سلام.بهتره اول دایره لغاتتون رو با لغات کتاب درسی و در درجه بعدی با لغات تکمیلی(لقمه مهرماه) تقویت کنید.در کنارش روزی یه متن و کلوز بزنید.اگه امکانش باشه از کتاب ریدینگ گاج استفاده کنین.چون که اکثر متن و کلوزاش از آزمون های سنجش هست.اگه هم علاقمند بودین می تونین اخبار یا مقالات انگلیسی بخونین.
برای تست زنی به جز کتاب گاج ، کدوم یک رو اول کار کنم؟ چون فعلا اینا رو دارم ...
تست زبان مبتکران ( اناری و شهلایی)
تست خیلی سبز ( رضا کیاسالار)
یکی از مصاحبه ها رو خوندم و توی اون گفته بودن که کتاب زبان انگلیسی شبقره خیلی بهشون کمک کرده و بهتره همه از این کتاب شروع کنن ولی به نظرم این شدنی نیست ...
چون مثلا وقتی مبتکران رو تست میزنم میبینم مولفین واژه هایی به کار بردن که اهمیت و کاربرد بیشتری دارن اما کتاب آقای کیاسالار در عین کیفیت و ریدینگ های بسیار خوبی که داره از واژه های غیر مهم حتی توی اولین تست هاش استفاده کرده ....
احمق آن کسی ست که برای باور خود ، دنبال دلیل است ...
و احمق تر کسی ست که عمر اش را صرف باور دیگران کند!
من خودم از مبتکران استفاده می کردم.من متاسفانه نه از شبقره و نه از خیلی سبز استفاده نکردم.پس نمی دونم کدوم بهتره ولی طبق توضیح شما ، شما می تونی هردو رو کار کنی.یعنی با اولویت کار کنی.یعنی مثلا اول تست های مبتکران رو بزن بعد اگه وقت شد خیلی سبز رو هم کنارش کار کن.
بهتره از یه دوست دیگه هم سوال کنی در این مورد.
من واقعا تو دینی مشکل دارم! خوب میخونم و تست های کتاب رو خیلی خوب میزنم. اما تست های قلم چی هنگ میکنم. اغلب 5-6 از 10 تا میزنم. جامع مهر و ماه رو دیدم. خلاصه آورده و خیلی جمع و جوره. چطور با ترکیبش با کتاب خط ویژه اینقدر عالی زدین؟ جامع مهر و ماه برای آزمون های قلم چی مناسب بود؟ آیا کتاب دیگه قبل از مهر و ماه هم کار کرده بودین؟
سلام.منم مثل شما مشکل داشتم تو دینی.من واقعیتش بعضی درس ها رو که حوصله ام نداشتم از خط ویژه می خوندم که البته بهتر بود یه بار کتاب رو هم می خوندم.واقعیتش خودم هم روش دقیق و منظمی برای دینی نداشتم.ولی به نظرم اگه وقت داشته باشین و همچنین حوصله درسنامه کتاب آموزشی بعلاوه متن کتاب(به صورت مروری و سریع )بخونین.بعد تستاشو بزنین.البته تستارو می تونید با توجه به زمان تون به چن قسمت تقسیم کنید و روز های بعد کار کنید که مرور هم باشه.
جامع مهرو ماه کتاب متوسط رو به بالایی بود.درسنامه هاش خلاصه ان و تست های تالیفی اش هم خوب بود(البته مشکل غلط املایی و مشکلات چاپی داشت مثل بقیه کتاب های مهر و ماه) اابته فک کنم نقره ای گاج بهتر باشه.قبل مهر و ماه خیر.البته یکی دو هفته گاج حل کردم یه ماه قبل کنکور.یه هفته قبل کنکور هم فقط موج آژمون زدم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)