به نظر شما dvd های دکتر آزاده چطوره ؟ احساس میکنم الکی هست نظر شما ؟
به نظر شما dvd های دکتر آزاده چطوره ؟ احساس میکنم الکی هست نظر شما ؟
خسته ام حوا سیبی بچین بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
ویرایش توسط Parniya : 26 مرداد 1392 در ساعت 02:42 دلیل: لحن نامناسب!
دی وی دی مال کسایی هست که میخوان خودشونو از شر کلاس و این چیا راحت کنن ... ببخشیدا
کلاس بگیر راحت تری ... هر سوالی داری میتونی از دبیرت بپرسی وگرنه از دی وی دی پلیر خونتون که نمیتونی سوال کنی ! میتونی ؟
پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
ّFaceBook.Com/Konkur.inجدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید
عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
_ ملتفت _
به نظر خود من اگه عربی رو ضعف داری نمی خوای زیاد خرج کنی دی وی دی خوب است ولی در کنار آن باید کسی باشه که اشکالات تو رو رفع کنه
حالا من دی وی دی عربی 70 دردصد گاج رو پیشنهاد می کنم سال پیش 12 تومن بود حالا نمی دونم اصلا امسال جدیدش رو می زنه یا نه و در کتار آن استفاده از کلاس آنلاین استاد شکرانی در کانون شیمی گرگان تبلیغات تو سایت است
http://www.kanoonshimigorgan.com/
من به صراحت گفتم استاد شکرانی مدرس عربی که تو سایت کانون شیمی گرگان داره به روش آنلاین تدریس می کنه
قرار شد در مورد dvd استاد آزاد حرف بزنیم 1) آیا کسی استفاده کرده؟ 2)محتواشون چطوره ؟ 3) یه نگاه به سایت آقای آزاد بزنید به نظرتون یه جورای بی درو پیکر نیست ؟ میترسم dvd هاش هم همین جور باشند: عربی بسیار آسان
بنظر من: محصول خوبی نیست.یکم تو فازای عربی "کنکور آسان است" است.به قول خودت پراکنده و بی سر و ته.نمونه ای هم که گذاشته بود دیدم زیاد جالب نبود.
فک کنم اگه دنبال فیلم آموزشی هستی: 1)70% گاج "مدرس استاد ماهینی" 2)اروی جمع بندی کانون "مدرس استاد تاجبخش یا لوح آزمونای کانون بخش عربی "مدرس استاد تاجبخش" اولویت دارن.
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
کسی محصول جدیدش رو گرفته؟
این محصولش میگن با موسسه ونوس فرق میکنه
انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی
آقا من شنیدم از بچه ها الان داره توی موسسه ی گزینه ی دو توی شیراز تدریس میکنه بچه ها هم میگن خوبه ! به نظرتون خوبه ؟
پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
ّFaceBook.Com/Konkur.inجدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید
عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
_ ملتفت _
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)