خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 24
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Red face بهترین کتابهای کنکور ---------------------نو و دست دوم (در حد نو)

سلام و آرزوی بهترینها برای شما کنکوری عزیز

به مناسبت ولادت با سرسعادت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) کلیه کتابها با 16% ( 2x8 ) تخفیف به مدت محدود فروخته میشوند

پیشنهاد ویژه : در صورت خرید بسته آزمونهای آزمایشی کانون از طریق تاپیک زیر 10% تخفیف خرید از این تاپیک دریافت نمایید :
      فروش ویژه آزمون های تجربی کانون

کتابایی که خدمتتون ارایه میدم عمدتا استفاده نشده اند یا هم تمیز و در حد نو هستن :
      برای دیدن تصویر کتابها برروی اسم رسته کتاب کلیک نمایید

زبان وادبیات فارسی

زبان‌‌و‌‌ادبیات‌ فارسی‌کنکور میکرو گاج :
      کاملا تمیز و بدون هیچگونه خط و تاخوردگی (استفاده نشده) منبع خیلی مناسبی برای زدن تست - چاپ 90 - قیمت رو ی جلد10500 قیمت بازار 15000 قیمت فروش 7000 5880

ادبیات (کتاب آخر) جمعبندی مهروماه :
      استفاده شده و میشه بهش گفت کتاب دست دو ولی خوب با توجه به قیمتش ارزش خریدنش رو داره - چاپ 91 (برای کنکور 91) - قیمت روی جلد 7000 قیمت بازار 9000 قیمت فروش 4500 3780

قرابت معنایی (کانون) :
      استفاده شده ولی تمیز و بدون هیچ گونه خط خوردگی و فقط روی عدد چند سوال هایلایت شده ولی کتاب استانداردی برای قرابت معناییه (تالیفی) که سوالات رو به صورت درسی برای ادبیات سه سال کنکور طبقه بندی کرده - چاپ 91 - قیمت روی جلد 6000 قیمت بازار 7500 قیمت فروش 4000 3360

قرابت معنایی در ادبیات فارسی (نشر الگو.برآیند) :
      کتابی واقعا عالی برای قرابت معنایی که حرف نداره و سوالاتش هم تا کنکور 91 هستن و هم تا آزمون های آزمایشی کنکور 92 و استفاده شده و روی عدد سوالات مهم هم هایلایت شده ولی خطخوردگی نداره و یه منبه 20 برای قرابت - چاپ 92 - قیمت روی جلد 9500 قیمت بازار 12500 قیمت فروش 6500 5860

دین و زندگی

دین و زندگی جامع میکروطبقه بندی گاج :
      کتاب دست دوم که روی نکات مهم چند درس هایلات شده ولی جامع ترین و بهترین کتاب برای دین و زندگیه که من خودم دینی رو بالای 60 زدم - چاپ 91 - قیمت روی جلد 25000 قیمت بازار 27500 قیمت فروش 19000 15960

دین و زندگی جمع بندی مهر و ماه :

بهش میشه گفت کتاب دست دوم چون روی نکات مهم هایلایت شده و کتاب خلاصه نکات کتاب و پیا آیات می باشد - چاپ 92 - قیمت روی جلد 9000 قیمت بازار 9000 قیمت فروش 6000 5040

زمین شناسی

جامع زمین شناسی کانون :
      حرف خاصی دربارش ندارم چون خودم زمین نخوندم ولی کتابش خیلی تمیزه و فقط چندتا تا علامت کوچولو داره - چاپ 91 - قیمت روی جلد 5500 قیمت بازار 7500 قیمت فروش 4000 3360

ریاضیات

ریاضیات عمومی 1 گاج میکروطبقه بندی :
      کتابی عالی برای کسایی که پایه شون ضعیفه بخصوص اوناییکه امسال پیش میخونند چون این کتاب علاوه بر توضیح مطالب پیش 1 مطالب مرتبط با پیش 1 رو هم که از سالای قبل هست رو توضیح میده و تستاشونم داره و کتابش تمیزه و در حد نو و فقط شماره سوالای مهم چند درسش هایلایت شده - چاپ 91 - قیمت روی جلد 15000قیمت بازار 22000 قیمت فروش 11000 9240

آبی ریاضی عمومی پیش تجربی کانون :
      کتاب استفاده نشده و میشه بعنوان کتاب نو هم فروختش و فقط cd اون یه بار نصب شده و کتاب خلاصه ای جمع جور برای ریاضی پیشه که به اونایی که پایشون قویه توصیه میشه - چاپ 91 - قیمت رویجلد 9000 قیمت بازار 12000 قیمت فروش 6500 5460

ریاضیات تجربی جمعبندی مهروماه :
      کتابی بسیار عالی برای دوران جمعبندی که در در حال حاضر هم میشه ازش بعنوان مرور و خلاصه استفاده کرد که کتاب دست دومه و شرایط کتاب دست دو رو داره که نسبت به قیمتش عالیه - چاپ 91 - قیمت روی جلد 5000 قیمت بازار 9000 قیمت فروش 3500 2940

زیست شناسی

دفتر زیست شناسی انتشارات خانه زیست شناسی (گربه) :
      این سری کتابا خیلی مناسبه برای خلاصه برداری چون تصاویر رنگی همسو با کتاب رو به ترتیب مباحث کتاب داره و همراه با مکان مخصوص برای نوشتن و مناسب برای کسایی که می خواهند خودشون بهترین منبع خلاصه نویسیشونو بنویسند - چاپ 90 - قیمت روی جلد 10000 قیمت بازار 14000 قیمت فروش 7000 5880
      دفتر زیست شماسی 1 : فقط صفحه اول خلاصه نویسی شده
      دفتر زیست شماسی 2 : فقط 4 صفحه خلاصه نویسی شده
      دفتر زیست شماسی پیش دانشگاهی : استفاده نشده و نو

کتاب جامع کنکور زیست شناسی خانه زیست شناسی (گربه) + کتاب آزمون :
      این کتاب نیازی به توضیح نداره چون همه این کتابو میشناسن و فقط در مورد ظاهر کتاب تمیزه و چون عرض کتاب خیلی زیاده برای منگنه کردن کتاب رو سوراخ کردم و فقط یه چند قسمت خیلی کم هایلایت شده ولی خیلی بیشتر نسبت به قیمتی که گذاشتم می ارزه - چاپ 90 - قیمت روی جلد 18000 قیمت بازار 34000 قیمت فروش 14000 11760

آبی زیست شناسی پایه کانون :

کتاب نو و استفاده نشده فقط یک مرتبه از cd همراه استفاده شده که شامل تست های فراوانی میباشد - چاپ 90 - قیمت روی جلد 13000 قیمت بازار 18000 قیمت فروش 8500
      7140

زست شناسی پایه تا کنکور همگامان (قیدنامه) :
      نو و تمیز و مناسب برای بررسی قید های کتاب - چاپ 91 - قیمت روی جلد 4500 قیمت بازار 6500 قیمت فروش 3200 2688

سری کتابهای
      آموزش مفهومی زیست شناسی کانون :خیلی مناسب برای درک مفهومی زیست شناسی
      گردش مواد در جانداران : چاپ 90
      - قیمت روی جلد 1500 قیمت بازار 3000 قیمت فروش 1000 840
      حرکت : چاپ 91 - قیمت روی جلد 2000 قیمت بازار 3000 قیمت فروش 1400 1176
      ماده ژنتیک - میوز و میتوز : چاپ 91 - قیمت روی جلد 2500 قیمت بازار 4000 قیمت فروش 1800 1512
      شارش انرژی در جانداران : چاپ 91 - قیمت روی جلد 2500 قیمت بازار 4000 قیمت فروش 1800 1512

باکتری ها ویروس ها آغازیان و قارچ ها (لقمه مهروماه):
      کتاب بسیار عالی برای سه فصل آخر زیست پیش که حجم قابل توجهی از سوالات کنکور رو به خودش اختصاص داده وکتاب تمیز و نو می باشد - چاپ 92 - قیمت روی جلد 3500 قیمت بازار 3500 قیمت فروش 2500 2100

ژنتیک مندلی (خیلی سبز) :
      فکر نمیکنم نیازی به توضیح درباره کتاب ژنتیک مندلی باشه و از نظر تمیزی هم کتابش کاملا نو - چاپ 90 - قیمت روی جلد 8500 قیمت بازار 19300 قیمت فروش 6000

زیست جمعبندی (مهروماه) :
      من این کتابو فقط خریدم و گذاشتم کنار که نو می باشد ولی از تعریفای بقیه میگن برای جمعبندی کتاب خوبیه - چاپ 92 - قیمت روی جلد 9000 قیمت بازار 9000 قیمت فروش 6500 5460

زیست شناسی تصویری کانون :
      نکات و توضیحات مربوط به هر تصویر کتاب رو بطور کامل گذاشته و از نظر ظاهر کتاب دست دومه و هایلایت داره و چندتا عکس از یه فصلش برش خورده - چاپ 91 - قیمت روی جلد 10000 قیمت بازار 12500 قیمت فروش 6000 5040

فیزیک

فیزیک پایه مهروماه (هم ریاضی هم تجربی) :

کتابی جامع برای فیزیک پایه و کاملا نو که فقط قسمت پیوست کتاب که فرمولها است جداشده که مجددا الصاق گردیده - چاپ پاییز 91 - قیمت روی جلد 18000 قیمت بازار 18000 قیمت فروش 13000 10920

فیزیک پیش دانشگاهی 2 تجربی خیلی سبز :
      چند صفحه اول کتاب شماره سوالات مهم هایلایت شده -چاپ 91 - قیمت روی جلد 8600 قیمت بازار 15500 قیمت فروش 6000 5040

جمع بندی

دور دنیا در 4 ساعت گاج (دروس عمومی) :
      کتابی واقعا عالی برای دوران جمعبندی و کتاب دست دو می باشد که قیمت سوال و پاسخنامه هر کدام 17500 می باشد که هر دو با هم 35000 تومن میشود که با توجه به افزایش قیمت کتاب چاپ جدید کتاب برای کنکور 93 گرانتر میشود -چاپ 92 - قیمت روی جلد 35000 قیمت بازار 35000 قیمت فروش 25000 21000

زرد 6 سال کنکور تجربی کانون :
      قیمت جلد سوال این کتاب 15000 و پاسخنامه 10000 که مجموعا 25000 تومن میشود و کتاب دست دوم است -چاپ 91 - قیمت روی جلد 25000 قیمت بازار 25000 قیمت فروش 17500 14700

برای سفارش از طریق پیام خصوصی

ویرایش توسط AQsan : 11 مهر 1392 در ساعت 20:12

2. Top | #2
      کاربر فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      دین و زندگی که نوشتی قیمت بازار 27 تومن سوالی 92 رو هم داره که شما کتاب چاپ نود و یکت رو نسبت به اون قیمت میذاری
      در ضمن کتاب دینی پیش هم عوض شده و این کتاب شما برای سال دیگه بدرد نمیخوره

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز قسمت ادبیات و زبان فارسی رو عکس نذاشتی لطفن زودتر بذار

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط design46 نمایش پست ها
      دین و زندگی که نوشتی قیمت بازار 27 تومن سوالی 92 رو هم داره که شما کتاب چاپ نود و یکت رو نسبت به اون قیمت میذاری
      در ضمن کتاب دینی پیش هم عوض شده و این کتاب شما برای سال دیگه بدرد نمیخوره
      خدمت شما دوست عزیز ارض کنم که قیمت کتاب رو با توجه به قیمت روی جلد ( 25000 تومن ) گذاشتم و کتاب چاپ 91 می باشد که برای کنکور 92 نوشته شده ! مگه برای امسال هم کتابای دین و زندگی مجددا تغییر کرده ؟ خیلی ممنون میشم اگه پاسخ سوالمو بدید !

نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      دوست عزیز قسمت ادبیات و زبان فارسی رو عکس نذاشتی لطفن زودتر بذار
      نهایت تشکر رو دارم خدمت شما بابت یادآوریتون آقای M o h a m m a d

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AQsan نمایش پست ها
      خدمت شما دوست عزیز ارض کنم که قیمت کتاب رو با توجه به قیمت روی جلد ( 25000 تومن ) گذاشتم و کتاب چاپ 91 می باشد که برای کنکور 92 نوشته شده ! مگه برای امسال هم کتابای دین و زندگی مجددا تغییر کرده ؟ خیلی ممنون میشم اگه پاسخ سوالمو بدید !
      دینی پیش درس2و3تغییرات خیلی جزئی توی متن داره
      یه چیزایی اضافش شده

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دینی پیش درس2و3تغییرات توی متن داره
      یه چیزایی اضافش شده
      ضمن تشکر فراوان از شما دوست عزیز آیا به نظر شما میشه از کتاب دین و زندگی گاج میکرو ( طوسی )به عنوان کتاب کنکور 93 استفاده کرد ؟ با توجه به اینکه می فرمایید تغییرات خیلی جزئی داره ؟

خیلی ممنون

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mariz
      نمایش مشخصات
      ضمن تشکر فراوان از شما دوست عزیز آیا به نظر شما میشه از کتاب دین و زندگی گاج میکرو ( طوسی )به عنوان کتاب کنکور 93 استفاده کرد ؟ با توجه به اینکه می فرمایید تغییرات خیلی جزئی داره ؟

خیلی ممنون

سلام.بنظر من که فارغ التحصیلا میتونن از همون کتاب پارسالی استفاده کنن.مثلا خود من یه تطبیق هم میدم این 2 درسو باهم و جاهایی که اضافه شده وارد کتاب درسیم میکنم.
      باید انداختش دور...همین.

قلب آهنی

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

خیلی ممنون
      به نظر من شما این پولو بده کتاب سال هایی که باید بخونی رو بگیر، دینی رو هرچی بیشتر بخونی مرور کنی بیشتر نتیجه میگیری و آخرای کار چندتا تست میزنی که با سوالا آشنا بشی (مثلا تستای آزمونای آزمایشی هم کافیه)، کلا به نظر من کتاب کمک درسی نگیر واسه دینی (البته اگر استخراج نکات مربوط به آیات و احادیث براتون مشکله قضیه فرق میکنه)
      در عجبم که چرا...؟
      دنیا، برای نماندن... بهشت، برای نرفتن... آرزوها، برای نرسیدن...
      و این‌ها حرف‌هایی برای نگفتن
      و دل نوشته‌هایی برای نخواندن هستند!

یک جای کار می‌لنگد!... در کتاب "دین و زندگی" این را فهمیدم

--------------------------------------

سلام! ما اومدیم

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

خیلی ممنون
      همونطور که امیر جان هم گفت آره میشه
      چون تغییرات خیلی مطالب ساده ای بوده و توی متن هم هست همون کتاب درسی و یه ذره قدرت تحلیل دانش آموز میتونه کافی باشه

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AّmIr.:.ــــــ نمایش پست ها
      سلام.بنظر من که فارغ التحصیلا میتونن از همون کتاب پارسالی استفاده کنن.مثلا خود من یه تطبیق هم میدم این 2 درسو باهم و جاهایی که اضافه شده وارد کتاب درسیم میکنم.
      نقل قول نوشته اصلی توسط SAeeD_TDS نمایش پست ها
      به نظر من شما این پولو بده کتاب سال هایی که باید بخونی رو بگیر، دینی رو هرچی بیشتر بخونی مرور کنی بیشتر نتیجه میگیری و آخرای کار چندتا تست میزنی که با سوالا آشنا بشی (مثلا تستای آزمونای آزمایشی هم کافیه)، کلا به نظر من کتاب کمک درسی نگیر واسه دینی (البته اگر استخراج نکات مربوط به آیات و احادیث براتون مشکله قضیه فرق میکنه)
      همونطور که امیر جان هم گفت آره میشه
      چون تغییرات خیلی مطالب ساده ای بوده و توی متن هم هست همون کتاب درسی و یه ذره قدرت تحلیل دانش آموز میتونه کافی باشه
      خیلی ممنون از اظهار نظر دوستان عزیز در رابطه با کتاب دین و زندگی جامع گاج

من خودم سالی که گذشت پشت کنکوری بودم و قدرت تحلیل خوبی هم در رابطه با آیات دارم و دین و زندگی مو بالای 60 زدم ولی نکته قابل ذکر اینجاست که تا وقتی که تفسیر آیات (نکات) رو نخونی نمیتونی آیات رو تحلیل کنی اونم با اهمیت بالایی که آیات در کنکور داره (قریب به 70%) مسابقه تفسیر آیات قرآن کریم رو که میذارن موید همین امره !

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      باسلام لطفا کتابهایی را به شما در طی پیام گفته بودید بفرستید. باتشکر رضا

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza1234 نمایش پست ها
      باسلام لطفا کتابهایی را به شما در طی پیام گفته بودید بفرستید. باتشکر رضا
      کتاب های ژنتیک مندلی و ریاضی جامع خیلی سبز ارسال شدند

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خبر ویژه . . . . . . . . . . .
      . . . . . . .تخفیف ویژه . . . . . . . . . ..
      . . . . . . . . . . . . . . . .به مناسبت ؟ . . . . . . . . . . . . .
      . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . منتظر باشید . . . . . . . . . .
      . . . . . . . . همین روزا . . . . . . همین چند روز دیگه . . . . . .
      نظر بدید چقدر تخفیف . . . . . . . تخفیف بگیرید ؟؟؟؟؟

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به مناسبت ولادت با سرسعادت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) کلیه کتابها با 16% ( 2x8 ) تخفیف به مدت محدود فروخته میشوند

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن