چند ساعت در روز باید مطالعه کرد؟؟؟
مشاوره و برنامه ريزي كنكور
راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
هر چی بیشتر بهتر
رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!
آسانترین کار درس خوندن است
من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه![]()
![]()
وااااااااااااییی وقتی این تایپکارو میبینم میخوام سرمو تو دیوار بزنم بشم پرتقال خونیییییییی
بابا کمیت مهم نیست کیفیت مهمه..............کیفیتم قابل ادازه گیری نست..............شما یه روش من بهت میگم انجام بده ببین خوبه یا نه
صادقنه شرایطو استعداد و قوای جسمانیتو در نظر بگیر البته منطقیا ......نه ایده ال گرایی محض
بل فرض بگو من میخوام نصف عربی دو رو بخونم فیکس...........و بنظرم میتونم تو طول روز سعی کن اینکارو بکنی نه اینکه بگو من چند ساعا بخونم.........وگرنه من تابستون همین موقع روزی 14 ساعت کتاب جلوم بود اما مفید دوساعت خوندم و اصلا راضی نبودممممممممممم
اما تو خرداد 12 ساعت میخوندم اما اینقد راضی هسم که میگم بنظرم 23 ساعت در روز میخوندم..............
هروقت اینقد خوندی که وجدان خودت گف راضیم .بدون رو حالت خوبتو حتی فوق العادت هسیییو هروقت ناراضی بودی بدون بازم باید بخونی
البت هاین رضایت باید طبق همون منطقو اینا باشه ها
من خودم اومدم برا خودم برنامه ریزی کردم و تعداد صفحاتی هم ک باید بخونم مشخص کردم و از رو برنامه قلمچی پیش میرم.بنظرم باید اول از 3 یا 4 ساعت شروع کنی بعد ساعت مطالعت زیاد کنی.من خودم اول تابسون از روزی 3 ساعت شروع کردم الان رسوندم ب روزی 10ساعت و اصلا احساس خستگی نمیکنم
سلام دوستان این درسته که وقتی درسیو خوند سریع رفت سراغ تست...تو حافظه بلند مدت میمونه...شما چجوری میخونید؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Beta
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)