بچه ها میدونم انتخاب اسم تاپیکم اصلا مناسب نیست منتها نمیدونم چی مینوشتم که مناسب تر بود
یه موضوعی خیلی باعث اشفتگی من شده و تقریبا دارم بخاطرش تمرگزمو از دست میدم
ببینین من درس ها رو خوندم منتها هنوز مرورمو کامل انجام ندادم ولی جمعه ازمون دارم و مطمینم تو ازمون اون حداکثر توان خودم نیستم و خیلی پایین ترم چون خیلی چیزا رو مرور نکردم هنوز ....و نتیجه اززمون خیلی تو ذوقم میخوره هرچند روزی صدبار ب خودم میگم نتیجه مهم نیست من نتیجه رو نمیبینم واز این مدل حرفا
ولی الان اصلا تمرکز ندارم جمعه ازمونه اما من ریاضی فیزیکمو خوب جمع بندی نکردم یا حتی چند فصل شیمی نیاز ب حل تست خیلی بیشتر داره حس میکنم هیچی یادم نیست ....حداقل نیاز به دو سه هفته دیگه دارم تا ازمون بهتری بدم منتها این ازمون رو به روم رو میدونم بد میدم و هر چی از صبح دارم با خودم کلنجار میرم که معصومه سه روز از تموم شدن این هفتت هنوز مونده میخوای با این افکار مزخرف هدرش بدی حالیم نمیشه من تا دیروز حداکثر10-11میخوندم در روز اما امروز تا الان حتی سه ساعتم نشده ......بخدا میدونم ازمون جمعه نتیجه کنکور اصلیم نیست میدونم نباید مهم باشه میدونم باید کنکور اصلی جلو چشمم باشه میدونم باید چطور بخونم و مرور کنم اما مشکل من اینجاس ذهن من الان فکر مینه کل بچه ها بهترین جمع بندی رو تا الان داشتن و بنده خیلی خیلی عقبم از همه .......امروز زنگ زدم پشتیبانم همین حرفا رو به اونم گفتم گفت فکر کردی الان بچه ها دارن جمع بندی میکنن؟خیلیا تازه فردا نهاییشون تموم میشه و خیلیا هم هنوز درگیر امتحاناتن .....نمیدونم من فارغ التحصیلم از مدرسه هم سال هاست فاصله گرفتم ....خیلی ناراحتم به حدی که کل امروزمو از دست دادم
همش به خودم میگم تاریخ امروزو ببینم یه ماه دیگه همین ساعت کنکورت تموم شده بعدش دیگه جای جبرانی نیست مدام دارم به خودم سرکوفت میزنم .....اصلا قاطی کردم ...بچه ها چیکار کنم![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

ولی باید خوند