X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 37
    1. Top | #1
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات

من فرزند جانبازم

سلام من هیچ ادعایی ندارم ولی صحبت هایی توسط یه شخص گفته شد امروز که با دیدنش و هنگام نوشتن پاسخ براش با مرور همه اتفاقات و همه شرایطی که بهم گذشته و همه توانایی هایی که شرایط اجازه نداد ازشون استفاده کنم واقعا ناراحت شدم.متاسفانه این صحبتا رو چند جای دیگه دیدم و اگه نخواییم در رابطه با یکسری توهین های مستقیم به ایثارگر حرف نزنیم این صحبتا دلیل و منشا خاصی داره و از طرفی شرایطی هست که شاید خیلی ها ازش اطلاع نداشته باشند .به عنوان افراد همسن و کسایی که باهاشون در این سرزمین زندگی میکنم خواهش میکنم این متن رو کامل یعنی بدون اینکه فقط یه جای خاص رو برش بدین بخونین و با انصاف قضاوت کنید.البته یه قسمت هاییش مربوط به اون شخصه که من قسمت های کلی رو سعی میکنم تو متن مشخص کنم.
      اگه تاپیک در جای نامناسبه لطفا خودتون انتقال بدین و حدالمکان بزارید در این بخش بمونه

////
      /////
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alirh نمایش پست ها
      دوران این عوام فریبی ها تموم شده
      بهشون هزینه درمان میدن هزارتا کمک هزینه دیگه بهشون میدن
      هزار جور وام کسر خدمت طرح ترافیک رایگان کوپه دربسته قطار رایگان فرس کلاس هواپیما رایگان تورهای مسافرتی رایگان حکمت کارت و بورسیه قلم چی رایگان هر وام در قانون هست 2 برابر به ایثارگر ها میدن مثلا وام 30 میلیونی ازدواج 60 میلیون میشه
      استخدام در محل خدمت پدر بدون مصاحبه حتی اگه ادراه نیاز نداشه باشهدرخواست بازنشستگی از 20 سال خدمت و دریافت 30 سال حقوقشهریه ازاد رایگان و پردیس نصفافزایش حقوق پایه نسبت به کارمندان عادی
      دیگه از زندگی چی می خوایید؟و....
      حتی کسی پدر و مادر و برادر و خواهرش هم شهید بشن حق نداره بدون صلاحیت علمی بدون سواد بره رشته پزشکی که اینقدر حساس رو بخونه
      من دیگه بالاترین حدش که شهیده رو میگم اگه بابای کسی شهید شد علم الهی بر بچه اش نازل میشه یهو علمش زیاد میشه؟؟ بسه اینقدر مردم رو فریب ندید
      باورکن تو مدرسمون چند تا جانباز 70 درصد پدر بچه ها س میشناسم از من جون سالم ترن
      خود بچه اش میگه بابام مشکل خاصی نداره همون اول انقلاب همینجوری به درصدی براش زدن
      ///
      ///
      تو مدرسه شاهد میخونی که اینهمه جانباز هست که از بینشون چندتا جانباز 70 درصد هست که از تو سالم ترند؟؟
      داری مثل یه ادم پست دروغ میگی اونم دروغ شاخدار.احمق جانباز 70 درصد حداقل یه پاش قطع شده تا از ناموس بی شعورایی مثل تو از خاک این مملکت فارغ از هر رنگ و بوی سیاسی دفاع کنه تا تویی که هیچ تفهیمی در رابطه با ناموس و خاک وطن نداری اینطوری بیای تهمت بزنی و بگی درصد جانبازیشون دروغیه .چون بقدری نفهم هستی که بدونی اگه اون اونجا پاش قطع نمیشد اون اونجا قطع نخاع نمیشد
      مادرت زیر لگد و مشت میشد یه حوری برای عراقی ها .تلخه ولی هیچ درکی ازش نداری چون یه ادمی که فقط نشستی خونه و از پشت کامپیوترت داری شاخ و شونه میکشی و بیشتر داری حماقتت رو نشون میدی.
      ////
      همه چیزایی که گفتی با اینکه خیلی هاش رو از خودت دراوردی و بچه ها هم خوب جوابت رو این پایین دادن
      حتی اگه تو قانون هم باشه 97 درصدش اجرا نمیشه .ولی میدونی بجاش چی اجرا میشه؟
      این اجرا میشه که هر روز دختر یا پسر یه جانباز اعصاب و روان و ازاده زیر دست پدرش کتک میخوره و گریه میکنه افسرده میشه و وقتی غرور جوونیش خورد شد
      با اینکه از امثال تو خیلی با استعداد تره ولی عقب میمونه و با وجود سهمیه هم نمیتونه قبول بشه.اینکه مجبورند دم به ساعت زیر پدر قطع نخاعی رو عوض کنه که بخاطر توی بی شعو ر و فهم از مهمترین چیزش گذشته .اینکه بره کار کنه یا با هر مشقتی کارای درمانی پدرش رو انجام بده.میدونی چرا؟چون رسیدگی نیست.چون رسیدگی ها کافی نیست.چون امکانات نیست یا پولش جای دیگه خرج شده یا برده شده .چون اونقدری مرکز تخصصی نیست برای همه اعصاب و روان ها.چون بر خلاف جاهای دیگه کارای جانباز رو یه پرستار مخصوص انجام نمیده .چون بقدر کافی جا نیست و هزار تا دلیل دیگه.
      اون پشت کنکوری های با سهمیه با استعداد رو هم خودم زیاد دیدم که با معدل های بالای نهایی پشت کنکور موندن چون همه میدونن قضیه کنکور با امتحان تشریحی خیلی فرق میکنه .
      و نه جای و مکانی دارند برای مطالعه نه بخاطر پرستاری و نگهداری از پدراشون اجازه رفتن و پس ساعت مطالعه خیلی میاد پایین.
      پس یا باید شرایط رو مهیا کنند اونم نه پول که ادمای بازنده و سطح پایینی مثل تو بازم بیاند و اراجیف بگند بلکه شرایط برای درس خوندن رو .یا سهمیه رو براشون نگه دارند
      چون هیچ دلیلی نداره دختر پسرای با استعداد بخاطر مشکلات جنگی که بخاطر ناموس و خاک این کشور بوده از ادمای با زنده و سطح پایینی مثل تو عقب بی افتند
      تو حرفاس امثال تو هست که اینا چطور تو داشنگاه درس میخونند ؟
      باید بگم همونطور که گفتم شرایط کنکور کاملا فرق میکنه .حجم ،نکات ریز و استرس و غیره اش با امتحان تشریحی و دانشگاه به کل متفاوته .
      افرادی که میگم قبلا تو امتحان های نهایی خودشون رو نشون دادن که تو زمان کم میتونند چه استعدادی دارند .همین الانش هم حتی تو دانشگاه های تیپ 1 پزشکی هم اکثر دانشجو ها شب امتحانی و یا نهایت تو فرجه میخونند که این زمان رو مسلما یه فرد سهمیه با میتونه در طول سال با همه مشکلاتی که گفتم ایجاد کنه و حتی از دانشجو هایی که خودتون میدونید در چه شرایطی اند اکثرا حتی تو رشته های خوب و بحث تفریح و گردش و موارد حاشیه و غیره جلو هم بی افته

پ.ن:چند سال پیش سهمیه فقط برای جانبازان بالای 50 درصد ،ازاده(جانباز اعصاب و روان)،جانباز شیمیایی و شهید بود با یه ظرفیت قبولی مکه نهایتا 5-10 درصد میشد.بعد با صحبتا و فشار های کاملا مشابه قضیه سهمیه 5 درصدی جانبازان 25-49 درصد رو هم اضافه کردند که باعث ایجاد اعتراض شدو شائبه هایی رو بوجود اورد که به حقم بود که چرا مثلا فرزند جانباز عزیز 25 درصد که مشکلی نداره سهمیه داره چون این قضیه کاملا با مفهوم و دلیل وجود سهمیه در تناقضه.حالا دارند با زیاده خواهی و فشار بعضی ها همون اشتباه رو دوباره تکرار میکنند و اشتباه روی اشتباه میگذارند .که باعث میشه این حرف و حدیث ها زیاد تر هم بشه با دیدن فرزند عزیز جانباز 5 درصد یا 10 درصد که بازم هیچ مشکلی ندارند.فقط مغلطه نشه و یادتون نره که بالا گفتم با ایجاد شرایط روحی و مراقبتی لازم برای درس خوندن این سهمیه کلا باید برداشته بشه ولی تا اونموقع و حل شدن قضیه و سو مدیریت ها سهمیه باید بامفهوم اولیه اش و چند سال پیشش(10 سال) برگرده تا صرفا به کسی کمک بشه که واقعا بهش نیاز داره نه اینکه رفته رفته با اضافه کردن افرادی که بهش نیاز ندارند یه اشتباه چندین بار تکرار شه و باعث این حرف و حدیث ها بشه

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      منم فرزند سالمم:/
      ر.ا:قاعدتا نباید این توی بخش درسی باشه!

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      منم فرزند سالمم:/
      ر.ا:قاعدتا نباید این توی بخش درسی باشه!
      اگه جاش درست نیست و باید به بخش دیگه منتقل شه من اطلاعی ندارم و معذرت میخوام.لطفا اگه حرفی در رابطه با این موضوع دارید بگید

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من حرفي ندارم ولي اون قسمت كه گفتن كسي بدون صلاحيت علمي حق نداره بره رشته پزشكي بخونه رو كاملا موافقم
      پزشكي مثل رشته هاي ديگه نيست .. شغل حساسيه با جون ادما سر و كار داري
      اينكه ميگين شرايط فرزند جانبازا اينجوريه خب من صد نفر ميتونم مثال بزنم سهميه هم نداشتن شرايطشون خيلي هم بدتر بوده ولي درسشونو خوندن و قبول شدن
      كسي كه نتونه درساي دبيرستانو بخونه از پس درساي پزشكي هم برنمياد حالا شرايطش هر جوري ميخواد باشه
      فكر كردين همه اونايي كه سهميه ندارن شرايطشون كاملا خوبه و همه چي براشون مهياست ؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مثلا الان اومدی اینجا مظلوم نمایی کنید که چی؟؟باشه تو تو ی فرزند جانباز
      تو یه مظلوم!تو یه ناراحت!اما در کنارش اینم بگیم که تو یه سهمیه دار یه سرمایه دار!یه کسی که تو شهرت هررررر ازمونی ائم از استخدامی وکالت سر دفتری کنکور یاااا هرچیز دیگه برگزار بشه حتی اگه پونصد هزار نفرم شرکت کنن اولویت با تو و امسال توئه!!پول و حقوق و سهمیه دیگه چی میخوای؟؟حالا شما حرص نخور اگه کسی با حرفاش خاطرتو مکدر کرد ای فرزند جانباز

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ما هر سال تو شرکت کننده های کنکور چند تا یتیم داریم ؟ چند تا پدر سرطانی پدر معلول پدر معتاد پدر زندانی داریم چند تا فقیر داریم که نمیتونن نون شب داشته باشن آیا اونام سهمیه دارن ؟ اصلا مگه میشه تو یه رقابت علمی که قرار علم آدما سنجیده بشه تبصره و فیلتر بذاریم شما خبر داری چقدرا با همین تبصره ها و سهمیه ها بدون اینکه حتی مثلا پدرش شهید باشه داره با سهمیه شهید میره سر کنکور ؟ من خودم شاهد یه نمونش بودم یارو گردن باباشو تبر نمیزد بعد دختر خنگش با معدل 12 دیپلم داشت با سهمیه شاهد میرفت سر کنکور 3 هفته قبل کنکورم آنتالیا بودن . اصلا سهمیه درست نیست چه سهمیه جانباز چه شاهد چه ایثارگر چه بسیجی چه هیات علمی چه نخبه چه المپیادی ... کی گفته یکی که مدال طلای فیزیک داره بیاد بدون کنکور بره بشین پزشکی بخونه این آدم مگه علاقش فیزیک نبوده پس بیجا کرده جای یکی دیگرو تو پزشکی بگیر حالا تازه یه همچین کسی از نظر علمی بازم مورد تایید اما اونیکه بخاطر بسیجی بودن بره پزشکی که وای به حال مریضای 10 سال دیگه که توشون خانواده خودتم شامل میشن

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      عزیزم من خودم فرزند رزمندم پدرم که بهش افتخار میکنم 8 سال رو رفت جنگید و میتونست مثل خیلیای دیگه بره درسشو ادامه بده و منم میشدم بچه دکتر!ولی غیرتش اجازه نداد که این احسنت داره...حالا این بماند
      من کنکور 96 سهمیه ام فقط 5 درصد بود که بدرد نمیخورد (همه هم میدونن) پدرم شیمیاییه مشکل پوستی دست و پاهاش فصولی از سال کل خونواده رو درگیر میکنه و سرفه های پی در پی که داره همه رو اذیت میکنه ولی من فقط یه سهمیه دارم !درسته سخته درسته پرستاری از پدر سخته درسته درد داره ببینی پدرت قهرمانت حالش بده...........ولی این دلیلی برای راحت رفتن به دانشگاه نیست به والله نیست...مناطق بماند ولی حق منم اینجا داره خورده میشه....وقتی کسی با رتبه 100 هزار میره پزشکی و من باید با رتبه پایین پشت کنکور باشم این عدالته؟مگه نه رسالت پدر من و پدر بزرگوار شما یکیه؟مگه نه بخاطر کشور به خاطر ایران جنگیدن؟پس پدرم خدایی نکرده باید صدمه ای ببینه که به منم سهمیه بدن؟این به کنار مناطق به هر دلیلی سهمیه دار نیستن ولی مشکل دارن سختی دارن همه که تو رفاه نیستن ......همه مشکل دارن بنظرت اگه امام علی که رسالتش عدالت بود همچین سهمیه هایی وجود داشت؟کنکور بی سهمیه عادلانست

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هر کسی که اگاهانه مردم رو نسبت به جانبازان و رزمندگان و شهدا و ازادگان بدبین کنه واقعا ادم مزخرفیه و بویی از انسانیت و اسلام نبرده.
      نه فقط برای اینکه سهمیه داره.برای اینکه حقوق و مزایا در اختیارشون قرار میدن.
      هنوز مانده که ارزش این عزیزان رو درک کنید.
      شما که میگید پول در اختیارتون میزارن خب چرا نرفتید سوریه یه ترکش بخورید تا شما هم پول بگیرید.حداقل 6 ماه میرفتید که رزمنده بشید و اصلن جلو نرید چرا نرفتید؟؟؟؟؟
      فقط میخواهم اینو بگم که هیچکدام از ما نمیتونیم جای کسی باشیم که تو سنگر نشسته باشه و 20 متر اون ور تر یه خمپاره 60بخوره به داخل سنگر اسیبی نرسه.باور کنیم که نمیتونیم جای رزمندگان باشیم.
      والسلام
      پیش ما مذهب هرکس به خودش مربوط است

ما که هستیم مسلمان اباعبدالله(علیه السلام)

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad114 نمایش پست ها
      هر کسی که اگاهانه مردم رو نسبت به جانبازان و رزمندگان و شهدا و ازادگان بدبین کنه واقعا ادم مزخرفیه و بویی از انسانیت و اسلام نبرده.
      شما که میگید پول در اختیارتون میزارن خب چرا نرفتید سوریه یه ترکش بخورید تا شما هم پول بگیرید.حداقل 6 ماه میرفتید که رزمنده بشید و اصلن جلو نرید چرا نرفتید؟؟؟؟؟
      فقط میخواهم اینو بگم که هیچکدام از ما نمیتونیم جای کسی باشیم که تو سنگر نشسته باشه و 20 متر اون ور تر یه خمپاره 60بخوره به داخل سنگر اسیبی نرسه.باور کنیم که نمیتونیم جای رزمندگان باشیم.
      والسلام
      و بخاطر همین رشادت اگه سوادشم نداریم بریم دکتر بشیم بزنیم همونا که بخاطرشون جنگیدیم با تشخیص غلط راهی بهشت زهرا کنیم این است منطق شما آفرین

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad114 نمایش پست ها
      والسلام
      اولا خودت مزخرفی
      دوما همه مزایایی که گفتم رو با چشم خودم دیدم
      به کسی که میپرستی رفیق بابام و بابام از یه عبور ممنوع باهم رد شدن
      پلیس بابای من رو 120 هزار جریمه کرد بعد رفیق بابام کارت جانبازی اش رو در آورد
      پلیس گفت شما نیاز نیست
      شما دیگه جریمه نمی شید
      دوست خواهرم هر چند هفته یک بار از تهران میاد اهواز با بهترین کلاس پروازی چون بنیاد پولش رو میده
      هر رفت و برگشتی دوتا 350 تومن یعنی 700 میشه
      بعد ما پول نداریم خواهر فقط عید تا عید میاد خونمون
      رفیقم تو مدرسه باباش با کمک هزینه بنیاد ولوو 900 میلیونی خریده و زده تو کار اتوبوس رانی
      این شرایط برای افراد عادی هم مهیا است؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkoor98 نمایش پست ها
      و بخاطر همین رشادت اگه سوادشم نداریم بریم دکتر بشیم بزنیم همونا که بخاطرشون جنگیدیم با تشخیص غلط راهی بهشت زهرا کنیم این است منطق شما آفرین
      گفتم که بحث من سهمیه نیست که با این طرحدیگه از اینخبرا نیست و عادلانه میشه
      یه عده اومدن میگن چرا حقوق میدن
      چرا بلیت هواپیما رایگان میدن؟(که نیم بهاست و فقط برای خود جانباز است و برای سفرهای داخلی)
      چرا هزینه درمانشون رو میدیم؟؟؟؟
      چرا وام دوبله بهشون میدیم؟؟؟؟

مشکل بعضی از ادما با سهمیه نیست فقط میخوان دیگران رو نسبت به جانبازان
      بدبین کنن و اگه سهمیه رو بردارن همینا که میان میگن کتاب و کلاس اموزشی براشون بزارید میان میگن که مگه ما مشکل مالی نداریم چرا برای ایثارگران کلاس نمیزارید؟؟؟

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      پدر من هم جانبازِ و 8 سال جبهه بوده (زیر 25 درصدِ)
      اینکه پدر من و شما گردن ملت حق دارن و از ناموس مردم دفاع کردن کاملا مورد قبول همه هست اما سهمیه ای که مازاد بر ظرفیت نباشه ظلم آشکاریه، اون صندلی پزشکی که فرزند جانباز تاج سر با درصد زیست 10 درصد تصاحب میکنه حق بچه روستایی هست که شاید فقط یکبار فرصت داره کنکور شرکت کنه و با یه رتبه لب مرزی و تراز بالا مجبور میشه بره رشته ای که علاقه ای بهش نداره (چون دانشگاهی هم براش رایگان نیست که با رتبه پایین تر به رشته مورد علاقش برسه) ، اون فرزند جانباز تاج سر هم یا همینطوری به کمک مسئولین به تخصص میرسه (اخه توو امتحان تخصص هم سهمیه هست) و جان اونایی که از دست عراقیا نجات داده رو دوباره میگیره یا هم به دلیل عدم علاقه یا استعداد و یا مشکلاتی که بخاطرش بهش سهمیه دادن چند ترم بعد انصراف میده و این چرخه برای هزاران فرزند معزز ایثارگر ادامه پیدا میکنه و مملکت به این حد از شکوفایی که الان داره میرسه

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوران این عوام فریبی ها تموم شده
      بهشون هزینه درمان میدن هزارتا کمک هزینه دیگه بهشون میدن
      هزار جور وام
      کسر خدمت
      طرح ترافیک رایگان
      کوپه دربسته قطار رایگان
      فرس کلاس هواپیما رایگان
      تورهای مسافرتی رایگان
      حکمت کارت و بورسیه قلم چی رایگان
      هر وام در قانون هست 2 برابر به ایثارگر ها میدن مثلا وام 30 میلیونی ازدواج 60 میلیون میشه
      استخدام در محل خدمت پدر بدون مصاحبه حتی اگه ادراه نیاز نداشه باشه
      درخواست بازنشستگی از 20 سال خدمت و دریافت 30 سال حقوق
      شهریه ازاد رایگان و پردیس نصف
      افزایش حقوق پایه نسبت به کارمندان عادی

دیگه از زندگی چی می خوایید؟

و....
      حتی کسی پدر و مادر و برادر و خواهرش هم شهید بشن
      حق نداره بدون صلاحیت علمی بدون سواد بره رشته پزشکی که اینقدر حساس رو بخونه

من دیگه بالاترین حدش که شهیده رو میگم
      اگه بابای کسی شهید شد علم الهی بر بچه اش نازل میشه یهو علمش زیاد میشه؟؟
      بسه اینقدر مردم رو فریب ندید
      باورکن تو مدرسمون چند تا جانباز 70 درصد پدر بچه ها س میشناسم از من جون سالم ترن
      خود بچه اش میگه بابام مشکل خاصی نداره همون اول انقلاب همینجوری به درصدی براش زدن
      ویرایش توسط Alirh : 01 اردیبهشت 1397 در ساعت 18:03

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alirh نمایش پست ها
      اولا خودت مزخرفی
      دوما همه مزایایی که گفتم رو با چشم خودم دیدم
      به کسی که میپرستی رفیق بابام و بابام از یه عبور ممنوع باهم رد شدن
      پلیس بابای من رو 120 هزار جریمه کرد بعد رفیق بابام کارت جانبازی اش رو در آورد
      پلیس گفت شما نیاز نیست
      شما دیگه جریمه نمی شید
      دوست خواهرم هر چند هفته یک بار از تهران میاد اهواز با بهترین کلاس پروازی چون بنیاد پولش رو میده
      هر رفت و برگشتی دوتا 350 تومن یعنی 700 میشه
      بعد ما پول نداریم خواهر فقط عید تا عید میاد خونمون
      رفیقم تو مدرسه باباش با کمک هزینه بنیاد ولوو 900 میلیونی خریده و زده تو کار اتوبوس رانی
      این شرایط برای افراد عادی هم مهیا است؟

میگم که مشکل شما سهمیه نیست مشکل شما با ایثارگران هست.

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن