X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

بخشی از خاطرات بهترین جراح پیوند قرنیه در دنیا

پروفسور علی اصغر خدادوست
      نام: 21-14-52.jpg نمایش: 81 اندازه: 25.7 کیلو بایت
      دکتر خدا دوست درباره نحوه درس خواندن خود که او را به موفقیت در عرصه چشم پزشکی جهانی رسانده است، می‌گوید:
      برای درس خواندن باید طلبه شوی؛
      یعنی تمامی ابعاد زندگی را کنار بگذاری و بروی به طرف جایی که هدف داری.

نحوه‌ درس خواندن من کمی پیچیده بود، زیرا در ۱۸ سالگی در داراب (استان فارس) معلم بودم و حقوق معلمی آن روزها ماهی ۲۷۰ تومان بود. حقوق ۶ماه را جمع کردم و یک دوچرخه خریدم. قرار بود ۵ سال خدمت کنم. سال دوم، کلاس ششم طبیعی بودم که یکی از دوستانم ‏تشویقم کرد که بیا دانشکده پزشکی! وقتی رفتم، برای جبران ۳ سالی که قرارداد داشتم، در دبیرستان‌های شیراز درس فیزیک ‌دادم، بعضی از کلاس‌های دانشگاه را می‌رسیدم بروم و بعضی را نه!

این چشم پزشک معروف، درباره دروسی که در آنها اشکال داشت می گوید: روز اول که به دانشکده‌ پزشکی رفتم، درس‌ها به زبان انگلیسی بود و انگلیسی من آن چنان تعریفی نداشت. اولین شب رفتم کتاب آناتومی را باز کردم، یک پاراگراف نمی‌توانستم بخوانم! دیکشنری را باز می‌کردم و کلمه به کلمه امتحان می‌کردم ببینم به کدام قسمت می‌خورد! تا صبح نشستم و آخر نتوانستم یک پاراگراف را تمام کنم. صبح به این نتیجه رسیدم به درد این کار نمی‌خورم! خدا رحمت کند همشیره‌ام مخالفت کرد و گفت باید بروی! شروع کردم. صبح‌ها زودتر بیدار می‌شدم و شب‌ها پشت سر هم تا ساعت ۳ نیمه شب [بیدار می‌ماندم]! البته همکاری و دوستی رفقا خیلی کمک می‌کرد.

پروفسورخدادوست می افزاید: یادم می‌آید در اولین امتحان آناتومی که قسمت خیلی مشکلی بود، نمره ۹۵ گرفتم و همه شوکه شده بودند! شهرت پیدا کردم. وقتی در دانشکده پزشکی قدم می‌زدم، دانشجویان از دریچه‌ها نگاهم می‌کردند و می‌گفتند این همان است که نمره ۹۵ گرفته است! خود این مرا بیشتر ترغیب می‌کرد که کار کنم و درس بخوانم. در تمامی کلاس‌ها شاگرد اول شدم. سر کلاس پزشکی قانونی زیاد نرفته بودم و استاد مرا نمی‌شناخت. موقع امتحان آخر سال جلوی مرا گرفت و گفت شما کجا می‌روی؟ من شما را تا حالا ندید‌ه‌ام! گفتم من شاگرد هستم، اجازه بدهید امتحان بدهم، اگر نمره‌ام از همه بهتر شد، قبول کنید و اگر نفر دوم شدم، دوباره شهریور امتحان می‌دهم. استاد قبول کرد و امتحان دادم. فردای آن روز نمره‌ها را آورد و استاد گفت گرفتی ۹۵، اما به تو ۱۰۰ دادم! نفر دوم نمره ۸۵ گرفته بود. این‌که یاد گرفتم، به دلیل تا نیمه شب بیدار ماندن‌ها بود.[SIZE=3][COLOR=#ff0000] آدم تشنه‌علم که باشد و وقت را بی‌خود تلف نکند، می‌تواند دنیا را قبضه کند.
      .....................
      منبع : ettelaat.com
      ویرایش توسط Tia : 29 بهمن 1396 در ساعت 11:24 دلیل: لطفا لینک ندید

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      UP

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خدا رحمتش کنه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن