سلام دوستان
احتمالا همتون با جعبه لایتنر و طرز کارش آشنا هستید پس دیگه نیاز به توضیح نیست که چی هست و چه جوریه.
من شخصاً تا حالا توی موارد مختلفی از جمله یادگیری زبان و کلا مطالب حفظ کردنی از این سیستم بهره گرفتم و راضی بودم چون سبکش خیلی متفاوته از روشهای کلاسیک درس خوندن و یه جورایی مثل بازی میمونه و آدم رو به وجد میاره.اخیرا هم که یه نرم افزار پیدا کردم که کار همون جعبه رو انجام میده اینم لینکشه:
نرم افزار لایتنر برای کنکور، دبیرستان، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دانشجویان، آزمون زبان، آموزش افزایش یادگیری زبان انگلیسی، مقالات تقویت
در ضمن توی همون سایت یه سری فلش کارتهای آمادهٔ کنکور مثل زبان و عربی و ادبیات و .. برای دانلود رایگان هست
حالا حرف من اینه که اگه کسی این نرم افزار رو داره یا دوست داره که تهیه کنه و ازش استفاده کنه بیاد اینجا هم تجربیاتمونو در اختیار هم بذاریم هم هر کس میتونه توی هر درسی فلش کارت تهیه کنه و اینجا با بقیه شریک شه تا بتونیم کنار برنامهٔ روتین درسیمون از این ابزار کمک آموزشی هم بهره ببریم
فقط یه مطلب دیگه اینکه دوستانی که به این روش اعتقاد و علاقهای ندارن لطفا نیان اینجا و انتقاد کنن این تاپیک صرفا برای کسانی هست که علاقه مندن

LinkBack URL
About LinkBacks