سلام
من میخوام تازه شروع کنم به خوندن
بنظرتون اگه روزی 7ساعت بزارم برای خوندن زیست،میتونم به چه درصدی برسم؟و تو این مدت،اگه فقط کتابوبخونم و از کتاب کمک درسی استفاده نکنم مشکلی برام ایجاد میشه؟
سلام
من میخوام تازه شروع کنم به خوندن
بنظرتون اگه روزی 7ساعت بزارم برای خوندن زیست،میتونم به چه درصدی برسم؟و تو این مدت،اگه فقط کتابوبخونم و از کتاب کمک درسی استفاده نکنم مشکلی برام ایجاد میشه؟
از من میشنوی طوری بخون که سال دوم و سوم رو حداقل تا آخر تابستون ببندی از کمک آموزشی هم حتما استفاده کن البته از نوع معتبرش ساعت مطالعه هم بستگی به خودت داره ولی سعی کن بجای این که ساعت برات مهم باشه کیفیت خوندن مهم باشه موفق باشی
ویرایش توسط Mysterious : 05 اردیبهشت 1397 در ساعت 23:46
سلام تایم مطالعتون خوبه برای زیست منتها فقط کتاب درسی جوابگو نیست.
بعد از خوندن کتاب سعی کنید سوالات آزمون قلمچی رو بزنید و حتما حتما پاسخ تشریحیش رو بررسی کنید
کلا تو این بازه زمانی بهترین راه یاد گرفتن درسها استفاده از تسته. غلط هم بزنید مهم نیست صرفا پاسخ تشریحی رو خوب بخونید
سلام داداش به نظرم سعی کن نیمه دوم هر کتاب زیستتو خوب ببندی به درصد قابل قبولی میرسی
یعنی مثلا نیمه دوم کتاب زیست دوم دبیرستان قلب و حرکت و تنفس و دفع ادرار چون تعداد سوالاش خیلی بیشتر از نیمه اول هست البته اینو بگم از فصل گوارش هم دو تا سوال میاد
یا نیمه دوم کتاب زیست سوم که ماده وراثتی و میتوز و میوز و ژنتیک وگیاهیش و تولید مثل خیلی سوال داشته
یا نیمه دوم کتاب زیست پیش دانشگاهی که غوغاست چون فصل 8 شارش که میتونی تا 10 تا سوال به صورت غیر مستقیم و مستقیم بیاد مثل کنکور 94 که 8 تا سوال اومد و سخترین سالی بود که زیست کنکور طرح شد و فصل ویروس و اغاریان و قارچ ها که نه تا تست کنکور میاد تقریبا و فوق العاده ترکیبی هست با زیست دوم و چهارم
برای فصلای اول کتاب هم مثل مولکول های زیستی و بافت ها و اندامک های سلولی وقت بذار!!!
کتاب درسی رو بخون بعد پاشو بیا توو نت ریخته پر از تستای چالشی و خوب
اگه مفهومی کتاب زیستو بفهمی میتونی درصد قابل قبولی رو بزنی مثالشم رفیق خودم که فقط مفهومی خونده بود و زیستشو 80 زد!!
ماهی رو هر وقت از آب گل الود بگیری تازست
البته توو پرانتز برات بگم اگه این چیزارو میگم چون خودم زیستم نقطه قوتمه و زیر 80 درصد داخل ازمون های ازمایشی نداشتم
نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)