دوستان زمین شناسی ۸۰ زدن چقد رتبه زیرگروه ۲ رو جا به جا می کنه به نظرتون؟
منو بگو تاپیک زدم نصف این انجمن سیاه لشکر کنکوره اینا چه نمیدونن زمین چیه فقط بلدن بگن تو زیرگروه ۱ تاثیری نداره ینی هر چی تاپیک زمین بود یه ۲۰ نفری این حرفو زدن اخه جلبک هیدر اینو دیگه همه میدونن خود طرفم میدونه که تاپیک زده موضوع سوالو ول کردن چسبیدن به نزدنش خوب حرف نزنی نمیگن ....این تاپیکم میزارم بمونه یه وقت کسایی مثل من که دنبال این سوالن . بفهمن که اینجا هیشکی تو زمین شناسی بار علمی نداره و خودش باید تصمیم بگیره . البته اگه ادمین مشغولیتش انتقال تاپیک من نباشه
![]()
ملت زمین رو یا برا دارو میزنن یا برای رتبه تک رقمی خصوصا تو زیرگروه 3 که ضریب زمین 12 هستش
به هر حال واسه زیرگروه 2 ضریبشه 3 هستش و تاثیر خودش رو یقینا خواهد گذاشت اینکه چقدر رو نمیشه دقیق گفت عزیز اونم با این اوضاع کنکور تجربی (!)
زمین شناسی نخوندش از خوندنش بهتر هست،اگر علاقه به داروسازی دارید سعی کنید از اردیبهشت روزی 30 دقیقه بخونید اون هم فقط سال چهارم رو چون ساده تر هست و 56 درصد هم تو کنکور میاد.
دردهای واقعی میسازه مردهای واقعی، نه ترسهای واقعی
من 96
21.4 زدم
رتبه ی کشوری زیر گروه یکم شد 5400
رتبه ی کشوری زیر گروه 2 شد 3600
البته شیمی هم 67 زده بودم اینم بی تاثیر نبود
زمین خیلی تاثیر داره تو کاهش رتبه ی زیر گروه 2
ولی 80 درصدو رسما خیلیا نمیتونن بزنن
40 کافیه و کار خودشو میکنه
LEAVE ONE WOLF ALIVE...& THE SHEEPS ARE NEVER SAFE
سال ۹۶
درصد ۱۷ زمین شناسی
رتبه زیر گروه یک ۲۵۰۰
رتبه زیر گروه دو ۱۵۰۰
در صورتی که نزده بودم دارو قبول نمیشدم
من سرعتم کمه واسه همین وقت زمینو میدم به اون چهار تای دیگه ولی الان که گفتین 1000 تا جابجا کرده با 20 درصد ادم واقعا یجوری میشه که بخونتش اما وقتی سرعتم کمه چکار میشه کردبعدم بااین هزار تا جابجایی رتبه فقط میشه ب نفع داروسازی بشه اما درصد بالا تو سایر اختصاصی ها برای رشته های زیادی به نفعت میشه حالا بنظرشما بذاریم رو کفه ترازو کدوم سنگین تره بزنیمش یا ن
و البته ممکنه این پیشرفت در زیرگروه دو به قدریم نرسه که داروسازی اورد اما همون وقتشو بدیم به شیمی شاید خیلی از رشته های زیرگروه 1 رو بشه اورد خودمم گیج شدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)