نوشته اصلی توسط
laleh
سلام به همه بچه درس خونا و نخونا
بچه ها من تو این سن از بیهودگی و نداشتن مدرک تحصیلی مناسب برای کار کردن و ... خیلی تحت فشارم ,وقتی می بینم که بقیه تو سن پایین تکلیفشونو تو زندگی مشخص میکنن و من جا موندم از خودمو زندگی خسته میشم ,خلاصه این که خیلی نا امیدم .میخواستم راهنماییم کنید من کنکور بدم یا نه ؟
البته من قبلا دانشگاه علمی کاربردی درس خوندم و مدرک کاردانی دارم ,اما به نظر من مثل این میمونه که پراید و بذاری کنار بنز .هرجا میرم همه تو سن من یا دارن دکترا میگیرن یا گرفتن که من اصلا خجالت میکشم چیزی بگم .انگلیسیم خوبه و دارم ایتالیایی میخونم اما هیچی مدرک دانشگاهی نمیشه .بچه ها درسته که منم مثل هر آدم دیگری از موقعیت اجتماعی خوب استقبال میکنم اما یه طرف قضیه هم اینه که از سر سیری و بیکاری نیست که دارم اینکارو میکنم .من باید شغل بهتری داشته باشم .
راستی من متاهلم اما میتونم یه جوری وقت بذارم و درس بخونم .هزینه کلاس کنکور خیلی بالاست و برام راحت نیست بپردازم .به خاطر درمیون گذاشتن مشکلم با شما و کمک گرفتن از شما اینجا عضو شدم .نمیدونم از کجا شروع کنم ,حتی نمیدونم چه رشته ای بخونم ,خودم به فلسفه و علوم اجتماعی و نمایشنامه نویسی و نمایش و این جور رشته ها علاقه دارم
ضریب هوشیم نمیدونم چقدره ,اما خوب نوجوونم که دیگه نیستم . لطفا هر چی به ذهنتون میرسه که کمکم میکنه بگین ,حتی اگه فکر میکنین برام دیره ... دلیلشم بگین لطفا
بچه ها عمرتونو هدر ندید و به کم قانع نشین که به سن من رسیدیدن پشیمون میشین
از ته دلم برای همه شما آرزوی اول سلامتی و بعد موفقیت و دارم
پیشاپیش هم از همگی تشکر میکنم