X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question با دزدان وقتم چیکار کنم؟

سلام رفقا
      اول بگم خداروشکر من از درس لذت می برم و برام جنبه اجبار نداره اصلا و ابدا
      با درس خوندن حال میکنم
      من تو دو جا درس میخونم: کتابخونه و خونه
      تو کتابخونه که هستم از 10 صبح که میرم تا 6 یه سره درس میخونم به جز یه ساعت بینش که نماز و ناهار میزنم
      ساعت 7 که میرسم خونه تا خوابم حداقل دو ساعت مفید دارم اما اصلا نمیتونم مثل کتابخونه بشینم پای درس یعنی چی؟
      یعنی مثلا اتفاقهای امروز من ، 6 میرسم خونه ، یه ربع استراحت میکنم و فرصت برابر ضبط شده ام رو نگاه می کنم بعدش تا میام برم سراغ درس یادم میاد با دوستم یه کار واجب واجب داشتم . تلفنم با دوستم که تموم میشه هنوز پای درس ننشسته ، یادم میاد امروز از صبح به خودم قول دادم برم حموم خلاصه لباس برمیدارم یه نیم ساع میرم حموم بعد از حموم که میام ساعت 8 میشه اذون و نماز میرم وضو میگیرم ، کلی تو اتاق بی خود راه میرم و یکم با مامانم راجع به کانون صحبت میکنم و باز هنوز نمازم رو هم نخونده میزنم شبکه دو می بینم اه بیست و سی داره میشینم بیست و سی رو هم نگاه میکنم تا9 ، تا 9:15 هم نمازم رو میخونم بلاخره همه کارهامو کردم آمادم که بلاخره یکم درس بخونم یه ساعت می شینم پای درس ، یه ربع استراحت که میدم می بینم گشنمه (کلا وقتی گشنمه اول باید گشنگی ام رو رفع کنم بعد درس بخونم وگرنه تمرکزم منفی میشه )
      ساعت 11 بلاخره شام میارم میخوریم و دیگه سنگین شدم و حس درس خوندن ندارم.....
      بله اینجوریه که من لااقل 3 ساعت نازنین رو پَر دادم......
      تو کتابخونه اصلا اینجوری نیست .... عقربه ی کیفیت درس خوندنم به صد چسبیده ها... ولی به خونه که میرسم ...... اینه وضع هر روز من....
      خیلی خیلی حیفم میاد این سه ساعت رو از دست میدم..... دوگانه سوز میشم اصلا....
      بلد نیستم چجوری با این رفتارهام مبارزه کنم......
      خواهشا یکی کمک کنه ، راهکار بده ......

در آخر هم...........
      بچه های تجربی ، پرچم ها بالا...........

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr_ervina نمایش پست ها
      سلام رفقا
      اول بگم خداروشکر من از درس لذت می برم و برام جنبه اجبار نداره اصلا و ابدا
      با درس خوندن حال میکنم
      من تو دو جا درس میخونم: کتابخونه و خونه
      تو کتابخونه که هستم از 10 صبح که میرم تا 6 یه سره درس میخونم به جز یه ساعت بینش که نماز و ناهار میزنم
      ساعت 7 که میرسم خونه تا خوابم حداقل دو ساعت مفید دارم اما اصلا نمیتونم مثل کتابخونه بشینم پای درس یعنی چی؟
      یعنی مثلا اتفاقهای امروز من ، 6 میرسم خونه ، یه ربع استراحت میکنم و فرصت برابر ضبط شده ام رو نگاه می کنم بعدش تا میام برم سراغ درس یادم میاد با دوستم یه کار واجب واجب داشتم . تلفنم با دوستم که تموم میشه هنوز پای درس ننشسته ، یادم میاد امروز از صبح به خودم قول دادم برم حموم خلاصه لباس برمیدارم یه نیم ساع میرم حموم بعد از حموم که میام ساعت 8 میشه اذون و نماز میرم وضو میگیرم ، کلی تو اتاق بی خود راه میرم و یکم با مامانم راجع به کانون صحبت میکنم و باز هنوز نمازم رو هم نخونده میزنم شبکه دو می بینم اه بیست و سی داره میشینم بیست و سی رو هم نگاه میکنم تا9 ، تا 9:15 هم نمازم رو میخونم بلاخره همه کارهامو کردم آمادم که بلاخره یکم درس بخونم یه ساعت می شینم پای درس ، یه ربع استراحت که میدم می بینم گشنمه (کلا وقتی گشنمه اول باید گشنگی ام رو رفع کنم بعد درس بخونم وگرنه تمرکزم منفی میشه )
      ساعت 11 بلاخره شام میارم میخوریم و دیگه سنگین شدم و حس درس خوندن ندارم.....
      بله اینجوریه که من لااقل 3 ساعت نازنین رو پَر دادم......
      تو کتابخونه اصلا اینجوری نیست .... عقربه ی کیفیت درس خوندنم به صد چسبیده ها... ولی به خونه که میرسم ...... اینه وضع هر روز من....
      خیلی خیلی حیفم میاد این سه ساعت رو از دست میدم..... دوگانه سوز میشم اصلا....
      بلد نیستم چجوری با این رفتارهام مبارزه کنم......
      خواهشا یکی کمک کنه ، راهکار بده ......

در آخر هم...........
      بچه های تجربی ، پرچم ها بالا...........
      خیلی جالب بود....کپی خودمی.....
      سعی کن درسایی رو که حال میکنی یا آسونه براتت رو بذاری تو خونه.
      مثلا خودم جای تو بودم: دینی و زبان و واکنش های شیمی رو میذاشتم خونه...
      در مورد فرصت هم سعی کن الان معلمهای خوبش رو تشخیص بدی (مثل احمد نیا که دیشب اومد) فقط خوبا رو ببین...

امید وارم جوابتو بگیری.

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      درسای سخت و تنفر اور رو اول بخونین بعد درسایی که دوسشون دارین

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kchat نمایش پست ها
      درسای سخت و تنفر اور رو اول بخونین بعد درسایی که دوسشون دارین
      من همه ی درسهارو دوس دارم تنفر و غیر تنفر آمیز نداره فقط شاید برام زیست یکم شیرینتر باشه
      برای من درس سخت و آسون وجود داره که با همین روش اول سخت بعد آسون پیش میرم
      به من بگو چجوری میتونم عوامل مزاحم کوچیکم رو که وقتم رو کوچیک کوچیک می دزدن رو از زندگی ام حذف کنم؟
      چجور میتونم وقتی میرسم خونه سر وقت تلویزیون نگاه کنم ، سر وقت نمازم رو بخونم و سر وقت بشینم پای درسم تو خونه؟

5. Top | #5
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      هر کی که هستی
      هر اسمی که داری
      هر جا که هستی
      هر جور که درس میخونی
      هر طور که نمیخونی...
      قدر وختتو بدون
      درسا ممکنه خوب باشن یا بد
      سخ باشن یا آسون
      تلخ باشن یا شیرین
      محبوب باشن یا منفور...
      اما چیزی که توش لذت بخشه و باید سعی کنی قدرش دونسته شه،
      عمر ِعزیزت و روزای خوشگل و رنگی ین
      که میان و
      میرن و
      میان و
      میرن...
      تا وختی که دیگه نمیان.
      امروز که هستی،
      پای درس
      یا زندگی
      یا کار
      یا زندگی
      یا درس
      یا کار
      یا زندگی
      یا درس...
      درست بگذرون.
      امروز که هستی
      خوب باش.

همه لطف خداست.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منم دقیقا همینجوری ام

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اگه میتونی بجای همه ی اینها 20 دقیقه بخواب هم ذهنت خستگیش در میره هم خودت بعدشم بجای فرصت برابر و حرف زدن با مامانت برو یه درس بخون بعد نماز
      حرف زدن با مامانتم بذار واسه وقتی که سر میز شام هستی
      هر روز هم که حموم نمیری

8. Top | #8

نمایش مشخصات
      تجربیات من:1-شامتو دو قسمت کن و ی بار حدود 7 و ی بار هم حدود 9یا 10 بخور .اینجوری هم گرسنه نیستی و هم سنگین!
      2-بهترین تفریح تو سال کنکور خوابه."هر 25 دقیقه خواب توان مغزو 2/5 برابر میکنه!"پس بجای حرفیدن با دوستت و وبگردی و تی وی بخواب!البته هر وقت خسته بودی ها!!!
      3-فیلم های مشاوره ای و آموزشی را زمانی که سر حالی نبین!اون زمان درس بخون!!!!من که خودم شبا وقتی خوابم میاد دی وی دی گزینه 2 را میبینم!!
      4-اخبار میبینی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! بابا بیخیال اینا ارزش ندارن بخدا!!!!!!!!بشیم شیک درس بخون !آخر هفته ها هم ی بعد از ظهر با دوستات برو استخر - سینما-پارک یا....... اینجوری روحیتم عوض میشه!!دیگه نبینم بشینی بیست و سی ببینی ها!!!!!!!

راستی تو همه ی درسا را دوس داری!!!!!؟؟؟؟؟ بابا دمت گرم!!!!!!من که از همشون بدم میاد بدجور!!!!!!!
      خب اگه دوس داری برو بخونشون دیگه ؟؟؟؟
      5- ببین با کدوم درس حال میکنی!!اونو بزار موقع خستگی بخونش !مثلن من خودم ادبیاتو میخونم جون میگیرم!ولی دینی را باز میکنم خوابم میاد!!!!

خب دیگه خیلی حرفیدم!!!!!!موفق باشی

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام،به نظر من که کلا میزان ساعتت بد نیست،مهم کیفته،اگه تو این چند ساعت کیفت درس خوندنت خوبه،که حتما لازم نیست 15 ساعت در روز بخونی،به نظر من وقتی میایی خونه یه چیز آسون بردار واسه خوندن ،مثلا کلمه زبان حفظ کن یا درسهایی که خوندی را دوره کن،یادگیری درسهای جدید را بذار واسه فردا.وقتی دوره کنی خیلی مطالب بهتر تو ذهنت جا میگیره.

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      منم همینوطوریم .... فقط سعی میکنم خونه میرم درس هارو مرور کنم تا یواش یواش خودم رو به مططالعه توی خونه نزدیک کنم...
      نمیخوام فشار بیارم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن