واییییییییییی
هم آقا شایان اشتباه برداشت کردن هم خانوم جعفری من نمیدونم چرا اینجا همه منظور اون یکی رو بد برداشت میکنه ؟؟؟؟؟؟!!!!!! داستانی شده اینجا
آقای مهندس شایان لطف دارید شما بخدا من که گفتم معذرت مخوام که توی پست صفحه 2 پای شما را باز کردم به ماجرا آخه اشتباه کردم و فکر کردم شما به دکتر آرامفر توهین کردید در حالی که jolan و fery بودن من اینا 100 بار گفتم
من حواسم نبود که اشتباهی به شما گفتم پاتونو بکشید کنار آخه فکر کردم شما اون پستا با بی ادبی دادید ...... در حالی که شما از اولشم پاتون کنار بود
خانوم جعفری بنده و جناب شایان اصلا دعوایی نداریم که اتفاقا بنده ارادت دارم خدمتشون یه سو تفاهم بود بین بنده و ایشون که روشن شد ...
آقا شایان خانوم جعفری روی صحبتشون با jolan و fery بود نه من یا شما اینم باز یه برداشت اشتباه !!!
به هر حال مهندس شایان درست فرمودند بهتره کشش ندیم و راست میگن که منم زیادی تعصب دارم به آقای دکتر آرامفر (که بزودی عضو هییت علمی دانشگاه شهید بهشتی میشن) ولی تعصبه دیگه کاریش نمیشه کرد چون ایشون واقعا کار بزرگی در حق بنده کرده
منم در همینجا پایان این بحث دوستانه را اعلام میکنم و به قول خانوم جعفری روی همتونو میبوسم موفق باشید
بدترین شرایط تو آرزوی یکی دیگه است، برای همه آرزوی معجزه میکنم...
اوساکار پادو نمیشه...! کسی خوشبختی رو به تو کادو نمیده...! بجنگ برا چیزی که میخوای...! بجنگ برا چیزی که میخوای
من یه برداشت اشتباه دیگه هم کردم! فکر می کردم خانم جعفری آقا هستن!!!
ممنون بابت همه چیز.
و متاسفم اگر تند صحبت کرده باشم.
موفق باشید
چه خوووووووووب شد منم ممنونم آفرین به همه
گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع
سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
ممنون ازت
میشه از خودت یکم بیشتر به ما بگی ؟ کنکوری هستی یا نیستی ؟ اگه بودی رتبت چند بود ؟ می تونی به صورت خصوصی به من در اینجا و یا به ایمیلم پاسخ بدی
راستی فعالیتت رو می تونی از همین الان آغاز کنی
konkur.in@gmail.com
سلام میشه سمت من رو عوض کنید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)