلیسی رو خوب تالیف میکنن.
      یه جورایی میشه گفت خیلی سبز کتاب شسته رفته تریه.
      ولی اگه معلمشون خوب نیست. و خودشم از نظر درسنامه ضعیفه. به نظرم مبتکران شهاب اناری بهتره.
      نه اینکه خ.سبز سطحش خیلی بالا باشه. ولی درسنامش نسبتا خلاصه تر و همون به اصطلاح شسته رفتس !! ( البته بازم من دارم با چاپ 95 مقایسش میکنم. ولی فکر نکنم تغییر زیادی کرده باشن.

برای ادبیات اگه از الان دیگه میخواد حسابی کنکوری بخونه خب مبحثی کار کنه بهتر. منظورم مبحثی های الگوعه.
      الان کتاب قرابت معنایی نظام جدید اومده. - ارایه هاشم در حال اومدنه.
      اگه فعلا مبحثی کار نمیکنه- بازم پیشنهاد نشر الگوعه. البته سال دهمش.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezagmi نمایش پست ها
      سلام
      امسال داداشم سال دهمه
      بی زحمت اگر نظری درباره شون دارید چه مثبت و چه منفی،بفرمایید بهره مند بشیم.اگر منبع ضعیفی انتخاب شده یا منبع بهتری هم سراغ دارید خوشحال میشم عنوان کنید
      شیمی مبتکران
      فیزیک خیلی سبز
      ریاضی خیلی سبز
      زیست نشر الگو
      عربی خیلی سبز

برای ادبیات، دین و زندگی و زبان انگلیسی هنوز به جمع بندی نرسیدیم.اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم بفرمایید
      با تشکر
      من خودم امسال میرم یازدهم و تا دلت بخواد با انواع کتاب های کمک درسی دهم دست و پنجه نرم کردم به نظر من
      عربی : خیلی سبز
      ادبیات : طالب تبار مبتکران(خیلی کامله)
      دینی : امسال برای دینی چیزی نیاز نداره ولی اگه بر خرید یک کتاب اصرار دارید من به شدت خیلی سبز رو توصیه می کنم
      انگلیسی : شهاب اناری مبتکران یا کندو مبتکران نوشته مریم قانع (من خودم با دومی درصد زیر۸۰ تو کانون نداشتم)
      به نظر من و اساتیدم کتاب های عربی و انگلیسی و دینی در پایه دهم نیاز به کتاب کمک درسی ندارند و در سال کنکور باید یک کتاب جامع گرفته شود

متاسفانه یا خوشبختانه برای گرفتن درصد بالا در آزمون های مختلف در دو درس ریاضی و زیست فرد باید از دو کتاب استفاده کند.

ریاضی : ترکیب خیلی سبز و آی کیو عالیه ترکیب خیلی سبز و نردبام هم عالی تره
      زیست: ترکیب میکرو و آی کیو یا ترکیب میکرو و نردبام (من ترکیب دومی رو بیشتر توصیه می کنم)
      شیمی: میکرو میکرو و بازم میکرو (یعنی هرچی از شیمی بلدم مدیون میکرو ام. آدم با درسنامش حال می کنه )
      فیزیک: میکرو (البته مبحث دما وگرما یا همون فصل چهارم فیزیک امیرمسعودی رو هم به شدت توصیه می کنم ولی بقیه فصل ها رو نداشتم که نظر بدم)
      ویرایش توسط dr.Genius : 22 مرداد 1397 در ساعت 12:10

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من امسال یازدهمم با خیلی منابع هم آشنا شدم به نظر من،
      شیمی میکرو اگه سطح بالا می خوایی (درسنامش هلو) و اینکه مبتکران خیلی زیاد توضیح داده و حدود 900 صفحست و خیلی وقت گیره و واقعا نیاز نیست!
      زیست میکرو هم کنکوری ترین زیسته اما الگو سلیقه ای نوشته شده نه کنکوری
      فیزیک خیلی سبز عالیه هیچ تفاوتی با گاج نداره و یکمی هم درسنامش بهتر از گاجه(البته به نظر من)
      ریاضی خیلی سبز محشره حتما بگیر
      ادبیات مبحثی های الگو با خیلی سبز یه هم مبحثی دهم
      عربی خیلی سبز
      زبان بهتر از مبتکران نوشته شهاب اناری نداریم دیگه
      دینی من خیلی سبز داشتم ولی فک کنم گاج بهتر باشه
      موفق باشی

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      امسال داداشم سال دهمه
      شیمی مبتکران
      فیزیک خیلی سبز
      ریاضی خیلی سبز
      زیست نشر الگو
      عربی خیلی سبز

با تشکر
      به عنوانه ی طرفداره سرسخته الگو میگم هرچقد زیسته یازدهمش عالیه دهمش آشغاله از زیست بدت نیاد وقتی میخونی دهمشو من ی دور خوندم تستاشو زدم گذاشتم کنار الان میکرو میزنم اینم آشغاله متاسفانه تستایه چرت مثلا اومده برا هیدرولیز فلان ماده تست داده اگه 80 تا داشته باشیم چند مولکول آب مصرف میشه در اثر هیدرولیز باز الگو خوبه اینارو نداره
      برا شیمی انتخابس عالیه من تو یازدهم یا میکرو از شیمی متنفر شدم ولی با این کتابه بهمن بازرگانی شیمی درمانی شدم برا ریاضیم انتخابش خوبه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      امسال داداشم سال دهمه
      شیمی مبتکران
      فیزیک خیلی سبز
      ریاضی خیلی سبز
      زیست نشر الگو
      عربی خیلی سبز

با تشکر
      به عنوانه ی طرفداره سرسخته الگو میگم هرچقد زیسته یازدهمش عالیه دهمش آشغاله از زیست بدت میاد وقتی میخونی دهمشو من ی دور خوندم تستاشو زدم گذاشتم کنار الان میکرو میزنم اینم آشغاله متاسفانه تستایه چرت مثلا اومده برا هیدرولیز فلان ماده تست داده اگه 80 تا داشته باشیم چند مولکول آب مصرف میشه در اثر هیدرولیز باز الگو خوبه اینارو نداره
      برا شیمی انتخابس عالیه من تو یازدهم یا میکرو از شیمی متنفر شدم ولی با این کتابه بهمن بازرگانی شیمی درمانی شدم برا ریاضیم انتخابش خوبهن

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      برا هیچ درسی نظر نمیدم جز دینی
      من کتاب خیلی سبز و میکرو گاجو تاحدودی سفیر خرد رو برای نظام جدید بررسی کردم

اما منبعی که می خوام پیشنهادبدم بین این ۴تانیست

سیرتاپیازگاج

شک نکن بهترینه
      ویرایش توسط Ali_Alfred : 22 مرداد 1397 در ساعت 17:27

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هرطور راحتی اما زیست نشرالگو نگیر من گرفتم ولی به نظرم میکرو بهتره

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      شیمی که به مبتکران دست نزن دهمش بهترینه فقط تستاش خیلی سطحش بالاست (چند موردی زیاد داره)ولی درسنامه محشره
      ریاضی همون خیلی سبز خوبه
      فیزیک هم همینطور فقط اگه سطحش بالا نیست من آموزش شگفت انگیز خیلی سبز نوشته فرید شهریاری رو پیشنهاد میدم
      زیست سمت نشر الگو نرو میکرو بهتره
      زبان هم مبتکران شهاب اناری
      عربی خیلی سبز
      ادبیات هم موضوعی آرایه و دستور هفت خوان خوبه

10. Top | #10
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      الان آموزش شگفت انگیز تستاش سطح بالا هست؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepehr99 نمایش پست ها
      شیمی که به مبتکران دست نزن دهمش بهترینه فقط تستاش خیلی سطحش بالاست (چند موردی زیاد داره)ولی درسنامه محشره
      ریاضی همون خیلی سبز خوبه
      فیزیک هم همینطور فقط اگه سطحش بالا نیست من آموزش شگفت انگیز خیلی سبز نوشته فرید شهریاری رو پیشنهاد میدم
      زیست سمت نشر الگو نرو میکرو بهتره
      زبان هم مبتکران شهاب اناری
      عربی خیلی سبز
      ادبیات هم موضوعی آرایه و دستور هفت خوان خوبه
      ...

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mlt نمایش پست ها
      الان آموزش شگفت انگیز تستاش سطح بالا هست؟
      نه بالا نیست ولی مفهوم رو عالی جا میندازه
      البته اگه سطح کنکور همین باشه کافیه

12. Top | #12
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      آره در سطح کنکور پارسال بود ولی در حد آزمونهای قلمچی نیست.
      یه چیزی که تا آزمون خطا فهمیدم اینه تو بهترین آموزش دنیا ببینی ولی بازم باید تیپ تستای مختلف حل کنی حداقل برا ریاضی و فیزیک.برا اینکه تا چشمت به سوال افتاد سریع باید راه حل بیاد تو ذهنت اینم فقط با تست زیاد دست میاد که کتابای فرید برای تیپ تستا خوب نیستن
      البته همه تیپ تستا داره کتابش ولی کمه مثلا هرتیپی2سوال داده
      میکرو و خیلی سبز اونم پایه و دوازدهم نه پایه به پایه برا تیپ تست عالین
      دوازدهم حرکت روی کتاب شهریاری خوندم و درسنامش عااالی بود حتی از معلم که حضوری درسم میداد بهتر بود ولی خیلی طول میکشید تست بزنم ولی میکرو گرفتم کل سوالای فصلشو زدم.حداقل سرعتم دوبرابر شد البته دوباره درسنامه میکرو از فرید ضعیف تر بود
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepehr99 نمایش پست ها
      نه بالا نیست ولی مفهوم رو عالی جا میندازه
      البته اگه سطح کنکور همین باشه کافیه
      ...

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mlt نمایش پست ها
      آره در سطح کنکور پارسال بود ولی در حد آزمونهای قلمچی نیست.
      یه چیزی که تا آزمون خطا فهمیدم اینه تو بهترین آموزش دنیا ببینی ولی بازم باید تیپ تستای مختلف حل کنی حداقل برا ریاضی و فیزیک.برا اینکه تا چشمت به سوال افتاد سریع باید راه حل بیاد تو ذهنت اینم فقط با تست زیاد دست میاد که کتابای فرید برای تیپ تستا خوب نیستن
      البته همه تیپ تستا داره کتابش ولی کمه مثلا هرتیپی2سوال داده
      میکرو و خیلی سبز اونم پایه و دوازدهم نه پایه به پایه برا تیپ تست عالین
      دوازدهم حرکت روی کتاب شهریاری خوندم و درسنامش عااالی بود حتی از معلم که حضوری درسم میداد بهتر بود ولی خیلی طول میکشید تست بزنم ولی میکرو گرفتم کل سوالای فصلشو زدم.حداقل سرعتم دوبرابر شد البته دوباره درسنامه میکرو از فرید ضعیف تر بود
      درسته من خودم راستش برای دوازدهم درسنامه رو از شگفت آنگیز میخوندم ولی تست رو از روی خیلی سبز
      برای همین گفتم برای کسی که تو فهم فیزیک مشکل جدی داره بهتره از شگفت انگیز شروع کنه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن