دوستان ببخشید میشه لطف کنید حدود رتبه من رو با درصدهای زیر بگید؟ قبلاً هم پست کردم اما دوستان ندیدن متاسفانه
ادبیات:60 دینی: 65 عربی:60 زبان:35 ریاضی:35 شیمی:30 فیزیک:30 زیست:40 زمین: 0
به نظرتون میشه انتظار رتبه زیر 3000 منطقه سه رو داشت؟
ساده تر از حد انتظار
در حد انتظار
دشوارتر از حد انتظار
دوستان ببخشید میشه لطف کنید حدود رتبه من رو با درصدهای زیر بگید؟ قبلاً هم پست کردم اما دوستان ندیدن متاسفانه
ادبیات:60 دینی: 65 عربی:60 زبان:35 ریاضی:35 شیمی:30 فیزیک:30 زیست:40 زمین: 0
به نظرتون میشه انتظار رتبه زیر 3000 منطقه سه رو داشت؟
ویرایش توسط LORD KORD : 10 تیر 1397 در ساعت 23:00
سلام سلام
این فایلی که میفرستم رو لطفا بخونید خوب توضیح داده شده توش
بازم سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمک کوچیکی بکنم
نحوه خواندن زیست(مهدی خشنود)
هیچ عدالتی تو کنکور وجود نداره..دوست خودم 900منطقه سه شد ساکن جنوب کشور هستند اونوقت آزاد پزشکی هم نیاورد اما کافیه تهران کرج باشی 1300منطقه سه باشی دارو سازی شهر تهرون قبولی درصورتی کسی ک تهران کرج نباشه بخواد دارو بیاره باید تومنطقه سه رتبه ش حداقل 400بشه...حالا اگه کسی تهران کرج باشه 400بشه میتونه دندون پزشکی دانشگاه تهران بخونه چیزی ک اون دانش اموز شهر دور باید رو رقمی یا تک رقمی بشه.برید قبولی های کانون رو ببینید با رتبه 530پزشکی ایران 448 دندون تهران اخه چرا؟ بعد خیلی جالبه کسی ک رتبه ش تومنطقه دو 900 حتی 1000میشه درصداش بهتر از 400منطقه سه هستش اما اگه تهرونی نباشه هیچ شانسی برای تهران نداره ....خوش بحال اونایی ک تهرانن ومنطقه سه هستن 10ماه مفید تلاش کنن تهران قبولن ...6ماه بخونن دارو تهران رو در دست دارن...اما طرف 600منطقه سه شده ساکن ارومیه س ب زور تعهدی اورده........حالا تا صبح بشین تست بزن...گناه ما چیه ساکن جنوب کشوریم یا غرب کشور....یعنی فقط کافیه زیست رو قوی بزنن سه درس عمومی70 راحت تهران میارن..نیاز نیست شیمی فیزیک ریاضی باا 50بزنن حتی برید ببنید...
ادبیات 70
عربی73
دینی72
زبان25
ریاضی 42
زیست 78
شیمی54
فیزیک46
رتبه شده 322منطقه سه دندون پزشکی شهید بهشتی نیمسال اول
از شهر کرج
ظلم نیست؟
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 27 مهمان)