X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 20 از 25 نخستنخست ... 10192021 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 286 به 300 از 374
    1. Top | #286
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M.O.N.a نمایش پست ها
      ههه مشخص شد چقدر 5 درصدی داریم خخخ جهنم رفتی بی شخصیت برو پی کارت اینجا تاپیک منه به سلامت
      ببین ما کلا قشر شماهارو به یه هزارم سمت راستش هم نمیدونیم چون فک کنم تا الان دستگیرتون شد مخصوصا دیروز تو مجلس که کسی چشم دیدن شماها رو نداره با اون رای گیری...کل کشور شمارو حساب نمیکنن فقط بخاطر حرفهای امامه که تا الان ایقد بررویی میکنین وگرنه یه مشت بی سواد گدا گسنه هستید همتون که اگه بول مفتی که دولت نذاره تو جیبتون نباشه از گرسنگی میمیرید...ما زور بازوی خودمونو میخوریم بعدن مشخص میشه تو آخرت که کی زجرشو میکشه...همین بس که شما خودتون هم خجالت میکشید به دوستاتون بگشید ما 25 درصد سهمیه داریم

2. Top | #287
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نداشته باشید به درک همین که رای نیاورد خوبه .من نمیخواستم فحش بدم اما متاسفانه شعورت پایینه من افتخار میکنم فرزند جانبازم هرکاری میخواید بکنید مهم نیست ما تا اخرش با افتخار میگیم

3. Top | #288
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali9253 نمایش پست ها
      ببین ما کلا قشر شماهارو به یه هزارم سمت راستش هم نمیدونیم چون فک کنم تا الان دستگیرتون شد مخصوصا دیروز تو مجلس که کسی چشم دیدن شماها رو نداره با اون رای گیری...کل کشور شمارو حساب نمیکنن فقط بخاطر حرفهای امامه که تا الان ایقد بررویی میکنین وگرنه یه مشت بی سواد گدا گسنه هستید همتون که اگه بول مفتی که دولت نذاره تو جیبتون نباشه از گرسنگی میمیرید...ما زور بازوی خودمونو میخوریم بعدن مشخص میشه تو آخرت که کی زجرشو میکشه...همین بس که شما خودتون هم خجالت میکشید به دوستاتون بگشید ما 25 درصد سهمیه داریم
      ادم فکر میکنه یه بچه 6ساله که بهش دیر غذا دادن قهر کرده داره حرف میزن

4. Top | #289
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      مسببان جنگ ایران عراق عاملان سهمیه امروز

5. Top | #290
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط f.sis نمایش پست ها
      فعلا مشخص شد از دیروز که قرار بود سهمیه شمارو قطع کنن کی داشت گریه میکرد امروز جون گرفتید برامون...

6. Top | #291
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

7. Top | #292
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arash123 نمایش پست ها
      گفتم که 25 درصدی ها امسال جستین ولی سال 98 شک نکنید سال اقدام بدون درجه بندی میشه
      ادغامش که الانم رای اورده و اگه امسال اجرایی بشه 25 درصدی ها نجستن امسالم

8. Top | #293
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بخدا من درسمو کامل خوندم میدونم پردیس بدون سهمیه میارم اما کارشون باعث میشه بیشتر بخونم با قبولی پزشکی شهید بهشتی بیایم ول نمیکنن که بخدا برای خودشون بود مارو ادم حساب نمیکردن حالا افتادن جون ما.ماهم میخونیم رشته خوب قبول میشیم شهریور به این ادم بی شخصیت نشون میدیم ما درصدهامون خوبه همه یه جور نیستن

9. Top | #294
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فعلا مشخص شد از دیروز که قرار بود سهمیه شمارو قطع کنن کی داشت گریه میکرد امروز جون گرفتید برامون...
      من که استرس نداشتم اما میگم از اول تاثیر سهمیه 25درصد اینقدر نبود که کمکم زیاد شد ماهم صبر کردیم شماهم صبر کنید نوبتتون میشه من میدونم 5درصدیا اوضاع درسیشونم خوبه انشالله همه رشته های تاپ قبول بشیم اما به نوبت نمیشه از ته صف جا بزنی دوست عزیز

10. Top | #295
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mhs.1371 نمایش پست ها
      ادغامش که الانم رای اورده و اگه امسال اجرایی بشه 25 درصدی ها نجستن امسالم
      منبع خبرتو بگو.ما دو روز پیگیریم خیالت راحت ادغام نکردن یکی از سایتهای معروف پزشکی خبر خوشحالیشون این بود که ادغام نکردنمون هرچی از سهمیه 25 بمونه میرسه مناطق

11. Top | #296
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من که استرس نداشتم اما میگم از اول تاثیر سهمیه 25درصد اینقدر نبود که کمکم زیاد شد ماهم صبر کردیم شماهم صبر کنید نوبتتون میشه من میدونم 5درصدیا اوضاع درسیشونم خوبه انشالله همه رشته های تاپ قبول بشیم اما به نوبت نمیشه از ته صف جا بزنی دوست عزیز
      ولشون کن هرچی جواب بدی بدتره الان تاپیکم حذف میشه اینا بازم میموننن با درس نخودشون

12. Top | #297
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منبع خبرتو بگو.ما دو روز پیگیریم خیالت راحت ادغام نکردن یکی از سایتهای معروف پزشکی خبر خوشحالیشون این بود که ادغام نکردنمون هرچی از سهمیه 25 بمونه میرسه مناطق
      منبعم تسنیم ایرنا ایسنا صحن علنی مجلس گفت سهمیه 5 درصدیا شد سی درصد خودشون که تنها نشدن سی درصد ادغام شدن که شدن سی درصد

13. Top | #298
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      می گم که سواد نداری هنوز نمی دوني هر چی بمونه آخر همه به مناطق میرسه

14. Top | #299
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      @Defne
      شدم مسعول تگ کردن مدیر درتاپیک ها
      خوبی از درون آدم میاد... خوبی انتخابیه... وقتی آدم نتونه انتخاب کنه، از آدم بودن هم دست می‌کشه.
      A Clockwork Orange 1971/Stanley Kubrick

ویرایش توسط JOEY_DEX : 30 خرداد 1397 در ساعت 12:11

15. Top | #300
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ولشون کن هرچی جواب بدی بدتره الان تاپیکم حذف میشه اینا بازم میموننن با درس نخودشون
      ببین اوني که درسخون نیست اتفاقا شما ها هستین نه 5 درصدی ها خودت ميدوني چرا

صفحه 20 از 25 نخستنخست ... 10192021 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن