X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

نرم‌افزار جعبه لایتنر

سلام دوستان
      احتمالا همتون با جعبه لایتنر و طرز کارش آشنا هستید پس دیگه نیاز به توضیح نیست که چی‌ هست و چه جوریه.

من شخصاً تا حالا توی موارد مختلفی‌ از جمله یادگیری زبان و کلا مطالب حفظ کردنی از این سیستم بهره گرفتم و راضی‌ بودم چون سبکش خیلی‌ متفاوته از روشهای کلاسیک درس خوندن و یه جورایی مثل بازی‌ میمونه و آدم رو به وجد میاره.اخیرا هم که یه نرم افزار پیدا کردم که کار همون جعبه رو انجام میده اینم لینکشه:

نرم افزار لایتنر برای کنکور، دبیرستان، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دانشجویان، آزمون زبان، آموزش افزایش یادگیری زبان انگلیسی، مقالات تقویت

در ضمن توی همون سایت یه سری فلش کارتهای آمادهٔ کنکور مثل زبان و عربی‌ و ادبیات و .. برای دانلود رایگان هست

حالا حرف من اینه که اگه کسی‌ این نرم افزار رو داره یا دوست داره که تهیه کنه و ازش استفاده کنه بیاد اینجا هم تجربیاتمونو در اختیار هم بذاریم هم هر کس می‌تونه توی هر درسی‌ فلش کارت تهیه کنه و اینجا با بقیه شریک شه تا بتونیم کنار برنامهٔ روتین درسیمون از این ابزار کمک آموزشی هم بهره ببریم

فقط یه مطلب دیگه اینکه دوستانی که به این روش اعتقاد و علاقه‌ا‌ی ندارن لطفا نیان اینجا و انتقاد کنن این تاپیک صرفا برای کسانی‌ هست که علاقه مندن
      ویرایش توسط pars_1361 : 30 مرداد 1392 در ساعت 20:32

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یعنی‌ هیچ کس علاقه‌مند نیست؟

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      یکم صبر کنی میان بچه ها

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      من هنوز نرفتم دانلود كنم ... اما با اين توضيحات دوست دارم باهاش كار كنم...
      کلنا عباسک یازینب
      من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست
      و از آن روز سرم میل بریدن دارد

الهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوبه قیمتش مناسبه ولی من کامپیوتر ندارم...یکی بخره بگه چطوره!؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Beta
      مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
      هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ezio auditore77 نمایش پست ها
      خوبه قیمتش مناسبه ولی من کامپیوتر ندارم...یکی بخره بگه چطوره!؟

گویا نسخهٔ موبایل هم داره اما من استفاده نکردم نمیدونم چه جوریه

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوب دوستان از اونجایی که من این نرم افزارو خریدم و دارم استفاده می‌کنم هر چی‌ میدونم رو در اختیار شما میزارم بلکه به دردتون بخوره

قبل از هر چیزی و قبل از اینکه برای کسی‌ سو تفاهمی پیش بیاد باید حتما بگم که من به هیچ عنوان قصد تبلیغ برای این موسسه و این نرم افزارو ندارم خودتونم توی سایتش دیدید که قیمتش خیلی‌ ناچیزه حتی از یه کتاب 50 صفحه ای کنکورم کمتره پس هزینه کردن براش ریسک نیست

در مورد کلّ سیستم لایتنر باید بگم که من سالهاست با این سیستم آشنا هستم شاید از دوران راهنمایی‌ البته نه نرم افزارش و همون جعبه و فلش کارت های کاغذی آخرین باری هم که ازش استفاده کردم توی ۲-۳ سال گذشته بوده که با اینکه مستمر استفاده نمیکردم اما باهاش صدها یا شایدم بیش از ۱۰۰۰ تا لغت آلمانی‌ یاد گرفتم

اما نرم‌افزار

من توی استفاده از لایتنر کلاسیک چندتا مشکل عمده داشتم و دارم.مثلا اینکه یهو دست یکی‌ میخوره بهش و تمام فلش کارتا می‌ریزه بیرون و زحمت چند ماهه ی آدم به هدر میره یکی‌ دیگه هم اینکه توی این روش زمان بندی برای مرور‌ها خیلی‌ اهمیت داره و اگه کم و زیاد بشه دیگه اون نتیجه‌ای که باید رو نداره اینه که گشتم تا یه نرم افزارشو پیدا کنم

از این سیستم چند تایی‌ نرم افزار ایرانی‌ و خارجی‌ توی بازار و اینترنت هست که من تقریبا اکثرشو بررسی‌ کردم این یکی‌ با اینکه ظاهر پر آب‌و تابی‌ نداره اما کاربریش بی‌ نهیات سادست‌ و به ادعای خودشون یه جور اختراع حساب می‌شه حالا من به این چیزاش کاری ندارم چیزی که برای من مهم و جالبه اینه که این امکان رو به آدم میده که به راحتی‌ براش فلش کارت درست کنی‌ و می‌تونی این فلش کارتها رو در اختیار دیگرانی هم که این نرم افزارو دارن قرار بعدی

حالا اگه کسی‌ سوالی‌ ابهامی چیزی براش هست من تا اونجایی که اطلاع داشته باشم راهنمایی‌ می‌کنم.فقط یه چیزیو اضافه کنم که اگه توی حفظ کردن مشکل دارید و تا حالا کلی‌ راه هم امتحان کردید و فایده نداشته میگم اینم امتحان کنید مطمئن باشید ضرر نمی‌کنید چون بیسش علمیه و تکرارها به موقع و روی اصوله
      جون می ده برای لغات زبان و عربی و تاریخ ادبیات
      ویرایش توسط pars_1361 : 31 مرداد 1392 در ساعت 17:13

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چجوری میخونیشون؟با کامپیوتر؟؟

مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
      هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ezio auditore77 نمایش پست ها
      چجوری میخونیشون؟با کامپیوتر؟؟

بله
      اینجوریه که اون مطلبی که باید بلد باشی‌ مثلا یه سوال یه نکته یا یه کلمه رو نشون میده شما توی ذهنت جواب میدی بعد یه گزینه داره به نام نمایش پاسخ که انتخاب میکنی‌ بعد نگاه میکنی‌ اگه جوابت درست بود که تیک سبزو میزنی‌ تا اون مطلب بره به مرحلهٔ بعد تا سر وقتش دوباره مرور بشه اگرم بلد نبودی که ضربدر قرمز رو میزنی‌ و اون مطلب توی همون مرحله میمونه تا وقتی‌ که یه بار دیگه بخونیش و بلد باشیو‌ بفرستیش مرحله بعدی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن