من رشته ای رو انتخاب میکنم که بهش علاقه داشته باشم
عرف جامعه
علاقه
من رشته ای رو انتخاب میکنم که بهش علاقه داشته باشم
دانستن کافی نیست، باید اقدام کرد.
خواستن کافی نیست، باید کاری کرد.
هیرام اسمیت
دوست گرامی با حرفات تا حدود زیادی موافقم
منتهی اینو یادت باشه که اینجا کشور گل و گلاب ایرانه ، کشوری واقع شده در قلب خاورمیانه ی جهان سومی که فقط در اون بوی جنگ و بدبختی و سیاه روزی و تحجر و عقب ماندگی و بیچارگی و ناامیدی و تباهی به مشام میرسه و بس
ایران امروز ما دچار شرایط بحرانی شده که در علوم اجتماعی از اون به عنوان وارونگی ارزشی یاد میکنن
اگر تا 50 سال پیش خدمت کردن به هموطن نوعی ارزش به شمار میرفت ، الان دیگه کلاه گذاشتن و چاپیدن و جیب زدن هموطن ارزش شده و خدمت کردن به جامعه و مردم تبدیل به ضد ارزش شده متأسفانه
الان کسی برندس که بتونه جیب بزنه و نه کسی که بتونه خدمت کنه، کسی برد کرده که بتونه دروغ بگه و چاپلوسی کنه و نه کسی صادق باشه، کسی برندس که بتونه بدزده و چپاول کنه و نه کسی که حق الناس حالیش بشه
متاسفانه جامعه ما به یه ضد جامعه تمام عیار تبدیل شده
جامعه ی سادیسمی که اگر همون اندک قانون ضد قانونی! که وجود داره اجازه بده این مردم همدیگر رو تیکه پاره میکنن و بهم رحم نمیکنن
این جوونای که میبینی بعد سالی فیلشون یاد بورکینافاسو کرده و میخوان کنکور پزشکی بدن عمدتا بخاطر اینه که از زندگی کمتر بهره ای رو نبردن و به خواسته هاشون نرسیدن و فکر میکنن اگر بیان پزشکی بخونن میتونن به رویاها و آرزوهای به حقی که دارن برسن ولی افسوس که این راهم به بورکینافاسوست!
در آخر اینو بگم که این جوونای معصوم مقصر این وضعیت نیستند که به پزشکی به عنوان تجارت نگاه میکنن بخاطر مسائل و مشکلاتی هستش که از جای دیگه ای آب میخوره که دیگه حوصله شرحشو ندارم!...
به قولی چی بگم که ناگفته پیداست...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)