اجازه بدیدیه نصیحت خواهرانه بهتون بکنم اگه اون موقع که مثل شمایازدهمی بودم ویه کسی این حرف روبهم میزدوگوش میکردم الان انقدرسختی نمیکشیدم ولی آخرش مهمه که قبول میشم حالابگذریم نصیحتم:من اون وقتی که یازدهمی بودم کلاتشریحی خوندن روکنارگذاشتم شروع کردم به تست زدن ساعت مطالعه ام دررئزبه3ساعت مفیدرسیدمعدلم از19/88به18/35رسیدخانوادم عموم که خیلی دوسم داشت همه شکه شده بودندفکرمیکردن من عوض شدم دوستام دیگه اون احترام همیشگی روکه واسم قائل بودندبهم نمیگذاشتندفکرمیکردندمن دیگه تولاین درس خوندن نیستم اون سال بدترین سال عمرم بودکسی نپرسیدچی شدایده هاتوعوض کردی زدی توجاده خاکی چرادیگه اون دخترپرشکوه همیشه نیستی ؟؟؟که همیشه لبخندمیزدو.....ولی یه نفرتواون سال حرف دلمونشنیدتاروزی که المپیادزیست استانی قبول شدم همه توجه هابرگشت همه بیشترازقبل بهم احترام میگذاشتنددوباره روم تعصب داشتندتااینکه یه رقیب پیداشدمن فقط تست زده بودم ودرکم رواززیست بالابرده بودم که تونستم المپیادقبول شوم ولی اون رقیبه از7ماه قبل ازالمپیادمنابع المپیادروخونده بوداعتراض کردیم قرارشدباهم هم گروه بشیم رفتیم بقیه ازماخیلی بیشترکارکرده بودن اوناسال سوم هایی بودن که ازسال اول رواین قضیه کارکرده بودندمااوت شدیم امااونارودیگه نمیدونم سال سوم اوضاع بهترشددیگه لاین خودم رومیدونستم همه نمره هام بالابودندروپای خودم ایستادم ولی فقط تشریحی میخوندم فروردین صمیم گرفتم براکنکورهم بخونم به دوستم گفتم اون خیلی ناامیدبودمنم عین اون ناامیدشدم ونتیجه امتحانات نهاییم اون چیزی نشدولی خانواده واطرافیانم راضی بودندمن ترمیم شرکت کردم وبه ایده آل های خودم رسیدم وهمه روشگفت زده کردم سال چهارم عین سال دوم لاین خودم روگم کردم هیچ موسسه ای نبودتوصداوسیمابیادوشماره من رونداشته باشه اوناطوری صحبت میکردن که اگه دی وی دی های اونارونداشته باشی دیگه بایدکنکورروبرای همیشه فراموش کنی یه مدت همه چیزوریختم دورهرروزرویه شروع جدیدمیدونستم ادامه میدادم خوب بودولی اسفندبریدم خیلی تیکه تیکه درس خونده بودم دوباره فروردین شروع کردم 27فروردین زدم به تن بیخیالی گفتم نشدهم نشد98میخونم خیلی فشارعصبی روم بوددوباره استارت زدم الانم هرازگاهی ناامیدمیشم ولی اینکه صفرنیستم خودش انگیزه بزرگیه نه واقعااگه مردعمل باشی میشه حتی تو10روزآقای نویدغلامی تونست من هم امسال تلاشمومیکنم حداقل اگه دیگه قراره امسال نشه خدایی نکرده مازادبخونم ولی میدونی من چوب اعتمادی که پدرومادرم بیش ازحدبهم داشتن رومیخوردم پدرومادرم فقط ازخدامیخواستندفرزندشون عفیف ودرس خون باشه هرچندکه فرهنگی بودندولی خیلی اطلاعی ازکنکورنداشتندحالابه هرحال من این همه وقت گذاشتم که بگم برادرمن ازمن به تونصیحت دنبال سلکت کردن نباش ضربه میخوری درسای یازدهمتو2ماه بخون وتست بزن بیشترهم رودرسی که ضعیف تری وقت بزارتوماه آخرتابستون هم دوازدهم روپیش خوانی کن ویازدهم رومرورکلایه برنامه ریزی داشته باش که درطول سال دوازدهم هردوتاپایه روبخونی اینطوری مطمئن باش تک رقمی هم میشی واسه من هم دعاکن امسال قبول بشوم اگه خدایی نکرده نشددیگهمیخونم واسه تک رقمی چون خودم الان پیرراه کنکورم تجربه هام زیادشده وباعث میشه فقطباتلاش به تک رقمی برسم لزومی نداره حتماتوکشورتک رقمی بشی اینایی که توکشورتک رقمی میشن ازقبل ازرفتن به مدرسه رولاین اصلی بودن ولی تک رقمی شدن تومنطقه واقعاتلاش میخواهدولی تو1سال شدنیه البته حتی استثناءهم هست آقای رستگاررحمانی تنهافقطتو5ماه1کشورشدکنکور88 ممکنه بگی سوالای کنکوراون موقع آسون بوده ولی ایشون اون موقع کنکورداشتن پس درحدخودش سوالاسخت بوده کلاآدم بایدشرایط روبسازه نه شرایط آدمو خیلی نروسراغ جمع وجورکردن همه شرایط بعدهم استارت زدن این شعررویکی ازرتبه های3رقمی بالای 500خونده سال دوم دیدمش تومجله هنوزیادمه الان خانم دکنتره:گرمردرهی میان خون بایدرفت ازپای فتاده سرنگون بایدرفت توپای درراه نه وهیچ مپرس خودراه بگویدت که چون بایدرفت البته هرچی جلوترمیریم باوجودی که زمان کمترمیشه امیدم بیشترمیشه حتی واسه پزشکی های روزانه چون آمادگیم بیشترمیشه به هرحال امسال هرجابجزتهران قبول بشوم به احتمال زیادبمونم چون من ازبچگی تهران میخواستم بعدش بایدبرم آلمان
شدن یا نشدنش رو کسی نمیدونه...
کاری به اون داداشی که میگه من ادم میشناسم ده ساله پشت کنکوره 320000 ساعت خونده و قبول نشده پس نمیتونی با مدت کم قبول بشی ندارم چون فک کنم دیگه عادت کرده باشین به اینا..
ولی در مورد شدن یا نشدنش چه زیر 100 هزار چه زیر 100...هیچ کسی نمیتونه بگه میتونی یا نمیتونی...چون کسی از شما و توانایی هاتون خبر نداره و هرکس براساس فرضیات خودش نظر میده...
امتحانش مجانیه...تو با تمام وجودت درس بخون فارغ از فکرهای بیهوده و فکر به عاقبت کار...اخرش اگه تونستی بیا به ما بگو...
فقط یه چیزو میدونم....ادم یه توانایی های داره اگه پیداشون کنه سرش سوت میکشه..قول میدم اگه اونجوری درس بخونی که وجدانت راضی باشه برات یه چیزی رقم بخوره 100 برابر بهتر از اونی که میخواستی
الان تو کجایه حرف من حسودی دیدی؟؟؟قبول شدن یا نشدن تو چه فرقی باسه من داره اصلا از نظر شما حرقایه من چرت ولی اینو بدون همین الان که تو داری هی میگی میشه یا نمیشه و حتی داری منتقلش میکنی به ده روزه قبول شدن یه عده هستن که دارن از جون مایع میزارن اقاجون الکی که نیست خوده البرت ایشتین هم باشی تو چهل روز نمیتونیچه برسه ده روز
میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.
تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
تو یه لکه نور نشونم بده
تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش

عجب روزگاری شده داداش من این همه انرژی گذاشتم که لاین درست روبهت معرفی کنم که البته منت هم نمیگذارم وظیفه انسانیت من بودکه ایناروبگم بعدتواومدی مسخره میکنی ؟؟؟واقعامتاسفم که یه همچین هموطنایی دارم برادرمن توقرآن کریم هم هست خدااگه بخواهدهرقدرتی روبه بندگانش میده حرف وعمل بنده هاش روقبول نداری حرف خودشوقبول داشته باش حداقل
نیاز به توضیح اصافه نیست. تو زمان باقی مونده اگر خوب درس خوندید مطالب رو مرور کنید و اگه خوب نخوندید مطالبی که راحته و ازش تست میاد رو بخونید و مطالب دشوار رو حذف کنید. مثل هندسه توی ریاضی. حرکت شناسی و دینامیک تو فیزیک.
تند خوانی تونی بازان رو از اینترنت جستجو کنین
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)