X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 71
    1. Top | #46
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Narges taghavi نمایش پست ها
      شما مشاوره برای کنکور هم میکنید?
      نه بابا.مشاوره یه کار تخصصیه.کار من که نیست.ولی اگه بخواین تجاربم را به شما بگم تو تلگرام.بهم پیام خصوصی بدین.

2. Top | #47
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza2018 نمایش پست ها
      سلام....نتیجه انتخاب رشتتون چی شد؟
      برق شریف

3. Top | #48
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط شقایق موسوی نمایش پست ها
      سلام . به نظرتون از چه موقع بهتره شروع کنیم و ریدینگ و کلوز بزنیم؟
      دایره لغات زبانم گسترده نیست ... یا بهتره بگم هیچوقت بهش توجه نکردم...

لقمه 4030 درک متن زبان انگلیسی Reading & cloze که شامل همه تست های کنکور گذشته هست رودارم. الان و از همین کتاب شروع کنم یا تست های تالیفی کتاب های کمک آموزشی؟
      سلام.بهتره اول دایره لغاتتون رو با لغات کتاب درسی و در درجه بعدی با لغات تکمیلی(لقمه مهرماه) تقویت کنید.در کنارش روزی یه متن و کلوز بزنید.اگه امکانش باشه از کتاب ریدینگ گاج استفاده کنین.چون که اکثر متن و کلوزاش از آزمون های سنجش هست.اگه هم علاقمند بودین می تونین اخبار یا مقالات انگلیسی بخونین.

4. Top | #49
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alibalapour نمایش پست ها
      برق شریف
      تبریک میگم

5. Top | #50
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام.بهتره اول دایره لغاتتون رو با لغات کتاب درسی و در درجه بعدی با لغات تکمیلی(لقمه مهرماه) تقویت کنید.در کنارش روزی یه متن و کلوز بزنید.اگه امکانش باشه از کتاب ریدینگ گاج استفاده کنین.چون که اکثر متن و کلوزاش از آزمون های سنجش هست.اگه هم علاقمند بودین می تونین اخبار یا مقالات انگلیسی بخونین.
      برای تست زنی به جز کتاب گاج ، کدوم یک رو اول کار کنم؟ چون فعلا اینا رو دارم ...
      تست زبان مبتکران ( اناری و شهلایی)
      تست خیلی سبز ( رضا کیاسالار)

یکی از مصاحبه ها رو خوندم و توی اون گفته بودن که کتاب زبان انگلیسی شبقره خیلی بهشون کمک کرده و بهتره همه از این کتاب شروع کنن ولی به نظرم این شدنی نیست ...
      چون مثلا وقتی مبتکران رو تست میزنم میبینم مولفین واژه هایی به کار بردن که اهمیت و کاربرد بیشتری دارن اما کتاب آقای کیاسالار در عین کیفیت و ریدینگ های بسیار خوبی که داره از واژه های غیر مهم حتی توی اولین تست هاش استفاده کرده ....

احمق آن کسی ست که برای باور خود ، دنبال دلیل است ...
      و احمق تر کسی ست که عمر اش را صرف باور دیگران کند!

6. Top | #51
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مشاوره

بله من خیلی مایلم از تجارب شما استفاده کنم
      چطور میتونم با شما در تلگرام در ارتباط باشم ؟

7. Top | #52
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Narges taghavi نمایش پست ها
      بله من خیلی مایلم از تجارب شما استفاده کنم
      چطور میتونم با شما در تلگرام در ارتباط باشم ؟
      پیام خصوصی بده تو انجمن شماره امو بدم بهت.

8. Top | #53
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط شقایق موسوی نمایش پست ها

برای تست زنی به جز کتاب گاج ، کدوم یک رو اول کار کنم؟ چون فعلا اینا رو دارم ...
      تست زبان مبتکران ( اناری و شهلایی)
      تست خیلی سبز ( رضا کیاسالار)

یکی از مصاحبه ها رو خوندم و توی اون گفته بودن که کتاب زبان انگلیسی شبقره خیلی بهشون کمک کرده و بهتره همه از این کتاب شروع کنن ولی به نظرم این شدنی نیست ...
      چون مثلا وقتی مبتکران رو تست میزنم میبینم مولفین واژه هایی به کار بردن که اهمیت و کاربرد بیشتری دارن اما کتاب آقای کیاسالار در عین کیفیت و ریدینگ های بسیار خوبی که داره از واژه های غیر مهم حتی توی اولین تست هاش استفاده کرده ....
      من خودم از مبتکران استفاده می کردم.من متاسفانه نه از شبقره و نه از خیلی سبز استفاده نکردم.پس نمی دونم کدوم بهتره ولی طبق توضیح شما ، شما می تونی هردو رو کار کنی.یعنی با اولویت کار کنی.یعنی مثلا اول تست های مبتکران رو بزن بعد اگه وقت شد خیلی سبز رو هم کنارش کار کن.
      بهتره از یه دوست دیگه هم سوال کنی در این مورد.

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من واقعا تو دینی مشکل دارم! خوب میخونم و تست های کتاب رو خیلی خوب میزنم. اما تست های قلم چی هنگ میکنم. اغلب 5-6 از 10 تا میزنم. جامع مهر و ماه رو دیدم. خلاصه آورده و خیلی جمع و جوره. چطور با ترکیبش با کتاب خط ویژه اینقدر عالی زدین؟ جامع مهر و ماه برای آزمون های قلم چی مناسب بود؟ آیا کتاب دیگه قبل از مهر و ماه هم کار کرده بودین؟

10. Top | #55
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MH.FA2343 نمایش پست ها
      من واقعا تو دینی مشکل دارم! خوب میخونم و تست های کتاب رو خیلی خوب میزنم. اما تست های قلم چی هنگ میکنم. اغلب 5-6 از 10 تا میزنم. جامع مهر و ماه رو دیدم. خلاصه آورده و خیلی جمع و جوره. چطور با ترکیبش با کتاب خط ویژه اینقدر عالی زدین؟ جامع مهر و ماه برای آزمون های قلم چی مناسب بود؟ آیا کتاب دیگه قبل از مهر و ماه هم کار کرده بودین؟
      سلام.منم مثل شما مشکل داشتم تو دینی.من واقعیتش بعضی درس ها رو که حوصله ام نداشتم از خط ویژه می خوندم که البته بهتر بود یه بار کتاب رو هم می خوندم.واقعیتش خودم هم روش دقیق و منظمی برای دینی نداشتم.ولی به نظرم اگه وقت داشته باشین و همچنین حوصله درسنامه کتاب آموزشی بعلاوه متن کتاب(به صورت مروری و سریع )بخونین.بعد تستاشو بزنین.البته تستارو می تونید با توجه به زمان تون به چن قسمت تقسیم کنید و روز های بعد کار کنید که مرور هم باشه.
      جامع مهرو ماه کتاب متوسط رو به بالایی بود.درسنامه هاش خلاصه ان و تست های تالیفی اش هم خوب بود(البته مشکل غلط املایی و مشکلات چاپی داشت مثل بقیه کتاب های مهر و ماه) اابته فک کنم نقره ای گاج بهتر باشه.قبل مهر و ماه خیر.البته یکی دو هفته گاج حل کردم یه ماه قبل کنکور.یه هفته قبل کنکور هم فقط موج آژمون زدم.

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام.منم مثل شما مشکل داشتم تو دینی.من واقعیتش بعضی درس ها رو که حوصله ام نداشتم از خط ویژه می خوندم که البته بهتر بود یه بار کتاب رو هم می خوندم.واقعیتش خودم هم روش دقیق و منظمی برای دینی نداشتم.ولی به نظرم اگه وقت داشته باشین و همچنین حوصله درسنامه کتاب آموزشی بعلاوه متن کتاب(به صورت مروری و سریع )بخونین.بعد تستاشو بزنین.البته تستارو می تونید با توجه به زمان تون به چن قسمت تقسیم کنید و روز های بعد کار کنید که مرور هم باشه.
      جامع مهرو ماه کتاب متوسط رو به بالایی بود.درسنامه هاش خلاصه ان و تست های تالیفی اش هم خوب بود(البته مشکل غلط املایی و مشکلات چاپی داشت مثل بقیه کتاب های مهر و ماه) اابته فک کنم نقره ای گاج بهتر باشه.قبل مهر و ماه خیر.البته یکی دو هفته گاج حل کردم یه ماه قبل کنکور.یه هفته قبل کنکور هم فقط موج آژمون زدم.
      پیام خصوصیتونو جواب نمیدین؟

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما با تست خیلی بالا خودتون رو بالا کشیدید. ممنون از توضیحاتتون.

13. Top | #58
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط qazl نمایش پست ها
      پیام خصوصیتونو جواب نمیدین؟
      خیلی ببخشید.به خاطر ثبت نام و رفتن به تهران سرم شلوغه.ان شالله تا دوشنبه بهتون پاسخ می دم.

14. Top | #59
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MH.FA2343 نمایش پست ها
      شما با تست خیلی بالا خودتون رو بالا کشیدید. ممنون از توضیحاتتون.
      اره اگه زیاد تست بزنی تو دینی بعد یه مدت به طور ناخودآگاه همه سوالات رو می تونی جواب بدی.
      من واقعیتش اصلا از درس های حفظی مثل دینی خوشم نمی اومد.زورزورکی می خوندم.

15. Top | #60
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      خیلی ببخشید.به خاطر ثبت نام و رفتن به تهران سرم شلوغه.ان شالله تا دوشنبه بهتون پاسخ می دم.
      نبابا...مشکلی نیس
      میخایدد اینجا بنویسم؟!اگ اینجا رو جواب میدینوگرنه همون دوشنبه هم خوبه!

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن