خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 56 از 56
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چقدر جالب مرسی خوب بود بچه ها مرسی konkur...
      ویرایش توسط تورگوا : 07 آبان 1392 در ساعت 11:09

2. Top | #47
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.من میخوام بدونم درآزمونای قلمچی هرکسی میتونه ترازبالای7000بیاره یا واقعا فقط یه عده ی خاصی این توانایی رو دارن؟لطفا یکی راهنمایی کنه.

3. Top | #48
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moein44 نمایش پست ها
      سلام.من میخوام بدونم درآزمونای قلمچی هرکسی میتونه ترازبالای7000بیاره یا واقعا فقط یه عده ی خاصی این توانایی رو دارن؟لطفا یکی راهنمایی کنه.

آره یه عده ی خاص!
      همونایی که
      درسشونو خوب میخونن، مسلط میشن و درصد های خوبی کسب میکنن! اینا ترازشون میشه بالا!

4. Top | #49
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad9 نمایش پست ها

آره یه عده ی خاص!
      همونایی که
      درسشونو خوب میخونن، مسلط میشن و درصد های خوبی کسب میکنن! اینا ترازشون میشه بالا!
      اینو که میدونم.منظورم اینه که اگه این کارایی رو که گفتی خوب هرکسی انجام بده میتونه تراز بالای7000 بیاره؟آخه من یه دوست داشتم روزایی که خونه بود12ساعت وروزایی که مدرسه بود6یا7 ساعت درس میخوند ولی باور کنین یه بارم ترازش بالای 6000 هم نشد.من منظورم از توانایی اینه.

5. Top | #50
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moein44 نمایش پست ها
      اینو که میدونم.منظورم اینه که اگه این کارایی رو که گفتی خوب هرکسی انجام بده میتونه تراز بالای7000 بیاره؟آخه من یه دوست داشتم روزایی که خونه بود12ساعت وروزایی که مدرسه بود6یا7 ساعت درس میخوند ولی باور کنین یه بارم ترازش بالای 6000 هم نشد.من منظورم از توانایی اینه.
      مهم کیفیتِ نه کمیت!
      ممکنه یه نفر بیاد 12 ساعت یه مبحث رو بخونه آخرش بگه هیچی یاد نگرفتم! ولی یکی هم هست با چهار پنج ساعت خوندن به بهترین شکل ممکن اون مطلب رو یاد میگیره همه چیز برمیگرده به خوده آدم که چجوری درس رو بخونه

در ضمن این کارهایی رو گفتم هر کسی انجام نمیده! مسلط شدن رو مبحث یعنی اونقدر خوب خونده باشی که هر سوالی رو ببینی براحتی حلش کنی! بهترین راه برا تسلط هم زدن تست های زیاده البته تست های خوب!

تا موقعی که بهترین تلاشتو نکردی نمیتونی تواناییتو بسنجی، ولی بازهم من دیدم بعضی ها اینکارا رو انجام دادن ولی بازهم نتیجه نگرفتن چون اون تسلطی که لازمه رو سرِ جلسه ی آزمون رو مبحث نداشتن، اینا که فک میکنن درس رو خوب خوندن اما نتیجه نمیگرن باید آزمون رو خوب ارزیابی کن و مشکلشونو پیدا کنن و به مرور پیشرفت کنن و انتظار هم نداشته باشن از همون آزمون اول بهترین نتیجه ممکن رو بگیرن
      پس مهمترین عامل بعد از نتیجه نگرفتن ارزیابی آزمون به بهترین شکل و رفع مشکلات
      در ضمن هوش و استعداد هم عامل مهمیه ولی اکثرا دارن فقط نمیدونن استفاده کنن باز هم همون جملم رو تکرار میکنم:
      تا موقعی که بهترین تلاشتو نکردی نمیتونی تواناییتو بسنجی مثلا یه فصل از ریاضی تا شما نیایی درس رو خوب نخونی و 200 300 تا تست نزنی و همشو خوبه خوب بررسی نکنی یعنی اینکه به اندازه ی کافی تلاش نکردی که انتظار هم داشته نتیجه بگیری

همیشه هدفت 100 درصد زدن باشه

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      دوستان داشتم دنبال درصد بالا ميگشتم
      اين تايپ خوبه ظاهرا گفتم براتون بالا بيارمش

7. Top | #52
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      یعنی خاک خورده تر از این سراغ نداشتی اینو از 4 سال پیش بالا اوردی
      برای انکس
      که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
      اگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .
      اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
      من برای این هدف می خواهم پزشک شوم

8. Top | #53
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      برای انکس
      اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد

9. Top | #54
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darkbeats نمایش پست ها
      دوستان داشتم دنبال درصد بالا ميگشتم
      اين تايپ خوبه ظاهرا گفتم براتون بالا بيارمش
      چگونه دروس عمومی را بالای ۸۰ درصد بزنیم/چگونه دروس عمومی را بالای ۹۰ درصد بزنیم/
      برای انکس

10. Top | #55
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      این حرکت تقریبا غیر ممکنه
      اگر خیلی تمرین کنید و زیادی وقت رو عمومی ها بزارید(مطمعنا از تایم خوندن اختصاصی هاتون کم میشه و 100% به ضررتون تموم میشه)
      تهش میتونید دینی و زبان رو بالای 90 بزنید
      و اگر هم کسی بهتون گفته که با بالای 90 زدن عمومی ها میتونید رتبه زیر 1000 یا حتی 2000 بیارید دروغ محض گفته(بنده خودم زخم خورده این داستانم )
      تعادل رو رعایت کنید موفق میشید حتما

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چهار سال پیش ...... چقدر کنکور راحت بود چقدر راحت میشد درصد خوبی آورد

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن