آمار محرمانه خدایی در کمیسیون آموزش مجلس
شعار مردم ما اول انقلاب مبارزه با تبعیض بود ،الان واقعا چه اتفاقی برامون افتاده که ساکتیم؟
و اینکه در قرآن کریم داریم : هل يستوي الذين يعلمون و الذين لا يعلمون
اللهم عجل لولیک الفرج
آمار محرمانه خدایی در کمیسیون آموزش مجلس
شعار مردم ما اول انقلاب مبارزه با تبعیض بود ،الان واقعا چه اتفاقی برامون افتاده که ساکتیم؟
و اینکه در قرآن کریم داریم : هل يستوي الذين يعلمون و الذين لا يعلمون
اللهم عجل لولیک الفرج
عشق فقط یه پلاک ... که بیرون زده از دل خاک
ویرایش توسط 1234321 : 22 مرداد 1397 در ساعت 06:32
راه بندازیم چی بگیم؟
به کی بگیم؟
به قول یه عزیزی>>>سخت است فهماندن نکته ای به کسی که نفعش در نفهمیدن است
داداش اونا دارن بابت این کارها میلیاردی به جیب میزنن اونوقت تو دم از عدالت میزنی و ازشون میخوای اینکارو نکنن؟؟؟
تارس: " قانون سوم نیوتون میگه: برای اینکه بخوای به چیزی برسی، باید از یه چیز دیگه دل بکنی ... "
Interstellar 2014 - Director: Christopher Nolan
آقا تروخدا یک کمپین هم علیه سهمیه هیات علمی درست کنیم خیلی دارند حق خوری میکنند
پارسال پسر دایی من با رتبه ۳۵ هزار منطقه ۲ الان داره به لطف پدرش برق شریف میخونه
خب باباش دانشمنده اصن
ب خودش چ
اصن از باباهامون ب ما چه://
ینی چی اصن
ب پشه ام بگی خندش می گیره
از فضل پدر شماها رو چ حاصل
دوس دارم ی سهمیه ای بیاد نقلم بگیره ها ینی
هزار بار گفتم براي بار هزار يكم ميگم
از چش و گوش ايثارگران خوششون نيومده بهشون سهميه داده باشن
واسه اين دادن بتونن تو هر دانشگاه ٣٠ درصد افراد طرفدار نظام حداقل حضور داشته باشن
از زمان أوايل انقلاب بوده و تا اخر عمر اين نظام هم خواهد بود
بعدشم اين محرمانه خدايي تو كميسيون اموزش نيست اين ماله يه كانال تلگراميه من عكسشو يه ماه پيش اونجا ديدم
كميسيون اموزش اصلا امار هاشو از سازمان سنجش و خدايي نميگيره هرچي بخواد از مركز پژوهش هاي مجلس ميخواد
سال كنكور سال حاشيه س من اين يه سال كلا رفتم تو حاشيه اين سهميه ها و اصلا درس نخوندم و الان وضعيتم اينه و واقعا درس گرفتم توصيه من اينه چش
بيخيال شيد درستون بخونيد
هزارتا تاپيك با اين مضمون زديد تهش هم احتمالا مجلس طرح رو از دستور جلسه خارج كنه
المُلکَ یَبقَی مَعَ الکُفرِ وَ لا یَبقَی مَعَ الظُّلمِ
این حکومت باشعار عدالت اومد اینه عدالتشون بعد چهل سال علنی حق یکسری انسان های تلاشگر بگیرن واقعا افسوس داره
اون ایثارگر عزیز واقعا باید ازش تشکر شه بهرحال واسه کشورش خدمت کرده ویکسری امکانات رفاهی درنطر بگیرن اما نه اینکه بیان اینده من وشما بگیرن بدن به پسرش.
انصافا دزدی هاشون کم کنن خرج ایثارگرا کنن هرچقدرهم حقوق ومزایا بدن من راصیم اما بااینده ماها بازی نکنن
خُنُک آن قماربازی، که بباخت آنچه بودش
بنماند هیچش إلّا، هوس قمار دیگر...
یعنی خداوکیلی کشور ما تو حق خوری همیشه حرف اولو میزنه از همین کنکور بگیرین تا مابقی،واقعا افسوس براین مملکت بی عدالت
NEVERGiveUp
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)