سلام بچه ها
من کنکور های ۹۱ تا ۹۶ درس های ریاضی و شیمی و زیست رو زدم که میانگین زیست ۵۵ درصد بود و شیمی ۶۵ درصد و ریاضی ۵۰
از پشت کنکوری ها میخوام بگن درصد های جمع بندی و کنکورتون چقد شباهت داشت؟
و آیا میشه به این درصدا اعتماد کرد؟
سلام بچه ها
من کنکور های ۹۱ تا ۹۶ درس های ریاضی و شیمی و زیست رو زدم که میانگین زیست ۵۵ درصد بود و شیمی ۶۵ درصد و ریاضی ۵۰
از پشت کنکوری ها میخوام بگن درصد های جمع بندی و کنکورتون چقد شباهت داشت؟
و آیا میشه به این درصدا اعتماد کرد؟
تقريبا ١٠ درصد بالا پايين داره تو كنكور ولي يه جورايي ميشه اعتماد كرد البته اگه شرايط سر جلسه كنكورو در نظر نگيريم
اینو بر چه مبنایی میگین ؟
دوست عزیز سوالات کنکور سالای قبل بارها و بارها در طولدبیرستان و سال کنکور رو ما حل میکنیم
ینی وقتی کنکورای سال قبلو حل میکنیم تقریبا جوابارو ما حفظیم
دلیل نمیش کسی کنکور ۹۴ زیستشو ۱۰۰ بزنه
بیاد تو کنکور ۹۷ زیستو حتی ۷۰ بزنه !
البته بحث کسی ک تسلط کامل بر مطالب داره فرق میکنه
کسی ک سوالاتو با مهارت حل میکنه و اگ تست کنکور ۹۴ مثلا تو درس ریاضی یکم تغییرش بدن بازم بتونه بدون مشکل حل کنه !!!
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
بستگی به اینکه کی باشید و چقد کار کرده باشید کاملا جوابتون متغیره
اگه زیاد کار کرده باشید ضمن سال که خیلی باید کم کنید میانگین ۲۰ درصد(من واستون خودمو مثال میزنم همین ۲ روز پیش تجربی ۹۱ رو تو خونه زدم, فیزیک ۹۶ درصد و زیست ۸۸ درصد.ولی آیا این درصدا قابل اعتماده؟ واسه من ای که حداقل ۲۰ بار این سوالا رو خوندم و الان عملا حفظشون بودم!) باید کم کنید.
اگه متوسط کار کرده باشید باید ۱۰-۱۵ درصد کم کنید و همینطور...
ضمنن این رو هم در نظر بگیرید هر ساله ایده های جدیدی میاد و اگه احیانا شما آزمون میرید و کتاب های کمک اموزشی چاپ امسال رو خریدید, سوالات هردوی اینا مبتنی بر ایده های جدید کنکور گذشته است.
یعنی حتی جدید ترین کنکور هم بازم درصدش مطمئن نیست
ب نظر من با تکیه به دانش و چیزی ک تا الان مطالعه کردین برین سرجلسه
ن با تکیه ب چیزایی ک ممکن اصن با چیزی ک فک میکنین هم سو نشه !
تسلط رو تستای کنکورهای سال های گذشته خیلی خوب
ولی سعی کنید تو اون تیپ تستا چندین سوال با جواب و صورت سوال متفاوت حل کنید تا اماده تر باشین !
خودتونو محکوم کنید به خوب بودن تو تمام دروس !
انگیزه های کاذب و پوشالی رو دور بریزین و با قدرت خودتون بهترین نتیجه رو ب دست بیارین
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
يعني واقعا نميدونين نبايد سوالاي كنكور سال قبلو تو طول سال حل كرد ؟
پس برا چي كتابا ميان سوالاي ٩٦ رو اخر كتاب ميذارن ؟ برا اينكه تو طول سال حل نكني و يكي دو هفته مونده به كنكور حل كني
من هم سوالاي خارج هم داخل ٩٦ رو قبل كنكور زدم درصدام شايد ١٠ درصد بالا پايين داشت هيچكدومو هم قبل نديده بودم
منظور منم همين كنكورايي بود كه نبايد تو طول سال حل كرد وگرنه ميدونم كنكوراي چند سال پيشو بار ها و بارها حل كرديم و مسلما درصدامون بهتر ميشه
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
کشتید خودتونو با این آزمونا...من نمیفهمم مگه کنکورای هر سال شبیه سالای پیششه؟؟؟!! اینا فقط برای شبیه سازی فضا وتمرین روشیه که باید سر جلسه ی کنکور پیاده کنید تا اونجا با خیال راحت عمل کنید...هیچ ربطی نداره که کنکورای سال پیشو فلان درصد بزنید تو کنکور امسالم هم همونو میزنید (حالا میخواید تو طول سال زده باشید کنکورارو یا نزده باشید)....باید غلطاتونو پیدا کنید و تا کنکور سعی کنین اونا رو اصلاح کنین ....البته باز تو درسای عمومی و فیزیک ریاضی احتمال تکرار سوال یا نکته تست و درس هست ولی زیست و شیمی هر سال متفاوته کاملا
تو درس فیزیک و ریاضی چون چهارچوب خاصی دارن خیلی نمیتونن دست ببرن و معمولا گفته میشه با آبی تو این دو درس میشه 50 رو زد ....در مورد عمومیا هم بستگی داره یه سالی شبیه یه سالی متفاوته ولی تا 50 درصد به نظرم باز با زرد عمومی و یه ذره خودت بخونی میشه زد نه این که کلا با زرد 50 بشه زد و هر سال هم سوالات متفاوت زیادی توی عمومیا و زیست و شیمی طرح میشه ...در واقع تا حد زیادی فقط باید به اطلاعات خودتون اطمینان کنید وگرنه زدن کنکورای سال قبل در صورتی که اطلاعاتی نداشته باشید فایده ای نداره به جز همون دو درسی که گفتم...درسای حفظیرو خیلی راحت باهاشون بازی میکنن و سوالاتو میپیچونن و دام دار میکنن ...ولی اینو میگن که هر سال سوالات سطح خوبی دارن و اگر هم قراره درسی سخت بشه در حد 20 درصده نه بیشتر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)