چقدر جالب مرسی خوب بود بچه ها مرسی konkur...
چقدر جالب مرسی خوب بود بچه ها مرسی konkur...
ویرایش توسط تورگوا : 07 آبان 1392 در ساعت 11:09
سلام.من میخوام بدونم درآزمونای قلمچی هرکسی میتونه ترازبالای7000بیاره یا واقعا فقط یه عده ی خاصی این توانایی رو دارن؟لطفا یکی راهنمایی کنه.
مهم کیفیتِ نه کمیت!
ممکنه یه نفر بیاد 12 ساعت یه مبحث رو بخونه آخرش بگه هیچی یاد نگرفتم! ولی یکی هم هست با چهار پنج ساعت خوندن به بهترین شکل ممکن اون مطلب رو یاد میگیره همه چیز برمیگرده به خوده آدم که چجوری درس رو بخونه
در ضمن این کارهایی رو گفتم هر کسی انجام نمیده! مسلط شدن رو مبحث یعنی اونقدر خوب خونده باشی که هر سوالی رو ببینی براحتی حلش کنی! بهترین راه برا تسلط هم زدن تست های زیاده البته تست های خوب!
تا موقعی که بهترین تلاشتو نکردی نمیتونی تواناییتو بسنجی، ولی بازهم من دیدم بعضی ها اینکارا رو انجام دادن ولی بازهم نتیجه نگرفتن چون اون تسلطی که لازمه رو سرِ جلسه ی آزمون رو مبحث نداشتن، اینا که فک میکنن درس رو خوب خوندن اما نتیجه نمیگرن باید آزمون رو خوب ارزیابی کن و مشکلشونو پیدا کنن و به مرور پیشرفت کنن و انتظار هم نداشته باشن از همون آزمون اول بهترین نتیجه ممکن رو بگیرن
پس مهمترین عامل بعد از نتیجه نگرفتن ارزیابی آزمون به بهترین شکل و رفع مشکلات
در ضمن هوش و استعداد هم عامل مهمیه ولی اکثرا دارن فقط نمیدونن استفاده کنن باز هم همون جملم رو تکرار میکنم: تا موقعی که بهترین تلاشتو نکردی نمیتونی تواناییتو بسنجی مثلا یه فصل از ریاضی تا شما نیایی درس رو خوب نخونی و 200 300 تا تست نزنی و همشو خوبه خوب بررسی نکنی یعنی اینکه به اندازه ی کافی تلاش نکردی که انتظار هم داشته نتیجه بگیری
همیشه هدفت 100 درصد زدن باشه
یعنی خاک خورده تر از این سراغ نداشتی اینو از 4 سال پیش بالا اوردی
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
اینا حداقل کم تر خاک خوردن چگونه دروس عمومی را بالای ۸۰ درصد بزنیم/چگونه دروس عمومی را بالای ۹۰ درصد بزنیم/
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
این حرکت تقریبا غیر ممکنه
اگر خیلی تمرین کنید و زیادی وقت رو عمومی ها بزارید(مطمعنا از تایم خوندن اختصاصی هاتون کم میشه و 100% به ضررتون تموم میشه)
تهش میتونید دینی و زبان رو بالای 90 بزنید
و اگر هم کسی بهتون گفته که با بالای 90 زدن عمومی ها میتونید رتبه زیر 1000 یا حتی 2000 بیارید دروغ محض گفته(بنده خودم زخم خورده این داستانم)
تعادل رو رعایت کنید موفق میشید حتما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)