X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

اشفتگی ذهنی 30روز پایانی

بچه ها میدونم انتخاب اسم تاپیکم اصلا مناسب نیست منتها نمیدونم چی مینوشتم که مناسب تر بود
      یه موضوعی خیلی باعث اشفتگی من شده و تقریبا دارم بخاطرش تمرگزمو از دست میدم
      ببینین من درس ها رو خوندم منتها هنوز مرورمو کامل انجام ندادم ولی جمعه ازمون دارم و مطمینم تو ازمون اون حداکثر توان خودم نیستم و خیلی پایین ترم چون خیلی چیزا رو مرور نکردم هنوز ....و نتیجه اززمون خیلی تو ذوقم میخوره هرچند روزی صدبار ب خودم میگم نتیجه مهم نیست من نتیجه رو نمیبینم واز این مدل حرفا
      ولی الان اصلا تمرکز ندارم جمعه ازمونه اما من ریاضی فیزیکمو خوب جمع بندی نکردم یا حتی چند فصل شیمی نیاز ب حل تست خیلی بیشتر داره حس میکنم هیچی یادم نیست ....حداقل نیاز به دو سه هفته دیگه دارم تا ازمون بهتری بدم منتها این ازمون رو به روم رو میدونم بد میدم و هر چی از صبح دارم با خودم کلنجار میرم که معصومه سه روز از تموم شدن این هفتت هنوز مونده میخوای با این افکار مزخرف هدرش بدی حالیم نمیشه من تا دیروز حداکثر10-11میخوندم در روز اما امروز تا الان حتی سه ساعتم نشده ......بخدا میدونم ازمون جمعه نتیجه کنکور اصلیم نیست میدونم نباید مهم باشه میدونم باید کنکور اصلی جلو چشمم باشه میدونم باید چطور بخونم و مرور کنم اما مشکل من اینجاس ذهن من الان فکر مینه کل بچه ها بهترین جمع بندی رو تا الان داشتن و بنده خیلی خیلی عقبم از همه .......امروز زنگ زدم پشتیبانم همین حرفا رو به اونم گفتم گفت فکر کردی الان بچه ها دارن جمع بندی میکنن؟خیلیا تازه فردا نهاییشون تموم میشه و خیلیا هم هنوز درگیر امتحاناتن .....نمیدونم من فارغ التحصیلم از مدرسه هم سال هاست فاصله گرفتم ....خیلی ناراحتم به حدی که کل امروزمو از دست دادم
      همش به خودم میگم تاریخ امروزو ببینم یه ماه دیگه همین ساعت کنکورت تموم شده بعدش دیگه جای جبرانی نیست مدام دارم به خودم سرکوفت میزنم .....اصلا قاطی کردم ...بچه ها چیکار کنم
      خدایا کمکمون کن

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masoomejaliliyan نمایش پست ها
      بچه ها میدونم انتخاب اسم تاپیکم اصلا مناسب نیست منتها نمیدونم چی مینوشتم که مناسب تر بود
      یه موضوعی خیلی باعث اشفتگی من شده و تقریبا دارم بخاطرش تمرگزمو از دست میدم
      ببینین من درس ها رو خوندم منتها هنوز مرورمو کامل انجام ندادم ولی جمعه ازمون دارم و مطمینم تو ازمون اون حداکثر توان خودم نیستم و خیلی پایین ترم چون خیلی چیزا رو مرور نکردم هنوز ....و نتیجه اززمون خیلی تو ذوقم میخوره هرچند روزی صدبار ب خودم میگم نتیجه مهم نیست من نتیجه رو نمیبینم واز این مدل حرفا
      ولی الان اصلا تمرکز ندارم جمعه ازمونه اما من ریاضی فیزیکمو خوب جمع بندی نکردم یا حتی چند فصل شیمی نیاز ب حل تست خیلی بیشتر داره حس میکنم هیچی یادم نیست ....حداقل نیاز به دو سه هفته دیگه دارم تا ازمون بهتری بدم منتها این ازمون رو به روم رو میدونم بد میدم و هر چی از صبح دارم با خودم کلنجار میرم که معصومه سه روز از تموم شدن این هفتت هنوز مونده میخوای با این افکار مزخرف هدرش بدی حالیم نمیشه من تا دیروز حداکثر10-11میخوندم در روز اما امروز تا الان حتی سه ساعتم نشده ......بخدا میدونم ازمون جمعه نتیجه کنکور اصلیم نیست میدونم نباید مهم باشه میدونم باید کنکور اصلی جلو چشمم باشه میدونم باید چطور بخونم و مرور کنم اما مشکل من اینجاس ذهن من الان فکر مینه کل بچه ها بهترین جمع بندی رو تا الان داشتن و بنده خیلی خیلی عقبم از همه .......امروز زنگ زدم پشتیبانم همین حرفا رو به اونم گفتم گفت فکر کردی الان بچه ها دارن جمع بندی میکنن؟خیلیا تازه فردا نهاییشون تموم میشه و خیلیا هم هنوز درگیر امتحاناتن .....نمیدونم من فارغ التحصیلم از مدرسه هم سال هاست فاصله گرفتم ....خیلی ناراحتم به حدی که کل امروزمو از دست دادم
      همش به خودم میگم تاریخ امروزو ببینم یه ماه دیگه همین ساعت کنکورت تموم شده بعدش دیگه جای جبرانی نیست مدام دارم به خودم سرکوفت میزنم .....اصلا قاطی کردم ...بچه ها چیکار کنم
      سلام بنظرم یک آزمون جامع قبلش بزنین هم ی سری نکات مرور میشه هم اعتماد ب نفس میره بالا هم آدم میخواد هی بخونه،میتونه مثلا ماله سال ۹۰-۹۱ باشه یا مثلا سنجش پارسال
      ایمان بدون تلاش بی ثمر است..

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a999 نمایش پست ها
      سلام بنظرم یک آزمون جامع قبلش بزنین هم ی سری نکات مرور میشه هم اعتماد ب نفس میره بالا هم آدم میخواد هی بخونه،میتونه مثلا ماله سال ۹۰-۹۱ باشه یا مثلا سنجش پارسال
      ممنونم حتما همینکار رو میکنم
      خدایا کمکمون کن

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام عزیزم .این فکرا طبیعیه مخصوصا که هرچی به کنکور نزدیک تر میشه نگرانی هم بیشتر میشه.در خصوص جمعبندی واقعا این طور نیس که همه الان عالی تمام مروراشونو انجام دادن بعدشم تو کارت به بقیه چیه .با توجه به حرفات تا الان عالی پیش رفتی حیفه این چندوقت رو ازدست بدی .برای ازمون جمعه میتونی یه ازمون جامع قبلش بدی که حداقل کلیات تو ذهنت باشه و اماده تر باشی اما نتیجه اش هرچی بشه واقعا مهم نیس . از الان به بعد تا فکر اینکه این چندوقت رو ازدست دادی و یا اینکه مرورت مونده به ذهنت اومد سریع فکرتو عوض کن و به جاش یه برنامه عالی بنویس که مرور و جمع بندیت طبق برنامت تموم شه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام. منم توی همین شرایطم و به خاطر همینم نمیخوام آزمون جمعه رو برم. از دو هفته پیشم این تصمیمو گرفتم, نشستم برنامه ریختم و دیدم تا ۱۱ام من هنوز خیلی چیزا رو مرور نکردم و اگه برم آزمون, یه نصفه روزم برای خود آزمون میره, و یکی, دو روز هم صرف افسردگی و ناامیدی میشه, آخرشم به این باور میرسم که من نتیجم از این بهتر نمیشه. برای همین تصمیم گرفتم ۱۱ خرداد آزمون نرم. از نظر خیلیا این کار غلطه, ولی به نظر من ضرر این, کمتر از ضرر کاهش اعتماد به نفسه.

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farzaneh2020 نمایش پست ها
      سلام عزیزم .این فکرا طبیعیه مخصوصا که هرچی به کنکور نزدیک تر میشه نگرانی هم بیشتر میشه.در خصوص جمعبندی واقعا این طور نیس که همه الان عالی تمام مروراشونو انجام دادن بعدشم تو کارت به بقیه چیه .با توجه به حرفات تا الان عالی پیش رفتی حیفه این چندوقت رو ازدست بدی .برای ازمون جمعه میتونی یه ازمون جامع قبلش بدی که حداقل کلیات تو ذهنت باشه و اماده تر باشی اما نتیجه اش هرچی بشه واقعا مهم نیس . از الان به بعد تا فکر اینکه این چندوقت رو ازدست دادی و یا اینکه مرورت مونده به ذهنت اومد سریع فکرتو عوض کن و به جاش یه برنامه عالی بنویس که مرور و جمع بندیت طبق برنامت تموم شه
      ممنونم که اینقدر با حوصله جوابم دادین راستش با حرفاتون یه حس اروم تری پیدا کردم
      ممنونم
      حتما همینکار رو میکنم
      اتفاقا الان داشتم بش فکر میکردم که اگه این فکرا رو کنار بذارم حتما امسال اونی میشه که براش تلاش کردم
      میدونین این روزها خیلی اهمیت داره اینقدر که تعیین کننده خیلی چیزاس
      امروز که با پشتیبانم حرف زدم جدای از پشتیبان های قلم ک همه ازشون ناراضی هستن من از این خیلی راضی هستم چون هر موقع خواستم باهاشون حرف بزنم درست جواب دادن خلاصه تمام تلاششو کرد متقاعدم کنه که من عقب نیستم اخه من از نیمسال دوم دیگه قلم نرفتم به یه دلیلی اما اون میگفت بچه ها تازه میخوان جمع بندی کنن خیلی ها تو این دو ازمون خودشونو نشون ندادن میگفت این دو تا اصلا مهم نیست فقط اخری مهمه که اونم تا حدودی مهمه نه قطعی.....همش بهم میگف خودتو برا کنکور اماده کن و این ازمونا رو از سرت بنداز بیرون....بهم میگف ذهنتو محدود کردی به اینکه اگه طبق قلم جمع بندی نکنی عقبی....بخدا خسته شدم از این شرایط نه اینکه بگم میخوام این روزا تموم شه زودتر....خدانکنه زود بگذره چون نمیتونم اینطور بیشتر بخونم.....اما بریدم دیگه.....اگر بگم من از خود عید تا الان از خونه بیرون نرفتم باور میکنین ؟؟؟؟همه عیدم و همه روزای بعدش تا الان تو خونه موندم اصلا حوصله بیرون و دیدن ادم ها رو ندارم.....
      خدایا کمکمون کن

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یه بار یه مشاوری حرف خوبی زد... میگفت که (البته نه به من به یه یکی دیگه) میگفت که تو که الان میخوای کم بیاری ... اگه احیانا دکتر شدی و بیمارت بیماریش سخت بود میگی ولش میکنم من بهش امید ندارم؟ بهش گفت اگه اینطوری هست که همین الان بهتره بگی i give up تا بعد!
      همه اینطوری هستن الان حتی رتبه تک رقمی ها هم همینطوری اشفته ان ... من خودمم همه چی قاطیه اعصاب خورد و خسته ولی باید خوند

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sonnet نمایش پست ها
      سلام. منم توی همین شرایطم و به خاطر همینم نمیخوام آزمون جمعه رو برم. از دو هفته پیشم این تصمیمو گرفتم, نشستم برنامه ریختم و دیدم تا ۱۱ام من هنوز خیلی چیزا رو مرور نکردم و اگه برم آزمون, یه نصفه روزم برای خود آزمون میره, و یکی, دو روز هم صرف افسردگی و ناامیدی میشه, آخرشم به این باور میرسم که من نتیجم از این بهتر نمیشه. برای همین تصمیم گرفتم ۱۱ خرداد آزمون نرم. از نظر خیلیا این کار غلطه, ولی به نظر من ضرر این, کمتر از ضرر کاهش اعتماد به نفسه.
      راستش منم همین فکر رو داشتم ولی ب خودم گفتم رفتم کارنامشو نمیبینم ب پشتیبان قلم هم گفتم اگر بیام کارنامه رو نمیبینم فقط تو بگو کجاها رو بیشتر باید بخونم و اوضاع کلی رو بهم بگو نه تراز رو میخوام بدونم نه درصدها......اخه منم بهم میریزم....بعد یکی باید جمعم کنه
      میدونین من باور دارم میشه امسال به چیزایی ک میخوایم برسیم میرسیم فقط کافیه این حس و حال های مشابه خودمو کنار گذاشت چون سی روز واسه مرور کافیه حتی میشه یه سری مباحث خیلی کم جدید رو هم خوند فقط اگه از لین حس ها سراغمون اومد کنترل خودمون کنیم نه مث کاری ک من با امروزم کردم
      خدایا کمکمون کن

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir17 نمایش پست ها
      یه بار یه مشاوری حرف خوبی زد... میگفت که (البته نه به من به یه یکی دیگه) میگفت که تو که الان میخوای کم بیاری ... اگه احیانا دکتر شدی و بیمارت بیماریش سخت بود میگی ولش میکنم من بهش امید ندارم؟ بهش گفت اگه اینطوری هست که همین الان بهتره بگی i give up تا بعد!
      همه اینطوری هستن الان حتی رتبه تک رقمی ها هم همینطوری اشفته ان ... من خودمم همه چی قاطیه اعصاب خورد و خسته ولی باید خوند
      میدونم همه الان تو یه حال و شرایط روحی هستیم و فشار زیادی درباره کنکور رو داریم حس میکنیم....منم امروز کلا قاطی بودم ک همچین تاپیکی رو زدم
      خدایا کمکمون کن

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      از پست های انگیزشی و اینا بدم میاد
      ولی دو تا نکته
      یک: کسی که نخواد و دوست نداشته باشه درس بخونه، من آ افراد فروم که هیچ! خدا هم بیاد پایین کاری از پیش نمیبره. امیدوارم جزو این دسته نباشی
      دو:.
      برای موفقیت غیر از تلاش فاکتورهای دیگه ای هم هست. کنترل استرس هم یکیشونه. واسه هر کسی چه رتبه ۵۰۰۰۰۰ چه رتبه ۱ استرس پیش میاد و خیلی جالبه واسه رتبه های بهتر، بیشتر پیش میاد! ولی اونا کنترلش میکنن، و همین یکی از علل موفقیتشونه. باز هم میگم همه استرس رو دارن ولی این دسته مذکور کنترلش میکنن و به حداقل میرسوننش.

کنترلش سخته ولی باید به این فکر کنین که استرس نه تنها باعث کمک نیست بلکه ضرر هنگفتی هم بهتون میزنه. پس این فکرارو بیخیال:/

در مورد جمع بندی اگه از من میشنوی که تجربم نسبتا بالاست، از این به بعد چیز جدید نخون.
      کنکورا رو هرچی بلدی توی خونه بزن قسمتای نخونده یا یادگیری ناقص رو کلا جواب نده.
      بعد کنکور ریز به ریز تحلیل کن.
      ۲ ساعت تحلیل کنکور و فهمیدن نقاط ضعفت از ۱۰ ساعت درس الکی خوندن مفید تره.
      بازم سوالی بود هستم:/

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      از پست های انگیزشی و اینا بدم میاد
      ولی دو تا نکته
      یک: کسی که نخواد و دوست نداشته باشه درس بخونه، من آ افراد فروم که هیچ! خدا هم بیاد پایین کاری از پیش نمیبره. امیدوارم جزو این دسته نباشی
      دو:.
      برای موفقیت غیر از تلاش فاکتورهای دیگه ای هم هست. کنترل استرس هم یکیشونه. واسه هر کسی چه رتبه ۵۰۰۰۰۰ چه رتبه ۱ استرس پیش میاد و خیلی جالبه واسه رتبه های بهتر، بیشتر پیش میاد! ولی اونا کنترلش میکنن، و همین یکی از علل موفقیتشونه. باز هم میگم همه استرس رو دارن ولی این دسته مذکور کنترلش میکنن و به حداقل میرسوننش.

کنترلش سخته ولی باید به این فکر کنین که استرس نه تنها باعث کمک نیست بلکه ضرر هنگفتی هم بهتون میزنه. پس این فکرارو بیخیال:/

در مورد جمع بندی اگه از من میشنوی که تجربم نسبتا بالاست، از این به بعد چیز جدید نخون.
      کنکورا رو هرچی بلدی توی خونه بزن قسمتای نخونده یا یادگیری ناقص رو کلا جواب نده.
      بعد کنکور ریز به ریز تحلیل کن.
      ۲ ساعت تحلیل کنکور و فهمیدن نقاط ضعفت از ۱۰ ساعت درس الکی خوندن مفید تره.
      بازم سوالی بود هستم:/
      ممنون از لطفت و اینکه با حوصله این حرف ها رو برایم تایپ کردین
      خدایا کمکمون کن

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      جمع بندیتون کامل نشده مشکلی نیست
      من خودمم جمع بندیم کامل نشده
      ولی بعد این ازمون میخوام سه روز یکبار بزنم
      اونجاست که اخرین فرصت و بهترین فرصت برای جمع بندی نهایی هست
      و بهترین عملکردتون برای کنکورتون هست
      این ازمون رو حتمن برین و به خودتون این رو القا کنین شاید خدای نکرده اومد و مغزتون سر جلسه کنکور هنگید نباید این قدرت رو داشته باشین که به دانسته هایی که قبلن خوندینشون رجوع کنید و این ارتباط رو با گذشته برقرار کنین ؟
      من ازمون پیش اولین هفته ایی بود که جمع بندی رو شروع کرده بودم
      و مشاورم گفت‌حتمن برو و خیلی رو مغزت فشار بیار که با گذشته ارتباط برقرار کنه ممکنه همین اتفاق خدای نکرده سرجلسه افتاد و به هزار و یک‌دلیل نتونستی لحظه ایی جواب بدی باید با گذشته ارتباط برقرار کنی
      و نتیجه ازمونمم عالی شد خداروشکر و راضی بودم ازش

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن