X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 22
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

بحث سیاسی (مدیریت بحران)

مطابق عنوان
      بحث ما
      مسائل سیاسیست
      لطفا با حفظ شئونات احترام همدیگر را حفظ کرده
      و از انتقاد هم دیگر درس بگیرید.
      ما مسائل را بیان میکنیم.
      علت را نیز در کنارش میاوریم.
      بیانیه ای از شما عزیزان بدون علت قابل قبول نیست و نخواهد بود.
      استدلال خود رابالا برده و وارد تاپیک شوید
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اینجا ادامه بدید...ما میخوایم نتیجه گیری بشه برادر سجاد..و آخرش اقدام..مطمئنا هم میتونیم مشکلات رو خودمون کمرنگ ترش کنیم اگر باور داشته باشید

@8MIT8
      @8MIT8

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.tehran نمایش پست ها
      اینجا ادامه بدید...ما میخوایم نتیجه گیری بشه برادر سجاد..و آخرش اقدام..مطمئنا هم میتونیم مشکلات رو خودمون کمرنگ ترش کنیم اگر باور داشته باشید

@8MIT8
      @8MIT8
      درود مجدد
      صرفا صحبت کردن من و ما به معنی عام کلمه الزاما موضوعی رو عوض نمیکنه
      فرمودید ؛ 1. گفتگو 2.نتیجه 3.اقدام
      مثلا من و شما و ما اینجا در رابطه با موضوع فساد سیستماتیک گفتگو میکنیم ، به نتیجه x هم فرضا میرسیم ، خب بعدش میشه بفرمائید چطوری باید اقدام کنیم!؟ مایلم بدونم
      مثلا در مورد مسکن به شرح ایضا
      مثلا در مورد 12 میلیون جوان مجردی که متاسفانه نمیتونن ازدواج بکنن و آسیب شناسی اجتماعی معضلاتی که از قِبل اون پدید میاد
      مثلا در مورد هزاران مشکل دیگه که همونطوری که خدمتتون عرض کنم مشکل نیستن به معنی مطلق کلمه تبدیل به بحران و ابربحران شدن
      و ...

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saj8jad نمایش پست ها
      درود مجدد
      صرفا صحبت کردن من و ما به معنی عام کلمه الزاما موضوعی رو عوض نمیکنه
      فرمودید ؛ 1. گفتگو 2.نتیجه 3.اقدام
      مثلا من و شما و ما اینجا در رابطه با موضوع فساد سیستماتیک گفتگو میکنیم ، به نتیجه x هم فرضا میرسیم ، خب بعدش میشه بفرمائید چطوری باید اقدام کنیم!؟ مایلم بدونم
      مثلا در مورد مسکن به شرح ایضا
      مثلا در مورد 12 میلیون جوان مجردی که متاسفانه نمیتونن ازدواج بکنن و آسیب شناسی اجتماعی معضلاتی که از قِبل اون پدید میاد
      مثلا در مورد هزاران مشکل دیگه که همونطوری که خدمتتون عرض کنم مشکل نیستن به معنی مطلق کلمه تبدیل به بحران و ابربحران شدن
      و ...
      همه چی امکان داره..(و علیکم السلام)

طرح های تربیتی کوچک و مجازی
      تولید نرم افزار
      و ....
      با اینها میشه دولت رو دور زد

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

همه چی امکان داره..(و علیکم السلام)

طرح های تربیتی کوچک و مجازی
      تولید نرم افزار
      و ....
      با اینها میشه دولت رو دور زد
      آهان از این بعد به قضیه فکر نکرده بودم!
      موفق باشید

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saj8jad نمایش پست ها
      آهان از این بعد به قضیه فکر نکرده بودم!
      موفق باشید
      خب ...
      شما اون متن مشکلات رو که گزینه ای زده بودید رو میارید اینجا؟مشکلات زیادتر از اونا بود..

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یه سوال از شما می پرسم.
      اگه شما بچه داشتین و برای یادگیری قرآن نزد جناب طوسی بزرگوار می فرستادین.
      و مسائلی که پیش اومد پیش میومد ، و شما به دادگاه شکایت می کردین.
      همان بزرگواری که عکسشو برگزیدین باعث اصلی تبرئه شدنش می شد باز هم عکسشو بر می گزیدین برای خودتون.

شما چطور می خوای مدیریت بحران کنید وقتی حتی شناخت درستی از بحران ندارید یا اگه دارید خودتونو به کوچه علی چپ زدید!!!

آزادی بیش از همه از دست کسانی ضربه می خورد که برای نیل به آن
      کوتاه ترین مسیر را انتخاب می کنند

ویرایش توسط Engineer24 : 11 خرداد 1397 در ساعت 09:25

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      fateme.tehran@
      برای چه انقالاب کردیم!؟
      می گویند شاه ظالم بود و به مردم ظلم می کرد......اما حالا این گونه نیست و به مردم ظلم نمی شود-همین مدت بیش بود توی کازرون ۴ نفر از مردمی رو که اعتراض مسالمت امیز کرده بودند رو زدن کشتن و جالب اینجاست که ان ۴ نفر از خانواده شهدا بودند و انگار نظام جمهوری اسلامی برایش مهم نبود که یک روزی شهدا بودند که از مملکت دفاع کردند زیرا هر کسی امنیت این اقایون به خطر بندازه سرکوب می شه
      می گویند در زمان شاه بی عدالتی بود و فساد حکومتی بود-----اما الان نیست!؟اختلاص ها یک نمونه از هزاران فساد توی کشور است
      یا مثلا ان زمان ازادی بیان نبود اما الان هست!؟همین ۱ هفته بیش مجری برنامه ماه عسل به خاطر انتقاد به فیلتر تلگرام و ورود زنان به ورزشگاه بهش کلی تذکر دادند-دانشجوی منتقد اقای خامنه ایمحمد جواد معتمدی نژاد رو بازداشت کردن و هزاران نمونه دیگر و ما فقط در چارچوب قوانین نظام ازادی بیان داریم....
      .
      .
      .
      به من بگو ببینم چرا از زمانی که ما انقلاب کردیم و الان که ۴ دهه هست گذشته و روحانیت بر ما حکومت می کند
      ۱-امار طلاق اینقدر بالاست
      ۲-فساد و اختلاص توی این حکومت اینقدر زیاد است
      ۳-بیکاری چچرا اینقدر زیاد است
      ۴-گرانی اجناس
      ۵-بالا بودن دلار و ارز
      ۶-مشکلات اجتماعی مثل حجاب اجباری
      ۷-فیلترینگ و سانسور فضای مجازی
      ایا اگر ان ۹۸ درصدی که ۴ دهه قبل به این جمهوری اسلامی رای داند مشکلات امروز ما و فرزندانشان را می دیدند باز هم حاضر بودند رای بدهند!؟
      حقیقت این است...
      جمهوری اسلامی از زمان روی کار امدن مردم را مجبور کرد در جهت موازین اسلامی در شدیدترن سطح ممکن بیش بروند چه بخواهند و نخواهند(این که بگوییم شیطان بزرگ امریکا- مرگ بر اسراییل-حمایت از سوریه - فلسطین ...و ارسال بول های کشور برای ان ها در حالی که وضع خود کشور خراب است.)
      این که طرز تفکر تو اینطوریه ۲ دلیل داره:
      یا اینکه اقازاده ای و بر اریکه قدرت هستی
      یا این که تحت تاثیر کنترل ذهن رسانه های داخلی جمهروی اسلامی هستی ( برای همین تلگرام رو فیلتر می کنند و به مردم می گن برین توی بیام رسان داخلی و اونجا اخبار سانسور شده او نجوری که خودشون بخواد به دست مردمم برسونن و مشکلات کشور نشون ندن که مردم خشمگین نشنوند)
      جدای از همه این مسایل من می توانم ادعا کنم حداقل ۸۰ درصد مردم کشور این نظام نمی خواهند به من بگو چگونه باید این را نشان دهند ؟ ایا نسل جدید حق رای دادن ندارد (همان گونه امام خمینی گفت باید بگزارید نسل جدید هم رای دهند..)
      خوب رفراندوم که برگزار نمی شه چون می دانند مردم رای به جمهوری اسلامی نمی دهند بس باید مردم بریزن توی خیابونا و اعتراض کنند که در ان صورت سرکوب می شوند و ما یک جورایی توی کشور گروگانیم...
      نه روحانی نه خاتمی نه احمدی نژاد هیچ کدام کاره ای نیستند(که شما می گید باید به روحانی رای نمی دادیم و مثلا رییس رای می دادیم...مردم بین بد و بدتر-بد را انتخاب کردند)و ما می دانیم دستورات از جای دیگه می یاد و رییس جمهور کاره ای نیست!

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Engineer24 نمایش پست ها
      یه سوال از شما می پرسم.
      اگه شما بچه داشتین و برای یادگیری قرآن نزد جناب طوسی بزرگوار می فرستادین.
      و مسائلی که پیش اومد پیش میومد ، و شما به دادگاه شکایت می کردین.
      همان بزرگواری که عکسشو برگزیدین باعث اصلی تبرئه شدنش می شد باز هم عکسشو بر می گزیدین برای خودتون.

شما چطور می خوای مدیریت بحران کنید وقتی حتی شناخت درستی از بحران ندارید یا اگه دارید خودتونو به کوچه علی چپ زدید!!!
      موقعی که توی مردسه غرب تهران تجاوز می شه می گیرن بدر طرف رو در می اورند و اقای خامنه نامه ارسال می کنه به قوه قضایه و خواستار اجرای حدود الهی در سریعترین شکل ممکن هست
      اما موقعی که تجاوز مربوط به قاره قران مورد علاقه ی ایشون می باشد می گوید به من ربطی ندارد در امور قوه قضایه دخالت کنم ولی خوب در بشت برده باعث تبرئه شدن اوشد

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      -امار طلاق اینقدر بالاست: افزایش فرهنگ خیانت به همسر در شبکه های ماهواره ای(و چون با فرهنگ ایرانی تناقض داره این اتفاق افتاده)راهکارش هم اینه فرهنگ اسلامی پیاده سازی بشه..زن حدود خودشو بدونه و مرد هم حدود خودشو..مردی که میاد بیرون تو خیابون هر جور زنی میبینه از زن خودش که زیبایی های آنچنانی ای نداره بی زار میشه و سر کوچک ترین بحث میاد با زن یکی بدو میکنه...زنان زنان قانع نیستند..قناعت بر روی حقوقی که مردشون میاره خونه نیستند ..تحمل و صبری که خداوند وعده داده شده رو به فراموشی سپردند و اخلاق در خانواده رو یاد نگرفتند.

هر کسی اختلاص کرد آیا باید مشکل از حکومتش باشه یا نظام جمهوری؟؟/؟؟خیر..از تعادیف و تعابیر اسلام ،هممونشنیدیم و تو قرآنم هست..یه گرم نمک بدون اجازه ی صاحبش حرامه..بحث بحث نظام نیست و حکومت.بحث بحث شخص هستش

۳-بیکاری چچرا اینقدر زیاد است : چون راهکار هارو دنبال نمیکنند و ایده هارو نمیپرورند و پولدار ها میخوان همیشه خصلت ارباب رعیتی باقی بمونه...راهکارش دست خود ماهاست..زنان به راحتی جای مردان رو در کارها تنگ کردند..در صورتی زنان میتونستن در شغل هایی که احتیاج هست شروع به کار کنند.
      راهکار دیگش اینه کهما دست به کار بشیم.استند آپ ویکند ها،استارت آپ های بین المللی راه بندازیم که از خارج فروش داشته باشیم.

۴-گرانی اجناس: این مشکل یکی از مشکلاتیه که به صورت چرخشی بوجود میاد.من مشکلات قبلی رو دارم..باعث میشه هزار تومن هزار تومن بذارم رو پول چیزی که دارم میفروشم. حالا بیا و درستش کن.
      راهکارش حمایت مردمیه...جنسی گرون شد خریدش رو تحریم کنن تا بیوفته تو رکود..مشکلات به صورت خواست مردمی رفع میشه.پ

۵-بالا بودن دلار و ارز: تحریم هایی که غربی ها و خارجی ها اعمال کردن..راهکارش تحمله مشکلات و صبر داخلیه..

۶-مشکلات اجتماعی مثل حجاب اجباری:حجاب اجباری...خب در اینباره خیلی حرف دارم.به زودی یه تاپیک میزنم حرف میزنیم

۷-فیلترینگ و سانسور فضای مجازی:خیلی ها هستن میخوان پشت این موضوع قایم بشن..
      خیلی ها هستن میخوان از بعضی مشکلات دیگه فرار کنن
      خیلی ها هستن میخوان بخش های داخلی رشد کنه
      خیلی ها میخوان مسائل فساد اخلاقی رو پوشش بدن با این کار.
      راهکارش هم برطرف شدن مشکلات قبله.چون زیاد حساسیت نداره این موضوع

من یه بنده ی خدام..هیچ کس نیستم که بخوام فردی باشم که تو این مملکت کاره ایه..به فکر راهکار ای عملی میگردم.ناله زدن زیاد شنیدم

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      -امار طلاق اینقدر بالاست: افزایش فرهنگ خیانت به همسر در شبکه های ماهواره ای(و چون با فرهنگ ایرانی تناقض داره این اتفاق افتاده)راهکارش هم اینه فرهنگ اسلامی پیاده سازی بشه..زن حدود خودشو بدونه و مرد هم حدود خودشو..مردی که میاد بیرون تو خیابون هر جور زنی میبینه از زن خودش که زیبایی های آنچنانی ای نداره بی زار میشه و سر کوچک ترین بحث میاد با زن یکی بدو میکنه...زنان زنان قانع نیستند..قناعت بر روی حقوقی که مردشون میاره خونه نیستند ..تحمل و صبری که خداوند وعده داده شده رو به فراموشی سپردند و اخلاق در خانواده رو یاد نگرفتند.

هر کسی اختلاص کرد آیا باید مشکل از حکومتش باشه یا نظام جمهوری؟؟/؟؟خیر..از تعادیف و تعابیر اسلام ،هممونشنیدیم و تو قرآنم هست..یه گرم نمک بدون اجازه ی صاحبش حرامه..بحث بحث نظام نیست و حکومت.بحث بحث شخص هستش

۳-بیکاری چچرا اینقدر زیاد است : چون راهکار هارو دنبال نمیکنند و ایده هارو نمیپرورند و پولدار ها میخوان همیشه خصلت ارباب رعیتی باقی بمونه...راهکارش دست خود ماهاست..زنان به راحتی جای مردان رو در کارها تنگ کردند..در صورتی زنان میتونستن در شغل هایی که احتیاج هست شروع به کار کنند.
      راهکار دیگش اینه کهما دست به کار بشیم.استند آپ ویکند ها،استارت آپ های بین المللی راه بندازیم که از خارج فروش داشته باشیم.

۴-گرانی اجناس: این مشکل یکی از مشکلاتیه که به صورت چرخشی بوجود میاد.من مشکلات قبلی رو دارم..باعث میشه هزار تومن هزار تومن بذارم رو پول چیزی که دارم میفروشم. حالا بیا و درستش کن.
      راهکارش حمایت مردمیه...جنسی گرون شد خریدش رو تحریم کنن تا بیوفته تو رکود..مشکلات به صورت خواست مردمی رفع میشه.پ

۵-بالا بودن دلار و ارز: تحریم هایی که غربی ها و خارجی ها اعمال کردن..راهکارش تحمله مشکلات و صبر داخلیه..

۶-مشکلات اجتماعی مثل حجاب اجباری:حجاب اجباری...خب در اینباره خیلی حرف دارم.به زودی یه تاپیک میزنم حرف میزنیم

۷-فیلترینگ و سانسور فضای مجازی:خیلی ها هستن میخوان پشت این موضوع قایم بشن..
      خیلی ها هستن میخوان از بعضی مشکلات دیگه فرار کنن
      خیلی ها هستن میخوان بخش های داخلی رشد کنه
      خیلی ها میخوان مسائل فساد اخلاقی رو پوشش بدن با این کار.
      راهکارش هم برطرف شدن مشکلات قبله.چون زیاد حساسیت نداره این موضوع

من یه بنده ی خدام..هیچ کس نیستم که بخوام فردی باشم که تو این مملکت کاره ایه..به فکر راهکار ای عملی میگردم.ناله زدن زیاد شنیدم
      گرانی اجناس و بالا بودن دلار و بیکاری زیاد بخش بسیار زیادیش مربوط تحریم های نه فقط امریکا بلکه کل دنیاست نظام ما رو در مقابل اقتصاد جهان قرار داده و از مردم می خواد شما باید چه بخواین و نخواین مقاومت کنین(خودشون مایه دارن و چیزیشون نمی شه ولی مردم می میرن) در مقابل تحریم ها چون که اهداف شون اینجوری هست!(خود شما هم گفتید باید مقاومت کرد!)
      شاید یکی نخواد با امریکا دشمن باشه اون وقت باید کی رو ببینه؟
      اگر امار بالای طلاق به خاطر ماهواره هست و فیلماش. خو داخل کشوری مثل ترکیه که همین فیلم ها تولید می شه یا داخل کشور های اروبایی یا امریکایی که از فرهنگ اسلامی تبعیت نمی کننید به اندازه ایران امار طلاق بالا نیست؟!
      در مورد فساد و اختلاص باید بگم به غیر از اون اختلاص ۳۰۰۰ هزار ملیارد تومانی- اتفاقات دیگه هم افتاد که بعد ها صدا و سیما و رسانه ها اون ها رو بوشش ندادن که صداش در نیاد! خوب اینا ها همشون توسط عالی ترین مقام کشور کنترل می شن.
      کسانی که اختلاص کردند جز مقامات کشور بودند ... یعنی سیستم امنیتی این نظام اینقدر شل هست که اینا ها نفوذ می کنند و اختلاص می کنند.
      مدتی متوجه شده بودند که در حساب رببس قوه قضایه ملیاردها تومن بول هست و بعد خودش دستور داد هر کسی که دنبال این برونده بره رو به شدیدترن شکل ممکن مجازاتش کنن!
      یا دخترش که جاسوسی کشور بیگانه رو کرد....خوب این ها به نظام ارتباط ندارند!؟
      به کشور فنلاند نگاه کن! برامید ترین کشور توی دنیا از لحاظ امید به زندگی هستش بس حتما توی همه ابعاد عالی هستش.....
      ایا اونجا که زنا حجاب رعایت نمی کنند فساد زیاد است؟
      ایا اونجا که فیلترینگ به اندازه ایران اینقدر شدید نیست در منجلاب فساد غرق شده اند؟
      ایا اونجا که نظام جمهوری اسلامی نیست همه کافر هستند و در منجلاب فساد غرق شده اند؟
      خیالتان را راحت کنم موقعی که با ادم هایی مثل شما که طرفداری از نظام می کردند صحبت می کردم و این مشکلات را بهشان می گفتم فقط سعی می کردند بگویند مشکل از مردم است و نظام تقصیری ندارد!
      بگذارید نظام تغییر کند تا ببیند چقدر مشکلات حل می شوند زیرا در نظامی که دین با سیاست قاطی باشد وضع همین می شود!

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rotbe1konour96 نمایش پست ها
      گرانی اجناس و بالا بودن دلار و بیکاری زیاد بخش بسیار زیادیش مربوط تحریم های نه فقط امریکا بلکه کل دنیاست نظام ما رو در مقابل اقتصاد جهان قرار داده و از مردم می خواد شما باید چه بخواین و نخواین مقاومت کنین(خودشون مایه دارن و چیزیشون نمی شه ولی مردم می میرن) در مقابل تحریم ها چون که اهداف شون اینجوری هست!(خود شما هم گفتید باید مقاومت کرد!)
      شاید یکی نخواد با امریکا دشمن باشه اون وقت باید کی رو ببینه؟
      اگر امار بالای طلاق به خاطر ماهواره هست و فیلماش. خو داخل کشوری مثل ترکیه که همین فیلم ها تولید می شه یا داخل کشور های اروبایی یا امریکایی که از فرهنگ اسلامی تبعیت نمی کننید به اندازه ایران امار طلاق بالا نیست؟!
      در مورد فساد و اختلاص باید بگم به غیر از اون اختلاص ۳۰۰۰ هزار ملیارد تومانی- اتفاقات دیگه هم افتاد که بعد ها صدا و سیما و رسانه ها اون ها رو بوشش ندادن که صداش در نیاد! خوب اینا ها همشون توسط عالی ترین مقام کشور کنترل می شن.
      کسانی که اختلاص کردند جز مقامات کشور بودند ... یعنی سیستم امنیتی این نظام اینقدر شل هست که اینا ها نفوذ می کنند و اختلاص می کنند.
      مدتی متوجه شده بودند که در حساب رببس قوه قضایه ملیاردها تومن بول هست و بعد خودش دستور داد هر کسی که دنبال این برونده بره رو به شدیدترن شکل ممکن مجازاتش کنن!
      یا دخترش که جاسوسی کشور بیگانه رو کرد....خوب این ها به نظام ارتباط ندارند!؟
      به کشور فنلاند نگاه کن! برامید ترین کشور توی دنیا از لحاظ امید به زندگی هستش بس حتما توی همه ابعاد عالی هستش.....
      ایا اونجا که زنا حجاب رعایت نمی کنند فساد زیاد است؟
      ایا اونجا که فیلترینگ به اندازه ایران اینقدر شدید نیست در منجلاب فساد غرق شده اند؟
      ایا اونجا که نظام جمهوری اسلامی نیست همه کافر هستند و در منجلاب فساد غرق شده اند؟
      خیالتان را راحت کنم موقعی که با ادم هایی مثل شما که طرفداری از نظام می کردند صحبت می کردم و این مشکلات را بهشان می گفتم فقط سعی می کردند بگویند مشکل از مردم است و نظام تقصیری ندارد!
      بگذارید نظام تغییر کند تا ببیند چقدر مشکلات حل می شوند زیرا در نظامی که دین با سیاست قاطی باشد وضع همین می شود!
      با دلیل و سند بیاین صحبت کنین..
      بله من سند میارم...اونها در منجلاب فسادن...درمورد حجاب در تاپیک خودش بحث میکنیم.بحث ما مشکلات دیگست..شما راهکار رو تغییر نظام میدونین که یعنی هیچ...چیزی میگین علت بیارید و سند و در کنارش راهکار...
      ب

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

با دلیل و سند بیاین صحبت کنین..
      بله من سند میارم...اونها در منجلاب فسادن...درمورد حجاب در تاپیک خودش بحث میکنیم.بحث ما مشکلات دیگست..شما راهکار رو تغییر نظام میدونین که یعنی هیچ...چیزی میگین علت بیارید و سند و در کنارش راهکار...
      ب
      راجب این مشکلات دیگه بحث نمی کنم چون می دونم بحث با شما راجب اینا ها هیچ وقت نتیجه نمی ده(۴ دهه گذشته و روز به روز این مشکلات بیشتر می شن و شما کوتاه نمی یان)
      فقط این بگو چرا نمی زارن توی کشور رای گیری بشه؟
      اقا من نسل جدید می خوام نظر خودم رو اعلام کنم همون جور اما خمینی گفت....باید چکار کنم؟بابا من می خوام توی کشور بعد ۴۰ سال رفرندوم گذاشته بشه و من به دنیا نشون بدم که به این نظام بایبند هستم
      راجب سند اوردن هم شما اگر سند اوردی ثابت کنه که کشور فنلاند (دقیقا فنلاند) فسادش در حد ماست یا بیشتر من حرفاتو قبول می کنم(البته در اون صورت حتما مرز داشتند گفتند بر امیدترین کشور توی دنیاست)

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد

هم رونق زمان شما نیز بگذرد

وین بوم محنت از پی آن تا کند خراب

بر دولت آشیان شما نیز بگذرد

باد خزان نکبت ایام ناگهان

بر باغ و بوستان شما نیز بگذرد

آب اجل که هست گلوگیر خاص و عام

بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد

ای تیغتان چو نیزه برای ستم دراز

این تیزی سنان شما نیز بگذرد

چون داد عادلان به جهان در بقا نکرد

بیداد ظالمان شما نیز بگذرد

در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت

این عوعو سگان شما نیز بگذرد

آن کس که اسب داشت غبارش فرو نشست

گرد سم خران شما نیز بگذرد

بادی که در زمانه بسی شمعها بکشت

هم بر چراغدان شما نیز بگذرد

زین کاروانسرای بسی کاروان گذشت

ناچار کاروان شما نیز بگذرد

ای مفتخر به طالع مسعود خویشتن

تأثیر اختران شما نیز بگذرد

این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید

نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد

بیش از دو روز بود از آن دگر کسان

بعد از دو روز از آن شما نیز بگذرد

بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم

تا سختی کمان شما نیز بگذرد

در باغ دولت دگران بود مدتی

این گل، ز گلستان شما نیز بگذرد

آبی‌ست ایستاده درین خانه مال و جاه

این آب ناروان شما نیز بگذرد

ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع

این گرگی شبان شما نیز بگذرد

پیل فنا که شاه بقا مات حکم اوست

هم بر پیادگان شما نیز بگذرد

آزادی بیش از همه از دست کسانی ضربه می خورد که برای نیل به آن
      کوتاه ترین مسیر را انتخاب می کنند

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      https://www.khabaronline.ir/(X(1)S(e.../social-damage
      تحویل بگیر!
      هنوز چیزی تجاوز توی مدرسه غرب تهران نگذشته...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن