نه دوست عزیز اون جوکار مدیر انتشاراتی گاج هست که اسمش توی همه ی کتابا هست(فک کنم ابوالفضل جوکار هم باشه)
ولی این که کتاب فیزیک نوشته احمد جوکار هست
اینم سایت انتشاراتیش اگر بخواید نیگا کنیدhttp://jokar.ir/
نه دوست عزیز اون جوکار مدیر انتشاراتی گاج هست که اسمش توی همه ی کتابا هست(فک کنم ابوالفضل جوکار هم باشه)
ولی این که کتاب فیزیک نوشته احمد جوکار هست
اینم سایت انتشاراتیش اگر بخواید نیگا کنیدhttp://jokar.ir/
ویرایش توسط M o h a m m a d : 30 مرداد 1392 در ساعت 15:25

محمد من فیزیکای جوکار که توی گاج میزدو هم داشتم..هم سبزاشو هم سفیدشو..بنظر من ویرایش جدیداش(نقره ای)بهتره از سفیدا(جوکار)هست.خود جوکار هم توی انتشاراتش چندان تفاوتی با کتاباش توی گاج نداره.فقط یکم رنگ و لعابشو زیاد کرده.
کلا سیاست جدید انتشارات گاج واسه رقابت با بقیه انتشاراتی ها به روز کردن کتاباشه.مث عربی که با اینکه "استاد ماهینی" مولفش بود باز رف یه مولف قدر تر یعنی "علی فیلی " رو آورد.یا توی همین فیزیکاش.اما خب آقای ماهینی با این شرایط کنار اومد اما آقای جوکار کنار نیومد و رف خودش یه انتشارات زد...
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
اگه وقت داری که داری هردوتاشو کامل بزن
ولی از هرفصل نصف از این نصف از اون نه اول اون فصل رو از یه کتاب تموم کن بعد برو بعدی
اپه وقت نداری گاجو بخور
تالیفی هاش ایراد داره من میگم کلا نزن تالیفی
پاسخنامه کلانخر
با پاسخنامه به جایی نمیرسی
حتی اگه غلط حل کردی درگیر سوال شو پاسخ الگو رو دانش اموزا مینویسن
پاسخ گاج هم حفظیه 100درصد تو کنکور به دردت نخواهد خورد
درگیر سوال شو
مشاور انتخاب رشته می باشم

ببخشیندا!!ولی شما دلیلت واسه اینکه میگی "کلا" پاسخنامه نخر چیه؟؟!!مگه میشه آخه؟؟!!اونی که شما میگی واسه کسی هس که سوالو میبینه بلافاصله میره جوابو نگاه میکنه.وگرنه پاسخنامه لازمه تا مثلا من یه سوالو که حل کردم برم پاسخ تشریحی چک کنم که اگر توش نکته ای چیزی بود یاد بگیرم..
اینکه میگی پاسخ گاج حفظیه یعنی چی؟؟؟فرض کن یه درسنامه 4 صفحه ای کجاش حفظیه آخه؟؟!!
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی

نظر شما محترمه و این تجربه شماس و قابل احترام و صد البته قابل استفاده..
اما واسه دانش آموز رشته تجربی که واسه پزشکی تهران یه درصد 40 فیزیک کفایت میکنه این راحلش نیست.
مفهومی نبودن با حفظی فرق داره ها..هر چند بنظر من درسنامه گاج هم حفظی نیست و هم مفهومی هست.
و نکته آخر اینکه اثبات های فرمولا یا رمز گذاری فرمولا واسه جلوگیری از فراموشی توی جزوات دبیرامونه نه توی کتابای تستی که درسنامه دارن.
بازم ممنون.استفاده کردیم..
پ.ن: به گفته خیلی از کارشناسا و دبیرای تراز اول کنکور و حتی خود بچه هایی که مث من کنکور تجربی 92 دادن میشد امسال فقط با حفظ بودن فرمولا و نکاتشون و با یه جاگذاری ساده 40 50 زد.(اگه نظرتون مخالفه بگین ها...!!!)
![]()
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
ویرایش توسط Amiir : 30 مرداد 1392 در ساعت 15:26
پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
ّFaceBook.Com/Konkur.inجدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید
عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
_ ملتفت _
نه اثبات یا رمز گذاری با حرف من فرق داره
موضوع اینه که مفهوم تو اکثر فرمولا هس
من باز میگم درسنامه گاج خوب نیس
من تو بهترین دبیرستان تهران پیش به نظرم بهترین دبیر فیزیک تهران درس خوندم ولی فیزیکمو کمتر از 40 زدم
اینکارا رو اگه میکردم مطمئنم این درصدم نبود الان کمی پشیمونم
منم مث شما گفتم اینا واسه درصد100 هس من به 60 قانعم ولی خیلی کمتر از 60 زدم
حالا خود دانید
دوستان الان هر مدلی از گاج دیدید که مولفش احمد جوکار هست تقلبیه حتی تو سایت جوکار هم این مسئله رو زده بود.
اگر می خواهید نویسندش احمد جوکار باشه از انتشارات جوکار بگیرید نه گاج.
در ضمن من هم گاج خاکستری رو دیدم هم جوکار رو خودم برا کنکور 92 داشتم...فرقی تو درس نامه ندارن.فقط مثل اینکه جوکار پاسخ تشریحی رو بعضی جا ها بهتر گفته.
ممنون.
من گاج سفید چاپ 91 رو دارم نوشته جوکار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)