X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: سردرگمی

1. Top | #1
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات

سردرگمی

سلام من دانش اموز سال دهمم
      از اول سال تا الان کم و بیش خوندمو تست زدم
      الان میخوام دوباره کل کتابارو بخونم و تست بزنم از ی طرف نمیدونم باید از کجا شروع کنم از ی طرفم ازمونارو خراب میکنم و تحت فشار میمونم
      بنظرتون چیکار باید کنم؟؟
      بعدشم بنظرتون تو 1 ماه میتونم 75% کتبارو بخونمو تست بزنم؟؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام،شما درسای مدرسه رو ادامه بده + یه برنامه سبک بریز تا یه قسمتی از دروس تخصصیت رو برای امتحانا بخونی.اونوقت توی تابستون میتونی دروس رو کنکوری بخونی.خیلی به خودت فشار نیار
      دردهای واقعی میسازه مردهای واقعی، نه ترس‌های واقعی

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      خیلی خیلی ممنونم....فقط بعدش ازمونو اینجور چیزارو ولکنمو تابستون دوبارع شرکت کنم؟؟

4. Top | #4
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh.smart نمایش پست ها
      الان میخوام دوباره کل کتابارو بخونم و تست بزنم از ی طرف نمیدونم باید از کجا شروع کنم از ی طرفم ازمونارو خراب میکنم و تحت فشار میمونم
      بنظرتون چیکار باید کنم؟؟
      سلام . مباحث زیست رو به 2 گروه تقسیم کنید ؛ گروهی که خوندید و تست زدید و بلدید / گروه دوم هم گروهی که نخوندید و باید بخونید .
      با توجه به اینکه الان نزدیک به امتحانات نوبت دومه و این امتحانا نسبت به درس خوندن کنکوری اهمیت بیشتری داره ، به نظرم باید اینطوری کار کنید که گروه اول رو دوباره مرور کنید و گروه دوم رو ( لازم نیست تست بزنید و تحلیل کنید) فقط مدام بخونید و تکرار کنید ، طوری که کاملا مطالب کتاب درسی رو بلد باشید . (اگر وقت کردید بد نیست درسنامه های کمک درسی رو بخونید و نکاتشو توی کتاب درسی بنویسید)

آزمون هاتون رو هم به تابستون موکول کنید که بدون دقدقه و با هماهنگی بیشتری بتونید درس بخونید و وارد چرخه معیوب نشید.
      اما ؛ اگر به توصیه های بالا عمل کردید ، پس تابستون چی میشه ؟
      گروه اول زیست کاملا یاد گرفته و مرور شده و حداقل 1/2 زیست بسته شده ، میمونه 1/2 دیگه که چندین بار مرور شده و شما با یک روخونی از متن کتاب + درسنامه کمک درسی آماده تست زدن هستید ( البته فراموش نکنید که نکات تست رو دوباره توی کتاب درسی یادداشت کنید)
      تقریبا اواسط مرداد و یا اوایل شهریور کل زیست دهم رو خونید و جمع بندی کردید و میتونید پیش خوانی زیست یازدهم رو شروع کنید .
      موفق باشید

احمق آن کسی ست که برای باور خود ، دنبال دلیل است ...
      و احمق تر کسی ست که عمر اش را صرف باور دیگران کند!

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط شقایق موسوی نمایش پست ها
      سلام . مباحث زیست رو به 2 گروه تقسیم کنید ؛ گروهی که خوندید و تست زدید و بلدید / گروه دوم هم گروهی که نخوندید و باید بخونید .
      با توجه به اینکه الان نزدیک به امتحانات نوبت دومه و این امتحانا نسبت به درس خوندن کنکوری اهمیت بیشتری داره ، به نظرم باید اینطوری کار کنید که گروه اول رو دوباره مرور کنید و گروه دوم رو ( لازم نیست تست بزنید و تحلیل کنید) فقط مدام بخونید و تکرار کنید ، طوری که کاملا مطالب کتاب درسی رو بلد باشید . (اگر وقت کردید بد نیست درسنامه های کمک درسی رو بخونید و نکاتشو توی کتاب درسی بنویسید)

آزمون هاتون رو هم به تابستون موکول کنید که بدون دقدقه و با هماهنگی بیشتری بتونید درس بخونید و وارد چرخه معیوب نشید.
      اما ؛ اگر به توصیه های بالا عمل کردید ، پس تابستون چی میشه ؟
      گروه اول زیست کاملا یاد گرفته و مرور شده و حداقل 1/2 زیست بسته شده ، میمونه 1/2 دیگه که چندین بار مرور شده و شما با یک روخونی از متن کتاب + درسنامه کمک درسی آماده تست زدن هستید ( البته فراموش نکنید که نکات تست رو دوباره توی کتاب درسی یادداشت کنید)
      تقریبا اواسط مرداد و یا اوایل شهریور کل زیست دهم رو خونید و جمع بندی کردید و میتونید پیش خوانی زیست یازدهم رو شروع کنید .
      موفق باشید
      خیلی خیلی ممنون
      اونوقت بقیه درسارو چیکار کنم؟؟؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بنظرتون چیکار باید کنم؟؟
      الان فقط وفقط تمرکز روی درس وقتی الان درسارو خوب بخونی واسه تابستون فقط مرور کنید الان اشتباهه 3 ماه تابستونو بذارید واسه مرور درساتون یا سال بعد و بخونید رو پایتون خیلی کار کنید وقت هست هنوز برای کنکور

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shirin.sa نمایش پست ها
      الان فقط وفقط تمرکز روی درس وقتی الان درسارو خوب بخونی واسه تابستون فقط مرور کنید الان اشتباهه 3 ماه تابستونو بذارید واسه مرور درساتون یا سال بعد و بخونید رو پایتون خیلی کار کنید وقت هست هنوز برای کنکور
      خیلی خیلی ممنون بابت راهنماییتون

8. Top | #8
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      خیلی خیلی ممنون
      اونوقت بقیه درسارو چیکار کنم؟؟؟
      بقیه درسارو هم حتما بخونید .
      برای برنامه ریزی تاپیک" برنامه ریزی به روش قرعه کشی جام جهانی " رو بخونید .

احمق آن کسی ست که برای باور خود ، دنبال دلیل است ...
      و احمق تر کسی ست که عمر اش را صرف باور دیگران کند!

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلی خیلی ممنون بابت راهنماییتون
      خواهش میکنم موفق باشید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن