سلام
من از فردا ساعت مطالعه و گزارشش رو تو این تاپیک قرار میدم
اگه شما هم دوست داشتین،گزارش مطالعه،نکات انگیزشی و هر چیزی که فکر می کنین بدرمون میخوره رو تو تاپیک قرار بدین.
لطفا بحث تاپیک رو به حاشیه نبرین.
ممنون
سلام
من از فردا ساعت مطالعه و گزارشش رو تو این تاپیک قرار میدم
اگه شما هم دوست داشتین،گزارش مطالعه،نکات انگیزشی و هر چیزی که فکر می کنین بدرمون میخوره رو تو تاپیک قرار بدین.
لطفا بحث تاپیک رو به حاشیه نبرین.
ممنون
سلام
منم دانشجوی انصرافیم . ترم قبل دانشگاه بودم . از بهمن انصراف دادم . تا الانم یه مقدار خوندم ولی خیلی خوب نبوده . میخوام بگم تنها نیستید . منم میخوام تو این فرصت باقی مونده تمام تلاشم رو انجام بدم و نتیجه هر چی باشه می پذیرم .اگه موفق شدیم که عالیه نشدیم هم تلاشمون رو انجام دادیم .
فقط نکته اینه که زیاد همین وقتمون رو برای انجمن نذاریم .خیلی فرصت کمیه . بهتره تمام وقت و تمرگز رو صرف درسا کنیم . یه جمله خیلی خوب یه جا خوندم که یه فردی میره از یه کارشناس نظر بگیره میگه من میخوام این کار رو تو این زمان انجام بدم .اون فرد بهش میگه اگه صد در صد تلاشت رو انجام بدی که بعید وسخته بازم موفق نمیشی . مدتی بعد اون فرد موفق میشه و برمیگرده . ازش میپرسن چطور این کار رو کردی . در جواب میگه : من صد و چهل درصد تلاش کردم و کافی بود
نمیدونم به چقدر تلاش نیاز دارین .پنجاه درصد تواناییتون .شصد درصد .صد در صد . صدو بیست درصد و ... اما امیدوارم موفق بشین انجام بدین.
حیات در واقع یک اتفاق شیمیایی است .
پل ارلیش (به عنوان یک کودک دبستانی)
حیات در واقع یک اتفاق شیمیایی است .
پل ارلیش (به عنوان یک کودک دبستانی)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)