X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

یه مشکل دارم کمک کنید

سلام دوستان
      من صبح ها وقتی میخوام شروع کنم یه مشکلی دارم نمیدونم چرا خیلی تو حاشیه ام و مدام با گوشی میام انجمن و سایت های دیگه ......و مطالعه مفید ندارم وقتی ظهر میشه تازه گرم میشم و تا شب درس میخونم که متاسفانه نمیتونم ساعت مطالعه بالایی داشته باشم و وسطاش دوباره میرم تو حاشیه .......
      خلاصه زمان هدر رفته زیاد دارم............
      سوال من اینه شما وقتی میخواید شروع کنید چه کار میکنید که ذهنتونو درگیر درس کنید ؟؟؟ و به حواشی گیر ندید......آیا تکنیک خاصی داره؟؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Seyed Hossein نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من صبح ها وقتی میخوام شروع کنم یه مشکلی دارم نمیدونم چرا خیلی تو حاشیه ام و مدام با گوشی میام انجمن و سایت های دیگه ......و مطالعه مفید ندارم وقتی ظهر میشه تازه گرم میشم و تا شب درس میخونم که متاسفانه نمیتونم ساعت مطالعه بالایی داشته باشم و وسطاش دوباره میرم تو حاشیه .......
      سوال من اینه شما وقتی میخواید شروع کنید چه کار میکنید که ذهنتونو درگیر درس کنید ؟؟؟ و به حواشی گیر ندید......آیا تکنیک خاصی داره؟؟
      طبیعیه...به مرور مغزت با تلاش کردن خو میگیره و بعد یکی دو هفته به درس خوندن بیشتر از توی وب چرخیدن بها میده چون بهش عادت میکنه و ترک عادت موجب مرض است(همون طور که ذهن شما هنوز به "توی وب چرخیدن" عادت داره و ی مدتی طول میکشه تا این عادت تضعیف شه...)
      ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
      تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
      اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
      یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
      و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
      خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
      ویرایش توسط sajad564 : 25 فروردین 1397 در ساعت 03:12

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Seyed Hossein نمایش پست ها
      سلام دوستان
      سلام والا منی که چند هفته است شروع کردم شاید اونقد تجربه نداشته باشم که بخوام راهنماییتون کنم ولی کاری که خودم کردم اینه که اون چیزایی که خیلی موقع درس خوندن میاد تو دهنم رو میارم روی برگه تا خیالم راحت بشه که من اینا رو یادم نمیره و یا مثلا توی آینده اینا رو انجام میدم و واسه گوشی و سایتم اینو در نظر بگیرید که رتبه های برتر سراغ سایت وهزاران چیز دیگه نمیرفتن و سرشون توی لاک خودشون بود اگرم شما می‌خواین برین سایت گوشیتونو یه جای بزارین که نبینین بعد اخر شب که درساتونو خوندین برین تو سایت اونم در حد نیم ساعت چون واقعا دیگه چیزی نمونده
      ببخشید که خیلی طولانی شد امیدوارم ب دردتون بخوره یا علی مدد

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن