X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 56
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      وقتی داری یواشکی یک غلطی میکنی
      علاوه بر چپ و راست
      به بالا هم یک نگاهی بنداز

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      از کسی که کتابخانه دارد و کتاب های زیادی می

خواند نترس،از کسی بترس که تنها یک کتاب داردو

آن را مقدس می پندارد!

علاوه بر چپ و راست

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      مغازه داری روی شیشه مغازه اش تابلویی به این مضمون نصب کرد: " توله های فروشی ".
      چیزی از نصب آن نگذشته بود که پسر کوچولویی وارد مغازه شد و از او خواست تا توله ها را به او نشان دهد.
      مغازه دار سوت زد و با صدای سوت او، یک ماده سگ با پنج تا توله فسقلی اش که بیشتر شبیه توپ های پشمی کوچولو بودند، پشت سر هم از لانه بیرون آمدند و در مغازه به راه افتادند. پنجمین توله در آخر صف لنگان لنگان به دنبال سایرین راه می رفت.
      پسر کوچولو توله سگ لنگ را نشان داد و گفت: "

اون توله هه چشه؟" مغازه دشار توضیح داد که آن

توله از همان روز تولد فاقد حفره مفصل ران بوده

است و سپس افزود: اون توله زنده خواهد ماند، اما

تا آخر عمرش همون جوری خواهد لنگید.

پسر کوچولو گفت: من همونو می خوام

مغازه دار موافقت نکرد، اما پسر کوچولو پاچه

شلوارش را بالا زد و پای چپش را که بدجوری پیچ

خورده بود و با یک تسمه فلزی محکم بسته شده بود،

به مغازه دار نشان داد و گفت: من خودم نمی تونم

خوب بدوم ، این توله هم به کسی نیاز داره که

وضعیتشو خوب درک کنه!

Read more
      : http://www.iranpardis.com
      علاوه بر چپ و راست

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ۱۴ ویژگی انسان های نرمال

انسان های بی تفاوت، بی احساس، غیرکنجکاو و غیرعلاقه مند به موضوعات روزمره، انسان های نرمالی نیستند بنابراین فردی که زیبایی ها را تقدیر و تحسین نمی کند و نسبت به آنها کنجکاو نیست طبیعی و نرمال نیست.

روان پزشکان به که می گویند نرمال؟ اخلاق بخش عمده ای از پیکره نرمال بودن را تشکیل می دهد. اخلاق، انسان را وادار به پیروی از برخی باورهای ارزشی و متعالی می کنند. ما در روان شناسی، انسان را مظهر تعالی خداوند می دانیم. یعنی ایمان به خداوند، ایمان به ارزش ها، ایمان به مقدسات تعریف شده که بخشی از آن به مقدسات و ارزش های متعالی برمی گردد و بخشی از آن نیز به اخلاق و صفات خوب متعالی مانند توکل، امید و… مربوط می شود و فرد نرمال چنین اخلاقی دارد و به آنها تمسک می جوید.

۱. بخشندگی و دست و دلبازبودن: فرد نرمال، فقط دریافت کننده محبت نیست و خود نیز به دیگران مهر می ورزد، بنابراین فردی که همنوعش برایش مهم نیست و روابط عاطفی اش با فرزند، همسر، دوست، خواهر و برادر و… کند یا ضعیف است یا برعکس آنقدر روابط عاطفی اش بیش از حد می شود که به وابستگی می انجامد نرمال نیست.

۲. داشتن هوش اجتماعی: فرد نرمال باید هوش اجتماعی داشته باشد تا بتواند به دنبال فعالیت های شغلی و عملکردی برای بروز و ایجاد یک فعالیت مولد باشد. فعالیت های غیرمولد و بی فایده و بی ارزش، مانند بسیاری از فعالیت هایی که در جهت خلاف است یا انجام آنها فایده ای برای فرد یا افراد جامعه ندارد، فعالیت غیرمولد شناخته می شود.

۳. قدرت حل مساله: فردی که قدرت حل مساله دارد، در برابر مشکلات تسلیم نمی شود و سعی می کند برای مشکلات خود راه حل پیدا کند. طبیعی است برای رسیدن به این هدف باید واقعیت های موجود را درک کرد. افرادی که از این درک عاجزند و تفکرات سحرآمیز دارند، به رمل و اسطرلاب، جادو و سحر و دعانویسی و کف بینی و موضوعات خرافی می پردازند، قدرت حل مساله ندارند زیرا نمی توانند واقعیت های موجود را قبول کنند. نکته قابل توجه اینکه حتی در حل مساله، تکرار مکررات هم طبیعی نیست بلکه فرد باید برای حل مشکلاتش ابداع و تنوع در تصمیم گیری داشته باشد.

۴. گذشت، بخشندگی و مروت: فرد نرمال باید گذشت و بخشش داشته باشد و سخت و غیرقابل انعطاف نباشد و در عین حال بتواند خشم خود را بروز دهد. فردی که مدام خشمش را فرومی خورد و جرات ابراز احساسات خود را ندارد، نرمال نیست. البته بروز خشم باید بدون صدمه و اهانت به خود و دیگران باشد و فرد نباید ذره ای به شخصیت خود یا دیگران لطمه بزند.

۵. قدرت مقابله با استرس: واقعیت این است که ما در فضایی از استرس و اضطراب به سر می بریم. فرد نرمال باید بتواند با این استرس ها مقابله یا از مکانیسم های مقابله ای برای رفع استرس ها استفاده کند تا خود را با هر استرسی انطباق دهد و با آن مقابله کند. متاسفانه ما با بسیاری از فقدان ها، مشکلات مالی و اقتصادی، مسایل اجتماعی و محیطی، مسایل سیاسی و… روبرو هستیم. فرد باید بتواند با این استرس ها کنار بیاید. کسی که زود می شکند و در برابر اندک استرسی کمر خم می کند، نرمال نیست. هرکس ممکن است یک عزیز، مال یا شغلش را از دست بدهد، اما باید بتواند محرومیت ها را تحمل کند و در برابر این فقدان ها قدرت مانور و سوگواری داشته باشد و به پذیرش نهایی واقعیت برسد.

۶. قدرت مدیریت: فرد نرمال باید قدرت مدیریت محیط اطرافش و محیطی که در آن زندگی یا کار می کند، داشته باشد و این به یک مدیریت ذاتی نیاز دارد.

۷. در نظر گرفتن جوانب احتیاط: فرد نرمال باید همه جوانب احتیاط را رعایت کند و به اصطلاح خود را ارزان نفروشد. البته منظور این است که بدبین باشد زیرا بدبینی خود غیرطبیعی است اما احتیاط، وجه مهمی از نرمال بودن است. فرد باید برای انجام معاملات اقتصادی، روابط بین فردی، امور اداری و شغلی و… محتاطانه عمل و رفتار خود را کنترل کند.

۸. آموختن و آموزش: فرد باید خودش را برای زندگی سرمایه گذاری کند. باید دانش و آگاهی داشته باشد و واقع بینانه به سرنوشتی که بر او در زمان و مکان خاصی که قرار دارد تحمیل شده، بپذیرد و در این زمینه آموزش ببیند زیرا اگر از مسایل پیرامون خود آگاهی نداشته باشد و آنها را نپذیرد، طبعا رفتار غیرطبیعی از خود نشان می دهد و دچار آسیب شناسی روانی می شود و در گروه بیماران قرار می گیرد. فرد نرمال باید عاشق یادگیری باشد و بتواند موضوعات مختلف را طراحی و سازماندهی کند.

۹. کنجکاوی و علاقه مندی: انسان های بی تفاوت، بی احساس، غیرکنجکاو و غیرعلاقه مند به موضوعات روزمره، انسان های نرمالی نیستند بنابراین فردی که زیبایی ها را تقدیر و تحسین نمی کند و نسبت به آنها کنجکاو نیست طبیعی و نرمال نیست.

۱۰. آینده نگر بودن: فرد نرمال باید در مورد آینده خود جهت گیری داشته باشد و بداند چه آینده ای برای فردا و فرداهایش در نظر دارد، بنابراین باید برای سنین جوانی، میانسالی و سالمندی خود برنامه ریزی کند.

۱۱. خلاقیت و نوآوری: فرد نرمال باید خلاق باشد و ایده داشته باشد و به دیگران و محیط کار و زندگی خود ایده بدهد. از سوی دیگر باید استقلال داشته باشد و اهداف مناسبی در سر بپروراند. فردی که وابسته است، نمی تواند اهداف درستی را برای آینده خود برنامه ریزی کند.

۱۲. شناسایی نیازها: فرد نرمال باید نیازهایش را بشناسد و به ارزش های وجودی خود پی ببرد و بتواند به مجهولات موجود در آنچه به عنوان واقعیت های موجود ذهن خود و اطرافیانش فراگرفته است، پاسخ دهد.

۱۳. شور و هیجان: افراد نرمال باید در انجام امور از خود شوق و حرارت نشان دهند. افراد بی حال و بی احساسی که از خود شوق و شوری نشان نمی دهند، به خصوص در مسایل خانوادگی و اجتماعی، افرادی سرد و بی احساس هستند نه نرمال.

۱۴. عادل بودن: عدالت صفت بسیار خوبی است که باید آن را در انسان های نرمال جستجو کنیم. فرد باید نسبت به شهروندان و خانواده خود عادل باشد و اگر نباشد از خود رفتارهای پرخاشگرانه، بی تفاوتی، بی احساسی، بی توجهی، بی عاطفگی و… نشان می دهد.

علاوه بر چپ و راست

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نابغه ی ۹ ساله ای که پول پارو می کند!+ عکس

جام نیوز: کیئرون ویلیامسون پسر بچه 9 ساله اندک اندک از راه فروش تابلوهایش به یک میلیونر تبدیل می شود. تابلوهای او ظرف مدت کوتاه 15 دقیقه از طریق تلفن یا اینترنت توسط خریدارانی از سراسر جهان خریداری می شوند.

این نابغه کوچک آموزش نقاشی را از سال 2008 آغاز کرد و نخستین تابلوی خود را در جریان سفری خانوادگی در کورنوال انگلستان کشید.

کیئرون در به تصویر کشیدن مناظر دارای یک نبوغ ذاتی است. نخستین بار در سال 2009 میلادی 19 تابلوی او به بازار عرضه شده که در جریان حراجی به مبلغ 18 هزار یورو بفروش رفتند. در سال 2010 میلادی 33 تابلوی او برایش 190 هزار یورو درآمد در برداشت.

نابغه ی ۹ ساله ای که پول پارو می کند!+ عکس

از آن پس تابلوهای این نقاش کوچک با استقبال مواجه شدند. دو تابلوی منظره کیئرون هر یک به مبلغ 44260 یورو فروخته شدند. ساده ترین آثار او که بیش از چند دقیقه وقت صرف آنها نمی کند قیمتشان کمتر از 7600 یورو نیست.

یک تابلوی کیئرون به نام “بندر مواجیسی در کورنوال” به مبلغ 54 هزار یورو به فروش رفت. هنگام عرضه تابلوهای او خریداران از سراسر جهان به نمایشگاه عرضه کننده آثار کیئرون مراجعه می کنند.

با اینکه کیئرون با فروش تابلوهایش زندگی مرفهی را برای خانواده اش فراهم کرده اما از درس و ورزش نیز غافل نمی شود. مادر کیئرون می گوید: فعلا کشیدن هفته ای دو یا سه تابلو برای پسرش کافی است و او مایل است که کیئرون اعتدال را رعایت کرده و رفتارش مطابق سن و سالش باشد.
      علاوه بر چپ و راست

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      گذشته ات را فراموش نکن

بعد از خوردن غذا بیل گیتس رئیس بزرگترین شرکت نرم افزاری جهان (مایکروسافت)

5 دلار به عنوان انعام به پیش خدمت داد.

پیشخدمت ناراحت شد.

بیل گیتس متوجه ناراحتی پیشخدمت گردید و سوال کرد : چه اتفاقی افتاده؟

پیشخدمت گفت: من متعجب شدم بخاطر اینکه در میز کناری ، فرزند شما

50 دلار به من انعام داد . درحالی که شما که پدر او هستید و پولدار ترین انسان روی

زمین، فقط 5دلار انعام می دهید !

گیتس لبخندی زد و جواب معنا داری گفت :

او فرزند پولدار ترین مرد روی زمینه

ولی من پسر یک نجار ساده.

(هیچ وقت گذشته ات را فراموش نکن . او بهترین معلم توست)
      علاوه بر چپ و راست

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

محققان انگلیسی صفحه کلید انعطاف‌پذیری با ضخامت نیم میلی‌متر طراحی کرده‌اند که از فناوری بی‌سیم برای برقراری ارتباط با تبلت و تلفن همراه هوشمند استفاده می‌کند.

ایسنا: محققان انگلیسی صفحه کلید انعطاف‌پذیری با ضخامت نیم میلی‌متر طراحی کرده‌اند که از فناوری بی‌سیم برای برقراری ارتباط با تبلت و تلفن همراه هوشمند استفاده می‌کند.

باریک ترین صفحه کلید جهان توسط محققان شرکت CSR طراحی شده است که می تواند مناطق حساس به لمس در تبلت و تلفن های همراه هوشمند را گسترش دهد.

صفحه کلید بی‌سیم از طریق تراشه CSR1010 به تبلت یا تلفن همراه هوشمند متصل شده و قابلیت برقراری ارتباط با رایانه های ویندوز 8 را دارد که در مقایسه با بلوتوث های استاندارد برق کمتری مصرف می کند.

برای طراحی باریک ترین صفحه کلید از تلفیق فناوری بی سیم و قطعات الکترونیک انعطاف پذیر و قابل چاپ استفاده شده است.

صفحه کلید قادر به دریافت لمس و کنترل حرکات دست است؛ همچنین امکان استفاده از یک قلم تایپ برای تشخیص دست خط و طراحی و رسم در نظر گرفته شده است.

این دستگاه بعنوان پوشش محافظ برای تبلت نیز محسوب شده و می تواند بخش لمسی تبلت و تلفن همراه هوشمند را گسترش دهد.

علاوه بر عملکرد بعنوان یک صفحه کلید کامل برای تایپ کردن در تلفن همراه، یک فضای لمسی بزرگ برای رایانه های رومیزی نیز محسوب می شود.

این صفحه کلید از سیلیکون لمسی Atmel برای حس مناطق چندگانه لمسی بر روی سطوح و رساناهای چاپی CIT‌ برای غشای انعطاف پذیر ساخته شده است.

باریک ترین صفحه کلید روز جمعه 15 شهریور در نمایشگاه IFA‌ برلین به نمایش در می آید.

منبع:www.bartarinha.i
      علاوه بر چپ و راست

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نامه خدا به همه انسانها

واقعا خواندنیه
      اگه نخونی از ذستت رفته
      حالا خود دای

شـــــکــــرت خـــــــــــــدا جـــــونـــــــم

امروز صبح که از خواب بیدار شدی،

نگاهت می کردم،

امیدوار بودم که با من حرف بزنی،

حتی برای چند کلمه،

نظرم را بپرسی یا برای اتفاق خوبی که دیروز در زندگی ات افتاد،

از من تشکر کنی؛

اما متوجه شدم که خیلی مشغولی،

مشغول انتخاب لباسی که میخواستی بپوشی،

وقتی داشتی این طرف و آن طرف می دویدی تا حاضر شوی،

فکر می کردم چند دقیقه ای وقت داری که بایستی و به من بگویی:"سلام"،

اما تو خیلی مشغول بودی.

یک بار مجبور شدی منتظر شوی و برای مدت یک ربع ساعت، کاری

نداشتی جز آنکه روی یک صندلی بنشینی.

بعد دیدمت که از جا پریدی،

اما تو به طرف تلفن دویدی و در عوض به دوستت تلفن کردی تا از

آخرین شایعات با خبر شوی.

تمام روز با صبوری منتظرت بودم،

با آن همه کارهای مختلف گمان می کنم که اصلاً وقت نداشتی

با من حرف بزنی.

متوجه شدم قبل از نهار هی دورو برت را نگاه می کنی؛

شاید چون خجالت می کشیدی،

سرت را به سوی من خم نکردی!!!

تو به خانه رفتی و به نظر می رسید که هنوز خیلی کارها برای انجام دادن داری.

بعد از انجام دادن چند کار،

تلویزیون را روشن کردی،

نمیدانم تلویزیون را دوست داری یا نه؟

در آن چیزهای زیادی نشان می دهند و تو هر روز مدت زیادی را

جلوی آن می گذرانی.

در حالی که درباره هیچ چیز فکر نمی کنی و فقط ازبرنامه هایش
      لذت می بری.

باز هم صبورانه انتظار ترا کشیدم و تو در حالی که تلویزیون را نگاه می کردی،

شام خوردی و باز هم با من صحبتی نکردی!!!

موقع خواب،

فکر می کنم خیلی خسته بودی،

بعد از آن که به اعضای خانواده ات شب بخیر گفتی،

نمی دانم که چرا به من شب به خیر نگفتی؛

اما اشکالی ندارد،

آخر مگر صبح به من سلام کردی؟!

هنگامی که به خواب رفتی،

صورتت را که خستهء تکرارِ یکنواختی های روزمره بود

را عاشقانه لمس کردم.

چقدر مشتاقم که به تو بگویم:

چطور می توانی زندگی زیباتر و مفیدتر را تجربه کنی...

احتمالاً متوجه نشدی که من همیشه در کنارت و برای کمک به تو آماده ام.

من صبورم،

بیش از آنچه تو فکرش را می کنی.

حتی دلم می خواهد به تو یاد دهم که چطور با دیگران صبور باشی.

من آنقدر دوستت دارم که هر روز منتظرت هستم،

منتظر یک سر تکان دادن،

یک دعا،

یک فکر،

یا گوشه ای از قلبت که بسوی من آید.

خیلی سخت است که مکالمه ای یکطرفه داشته باشی.

خوب،

من باز هم سراسر پر از عشق منتظرت خواهم بود،

به امید آنکه شاید فردا کمی هم به من وقت بدهی!

آیا وقت داری که این نامه را برای دیگر عزیزانم بفرستی؟

اگر نه،

عیبی ندارد،

من می فهمم و سعی می کنم راه دیگری بیابم.

من هرگز دست نخواهم کشید...

روز خوبی داشته باشی.
      منبع:http://h--h.mihanblog.com

علاوه بر چپ و راست

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      خواب شبانه کمتر از شش ساعت يا بيشتر از هشت ساعت به قلب صدمه مي زند

یافته های محققان که بر اساس بررسی بر روی سه هزار نفر انجام گرفت نشان می دهد کسانی که بین شش تا هشت ساعت ، خواب شبانه دارند شرایط مطلوبی خواهند داشت.

محققان علوم پزشکی اعلام کردند کسانی که خواب شبانه کمتر از شش ساعت یا بیشتر از هشت ساعت دارند بیشتر از دیگران به مشکلات قلبی مبتلا می شوند.
      یافته های محققان که بر اساس بررسی بر روی سه هزار نفر انجام گرفت نشان می دهد کسانی که بین شش تا هشت ساعت ، خواب شبانه دارند شرایط مطلوبی خواهند داشت.
      محققان در بررسی کاملی که بر روی افراد چهل و پنج ساله در آمریکا انجام گرفت دریافتند کسانی که ازکمتر از شش ساعت در شب می خوابند دو برابر بیشتر از دیگران در معرض سکته مغزی یا حمله قلبی هستند و احتمال بروز نارسایی قلبی در آنان نیز حدود یک ممیز شش دهم درصد بیشتر از کسانی است که بین شش تا هشت ساعت خواب شبانه دارند.
      همچنین در این مطالعه مشخص شد کسانی که بیش از هشت ساعت خواب شبانه دارند به میزان دو برابر به حمله قلبی و به میزان یک ممیز یک دهم برابر دیگر افراد به بیماری های عروق کرونر قلبی مبتلا می شوند.
      به گزارش خبرگزاری فرانسه ، دکتر روهیت آرورا رئیس بخش بیماری های قلب و عروق دانشکده پزشکی دانشگاه شیکاگو گفت : اکنون ما دلایلی داریم که خواب بر سلامت قلبی عروقی تاثیر می گذارد و باید به خواب به عنوان یک اولویت در تندرستی نگاه کنیم.
      منبع:http://www.shimanaa.com
      علاوه بر چپ و راست

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
      خواب شبانه کمتر از شش ساعت يا بيشتر از هشت ساعت به قلب صدمه مي زند

محققان علوم پزشکی اعلام کردند کسانی که خواب شبانه کمتر از شش ساعت یا بیشتر از هشت ساعت دارند بیشتر از دیگران به مشکلات قلبی مبتلا می شوند.
      محققان در بررسی کاملی که بر روی افراد چهل و پنج ساله در آمریکا انجام گرفت دریافتند کسانی که ازکمتر از شش ساعت در شب می خوابند دو برابر بیشتر از دیگران در معرض سکته مغزی یا حمله قلبی هستند و احتمال بروز نارسایی قلبی در آنان نیز حدود یک ممیز شش دهم درصد بیشتر از کسانی است که بین شش تا هشت ساعت خواب شبانه دارند.
      همچنین در این مطالعه مشخص شد کسانی که بیش از هشت ساعت خواب شبانه دارند به میزان دو برابر به حمله قلبی و به میزان یک ممیز یک دهم برابر دیگر افراد به بیماری های عروق کرونر قلبی مبتلا می شوند.
      به گزارش خبرگزاری فرانسه ، دکتر روهیت آرورا رئیس بخش بیماری های قلب و عروق دانشکده پزشکی دانشگاه شیکاگو گفت : اکنون ما دلایلی داریم که خواب بر سلامت قلبی عروقی تاثیر می گذارد و باید به خواب به عنوان یک اولویت در تندرستی نگاه کنیم.
      منبع:http://www.shimanaa.com
      والاهی دیروز شب ساعت 4 خوابیدم چرا داشتم تست های شیمی رو می زدم صبح هم کلاس داشتم معلم که واردکلاس شد چشامو نمی تونستم باز کنم ازبس خوابم میومد ونتیجه گرفتم از امروز ساعت یک بخوابم

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      پسری که دبیرستان را رها کرد و حالا یک میلیاردر شده است!!

جوان 26 ساله ای که دبیرستان را رها کرد، حالا صاحب ثروت افسانه ای 1.1 میلیارد دلاری شده است. خبر فروش پلتفورم بلاگینگ Tumblr به یاهو توسط دیوید کارپ را حتما شنیده اید؟
      ماریسا مایر مدیر اجرایی یاهو حاضر شده برای الحاق کردن پلتفورم بلاگینگ تامبلر به سرویس های یاهو به این جوان 26 ساله 1.1 میلیارد دلار بپردازد.
      دیوید کارپ، تامبلر را در سال 2007 در آپارتمان مادرش در مانهاتان بوجود آورد و این سایت اجتماعی اینک 100 میلیون عضو داشته و روزانه 90 میلیون پست روی آن از سوی اعضا منتشر می شود.
      ماریسا برای باز پس گیری هویت تاریخی یاهو در بین کمپانی های آی تی، مجبور شده تا تحولات جدیدی در سرویس های خود ایجاد کند و به همین خاطر خرید 1.1 میلیارد دلاری را در راس استراتژی های خود قرار داده تا ناگهان صد میلیون لشگر برای خود ایجاد کند.
      تامبلر فوروم آنلاین برای وبلاگ نویسان است که بدلیل کاربر پسند بودن، محبوبیت زیادی پیدا کرده و آنرا دیوید کارپ – پسر بچه دبیرستانی که مدرسه را رها کرد- خلق و مدیریت کرده است.

یک دهه پیش نیز یاهو با پرداخت 1.3 میلیارد دلار، کمپانی موتور جستجوی Overture را نقدا خریداری کرد و این هفته هئیت مدیره یاهو توافق کرد تا با پرداخت 1.1 میلیارد دلار پول نقد، کمپانی تامبلر را بخرند.
      دیوید یکی از مردان خوشبخت نیویورکی است که در عنفوان جوانی میلیاردر می شود، هر چند سال گذسته سعی داشت کمپانی خود را در ازای خرید خانه برای مادرش بفروشد.
      ماریسا مایر قول داده بدون اینکه به کمپانی دست بزند، دیوید را همچنان مدیر اجرایی نگه داشته و از وی بخواهد تا توسعه سایت را ادامه دهد. سال گذشته میزان درآمد تامبلر 13 میلیون دلار بوده است.
      کاربران کنونی سایت از مالکیت یاهو ابزار نگرانی کرده اند و می گویند ممکن است مدیریت جدید بخواهد تمام موفقیتهای تامبلر را تحت الشعاع قرار دهد و با تغییرات مد نظر خود، فیچر های موفقیت آمیز آنرا خراب کند هر چند مایر روی صفحه تامبلر خود نوشته که "کاربران نترسید". تامبلر بدلیل سرعت بالا و اینکه اجازه می دهد کاربران خیلی سریع متن و عکس و مدیای خود(به خصوص فایل گیف gif) را در سایت منتشر کنند، طرفداران زیادی دارد و از لحاظ فنی میکروبلاگ تعریف شده است.

دیوید کارپ برای ماریسا مایر نوشته که همچنان علاقمند است تامبلر را به صورت مستقل مدیریت کند تا کاربران خیال آسوده درباره این نقل و انتقال پیدا کنند. همچنین برای کاربران نوشته با امکانات یاهو می توان سایت را سریعتر از قبل کرد. وی سه سال قبل به گاردین گفته بود که خیلی ها علاقمند به خریدن کمپانی هستند ولی وی تمایلی به این کار ندارد.
      در سال 2008 وی 25 درصد از سهام را به مبلغ 700 هزار دلار فروخت. دیوید پدرش موزیسین و مادرش معلم است. او در سن 11 سالگی کد اچ تی ام ال نوشت و بعدا کمپانی خود را ستاپ کرد. در سن 15 سالگی از مدرسه بیرون زد و در خانه ادامه آموزش را از مادر خود فرا گرفت. در 17 سالگی به ژاپن رفته و مهارتهای برنامه نویسی خود را بالا برد و در سن 21 سالگی در نیویورک تامبلر را ایجاد کرد. و حالا بعد از فروش تامبلر به یاهو اولین کاری که کرد پول خانه مادر خود را پرداخت کرد!
      هم اکنون با دختری بنام راشل ایکلی که آشپز است در آپارتمانی در منطقه وست ویلیجز در مانهاتان زندگی می کند. راشل روان شناسی می خواند.

منبع:http://mardoone.nasle4.com
      علاوه بر چپ و راست

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اواز خواندن پرندگان صد برابر سریع تر از چشم به هم زدن انسان!

برخی از پرندگان نغمه خوان میتوانند با سرعتی که قبلا غیر ممکن تصور میشد یعنی یک صدم یک چشم به هم زدن انسان،ماهیچه ی صوتی خود را منقبض و آزاد کنند.
      برخی از پرندگان نغمه خوان میتوانند با سرعتی که قبلا غیر ممکن تصور میشد یعنی یک صدم یک چشم به هم زدن انسان،ماهیچه ی صوتی خود را منقبض و آزاد کنند.
      تحقیقات جدید نشان میدهد دو نوع پرنده ی نغمه خوان،لحن خود را با ماهیچه هایی اَبَر سریع به وجود می آورند که این کار مشابه ی شیوه ای است که مارهای زنگی ، برخی از گونه های ماهی و کبوتر طوقی به کار میبرند.
      سار اروپایی که در سراسر اروپا و آسیا و شمال آمریکا یافت میشوند و فنچ گورخری که در استرالیا و اندونزی زندگی میکنند،با سریع ترین انقباض ماهیچه های هنجره که تا کنون تشریح شده است،آوازشان را کنترل میکنند.
      هر چند آن ها فقط دو نوع پرنده ی نغمه خوان را آزمایش کرده اند اما به احتمال زیاد همه ی پرندگان آواز خوان این ماهیچه را دارند.

منبع:
      http://www.persianaster.blogsky.com
      علاوه بر چپ و راست

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      خصوصیات یک پسر خوب

1- یک پسر خوب امضاء گواهی نامه اش خشک نشده به رانندگی خانمها گیر نمیدهد۲ـ یک پسر خوب تنها جوکهایی را بیان میکند که مورد تائید وزارت 1) ارشاد اسلامی2) وزارت بهداشت3) وزارت مبارزه با تبعیضات استانی و ... باشد.۳ـ یه پسر خوب کمتر با این جمله مواجه میشود"مشتری گرامی دسترسی شما به این سایتمقدور نمی باشد"..۴ـ یه پسر خوب بعد از تک زنگ سراغ تلفن نمیره.۵ـ یه پسر خوب عکس الکساندرگراهام بل رو قاب نمیکنه بزنه تو اتاقش.۶ـ یه پسر خوب پشت چراغ قرمز با دیدن یه خانم ردیف چشماش مثه چراغهای فولکس نمیزنه بیرون..۷ـ یه پسر خوب روزی چند بار به سازندگان یاهو مسنجر لعنت میفرسته.۸ـ یه پسر خوب سر کلاس تا شعاع 3 متریِ هیچ خانمی نمیشینه.۹ـ یه پسر خوب وقت برگشتن به خونه ماشینش بوی ادکلن زنونه نمیده.۱۰ـ یه پسر خوب هیچ وقت پای تلفن از این کلمات استفاده نمیکنه:"ساعت" چند" "کی میای" "کجا" "دیر نکنی یا..۱۱ـ یه پسر خوب وقتی میاد خونه قرمزی رژ در هیچ نقطه از صورتش مشاهده نمیشه.۱۲ـ یک پسر خوب زمانی که کسی میخواهد از عرض خیابان عبور کند تعداد دنده را از 1 به 4 ارتقاء نداده و قصد جان عابر را نمیکند.۱۳ـ یک پسر خوب زمانی که یک دختر خانم راننده میبیند ذوق زده نشده و در صدد عقده ای بازی بر نمی آید۱۴ـ یک پسر خوب که ژیان سوار میشود روی بنز همسایه با سوئیچ ماشین نقاشی نمیکشد.۱۵ـ یک پسر خوب زمانی که تصادف میکند همانند قبائل زامبی وحشی بازی در نمی آورد.۱۶ـ یک پسر خوب هر روز بعد از کلاس درس به نمایندگی از راهداری و شهرداری خیابانهای شهر را متر نمیکند.۱۷ـ یک پسر خوب به محض دیدن یک دختر خانم متین با شلوار برمودا و مانتو تنگ کوتاه و شال باز دهانش به سان آبشار و چشمانش همانند چشمان وزغ نمیشود.۱۸ـ یک پسر خوب دکمه های پیراهنش را از یک متر زیر ناف تا زیر چانه کاملا بسته و با سنجاق قفلی محکم میکند.۱۹ـ یک پسر خوب به محض دیدن دختر همسایه رنگش لبوی شده و چشمش را به آسفالت میدزود.۲۰ـ یک پسر خوب روزی 10بارهوس بردن نذری به دم در خانه همسایه که تصادفا دختر دم بخت دارند را نمیکند.۲۱ـ یک پسر خوب بیشتر از 5 دقیقه در دستشوئی نمیماند .۲۲ـ یک پسر خوب 5ساعت در حمام آهنگ جواد یساری نخوانده وبرای همسایگان آلودگی صوتی ایجاد نمیکند.۲۳ـ یک پسر خوب اگر درد عشق گرفت در کوی و برزن عرعر عشق نکرده و آبروی خانوادگی خود را نمیبرد.۲۴ـ یک پسر خوب با دوستانی که مشکوک به چت و لا ابالی گری هستند معاشرت نمیکند.۲۵ـ یک پسر خوب به جای اینکه پول خود را در باشگاه بیلیارد و گیم نت و غیره دور بریزد بهتر است حساب آتیه جوانان باز کند و به فکر 1000 سالگی خود باشد.۲۶ـ یک پسر خوب همواره به اسم خود افتخار میکند و به هر کس که میرسد نمیگوید که بجای اصغر به او رامتین و آرش و ... بگویند.۲۷ـ یک پسر خوب در اثر دیدن افراد غرب زده جو گیر نشده و لحاف کرسیه قرمز خال خال یشمی را به پیراهن تبدیل نکرده و سر زانو خود را جر نمیدهد.۲۸ـ یک پسر خوب تقاضای وسایل نا مربوطی از قبیل موبایل را از خانواده ندارد.۲۹ـ یک پسر خوب در صورتی که با نامزد خود بیرون رفت و کسی به خانم متلک گفت فورا با پلیس 110 تماس حاصل می کند.۳۰ـ یک پسر خوب برای احیای حقوق خود از زور بازو استفاده نکرده و کلمات رکیک مانند خر و الاغ به کار نمیبرد.۳۱ـ یک پسر خوب از معاشرت با دوستان بسیار خودمانی که عادت به بیان شوخی های نا مربوط از قبیل حراج لفظی عمه و همچین خواهر مادر هستند امتناع میکند.۳۲ـ یک پسر خوب همانند خاله زنکها تلفن را قورت نداده و سالی به 12 ماه دهانش بوی تلفن نمیدهد.۳۳ـ یک پسر خوب هر صدایی از قبیل قار و قور شکم اهل خانه را با صدای تلفن اشتباه نگرفته و1 متر به بالا نمیپرد.۳۴ـ یک پسر خوب برای بیرون رفتن از خانه 1 ساعت جلوی آئینه نایستاده و بزک نمیکند.۳۵ـ یک پسر خوب در جشنهای فامیلی جو گیر نشده و نمیرقصد تا ابروی کل خاندان رابر باد دهد.۳۶ـ یک پسر خوب در مهمانی های خانوادگی نوشیدنی های غیر مجاز از قبیل ماءالشعیر را تنها با رضایت نامه رسمی و کتبی پدر محترم استعمال میکند.۳۷ـ یک پسر خوب تنها برای رضای خدا و کاهش بار سنگین ترافیک و حمل و نقل درون شهری و برون شهری هر کجا که دختر خانم یا خانمی را در رده سنی 15 تا 25 سال دید سوار کرده و به مقصد می رساند.

منبع:مطالب علمی جذاب و مطالب زیبای دیدنی
      علاوه بر چپ و راست

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      1-با آب قند وبغل کردن

محققان برزیلی می گویند ؛ آب قند ودر آغوش گرفتن نوزادان درد حس شده را هنگامی که به آنها واکسن تزریق می شود .به طور قابل توجهی کاهش می دهد . در بزرگ ترین بررسی که تا به حال در مورد نوزادان آنجا شده ، پژوهشگران برزیلی به طور اتفاقی 640 نوزاد را در چهار دسته از لحاظ اقدامات برای کاهش درد درهنگام واکسن زدن قرار دادند: ترکیب تماس پوست با پوست وریختن آب قند روی زبان نوزاد دو دقیقه پیش از فرو کردن سوزن، در مقایسه با هریک از این روش ها به تنهایی به کاهش «قابل توجه» میزان های درد منجر شد
      2-تغییر مغز کودکان!
      نتایج یک بررسی جدید نشان می دهد؛ کودکانی که تحتبرنامه های فشرده درمانی ، آموزشی وخواندن قرار می گیرند، نه تنها مهارت های خواندن شان بهتر می شود، بلکه مغزشان طوری تغییر می کند که بهتر می توانند ارتباط برقرار کنند . دانشمندان دانشگاته کارنگی، مغز 72 کودک را پیش وپس از یک برنامه شش ماهه برای بهتر کردن مهارت های خواندنشان، اسکن کردند . این اسکن ها از مغز این کودکان هشت تا 10 ساله نشان داد که کیفیت ماده سفید (بافتی از مغز که پیام ها را میان نواحی ماده خاکستری ، محل پردازش اطلاعات ، منتقل می کند) به طور قابل توجهی پس از 100 ساعت آموزش درمانی خواندن بهبود پیدا کرده است .

3-تغییر رنگ پوست زنان باردار عادی است
      تیره شدن پوست در دوران حاملگی به دلیل تغییرات هورمونی وموقتی است زیرا تولید ملانین در پوست زنان در این دوران افزایش پیدا می کند .
      بارداری دوره ای از تغییرات هورمونی ومتابولیکی زنان محسوب می شود وعلائمی که در پوست زنان در این دوران مشاهده می شود ، معمولاً موقتی است .
      وی گفت : در این دوران تغییرات متعددی در پوست زنان به وجود می آید. ضایعات وتغییرات پوستی در طول بارداری فوق العاده شایع هستند وبه علت شرایط خاص روحی وروانی زنان باردار، این تغییرات می تواند باعث بروز نگرانی هایی شود که به زیبایی ظاهری آنها بعد از دوران بارداری مربوط می شود .
      مهمترین عارضه جراحی ها ی نادرست بینی

متاسفانه در حال حاضر شاهد افرادی هستیم که با انجام عمل جراحی زیبایی بینی دچار کاهش قدرت تنفس شده اند، به طوری که شب ها نمی توانند به راحتی بخوابند . جراحی زیبایی بین در گذشته بیشتر به این صورت بود که بافت بینی را بر می داشتند ، اما متاسفانه اکنون شاهد بیمارانی هستیم که بینی خود را قبلاً عمل کرده اند وبا کوچک شدن آن دچار مشکلات تنفسی شده اند وما در حال حاضر مجبور هستیم برای رفع این مشکل از غضروف گوش ودنده آنها برداریم وبه بافت بینی اضافه کنیم که عمل سختی است .
      منبع:مجله خانواده سبز

علاوه بر چپ و راست

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      علاوه بر چپ و راست

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن