آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 78
    1. Top | #61
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirAria.M نمایش پست ها

شما ها در حد جوک هستید عزیزم نه برانداز و این حرفا
      راستی اون به اون بزرگتراتون که میخواستن غلط بزرگتر از توانشون بکنن و میگفتن این نظام 22 بهمن رو نمیبینه بگو تا 22 بهمن 5 روز مونده ، هنوزم هیچ غلطی نتونستید بکنید ، بعدشم نخواهید تونست
      هنوز نمیدونم چرا با این همه مدرک و دلیل و سند از این نظام فاسد ک بو گندش همه جارو ورداشته دفاع میکنید ؟
      شما اون عوضیا بیان کاریتونم بکنن میگین تبرکه ....
      ...
      یه جوری رهبری رو از بقیه جدا میکنین انگار معصومه
      هرچند شما معصوم میدونین
      من دینمو دوس دارم ولی این دینداری نیست
      مگه ولایت فقیه جانشین امام عصر نیست تو زمانی ک امام نیست ؟
      به نظرت امام زمان بود یا هر کدوم از اماما اینجوری دست رو دست میشستن ک اینا به اسم اسلام هر گ..ی میخوان بخورن؟
      میذاشتن فساد و فقر و دزدی رانت و پارتی بازی و کلی چیز دیگه همینجور زیاد شن؟
      یه مشت بی سواد به اسم آ..وند ریختن تو مملکت به اسم اسلام مردمو چپاول میکنن
      وقتی مملکت بجای چارتا جوون کاربلد و نخبه دست این بی سوادا و فامیلاشون باشه همین میشه
      یه سفره ای پهنه هر کس جیبش گشاد تر پول بیشتر
      این حکومت به حکومت معاویه بیشتر میخوره تا حکومت اسلامی شیعی
      ما دیگه چه گ..ی واسشون بخوریم تا قدر مارو بدونن
      هرچی شد رفتیم تظاهرات هرچی شد حمایت کردیم ولی اونا چیکار میکنن بجا قدردانی؟
      روز به روز وضع بدتر،روز به روز پررویی بیشتر
      تا اون مردک میاد میگه مردم ندارن :نون و اشکنه بخورن ....
      منم قبلا مثل تو این افکار مزخرف و داشتم ولی کافیه یه کم با خودت فکر کنی درمورد کثافت کاریای این نظام به همه چی پی میبری
      مملکتی ک راه به راه داره از جهان بد میگه و مرگ میفرسته ولی خودشو مثل بهشت نشون میده
      همین میشه ک یارو میاد به بچه های مردم تجاوز میکنه ولی جرئت ندارن کاریش کنن قاریش این باشه بقیشون ببین خودت چین
      ولی تو همون بلاد کفر یارو بخاطر همین n سال میفته زندان
      بخاطر گوسفند دزدی دست مردمو قطع میکنن ولی بخاطر اختلاص نه تنها هیچ کاریشون ندارن بلکه میفرستنشون کانادا
      مسئوله یه جوری پوشیده فکر میکنی نداره بخوره ولی پسرش سوار مازراتیه
      بازم میتونم بگم ولی واسه کسی ک خودشو بخواب زده فقط خودمو خسته میکنم
      الانم نمیخوام جواب بدی فقط یه کم با خودت فکر کن ....

2. Top | #62
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tabrizcity نمایش پست ها
      دوست عزیز اعتقادات شما و بقیه به خودتون مربوطه و لازم نیست بیاین باورهاتون رو به بقیه تحمیل کنین در ضمن یه جمله ی معروف هست که حتما شنیدین
      حکومت با کفر باقی می ماند ولی با ظلم نه

قصد تخریب هیچ کس رو ندارم ولی واقعا اگه الان نظرسنجی بذاریم 90 درصد مردم کشور خواهان تغییر اساسی در نظام یا براندازی اونن اون 10 درصد بقیه هم جیره خور هستن. مطمئنا بعد از هر انقلاب 10-20 سال طول میکشه تا اون کشور به وضع سابق برگرده انشالله رئیس روسای ما یکم دیدشون باز بشه و به این مردم بدبخت کمک کنن وگرنه واسه من و شما چه فرقی داره که نظام دست این طرف باشه یا اون طرف ما به هر حال باید درسمون رو بخونیم اصلا بیان مشر*وب رو آزاد کنن کاباره بزارن دیسکو بزارن حجاب آزاد بشه و ... به هر حال واسه قشر درس خونا و کارگرا و شغل آزادا هیچ تفاوتی نداره بهتره با این حرفا و تخریب همدیگه واگذارشون کنیم به خدا...
      پيامبر صلى ‏الله ‏عليه‏ و ‏آله :بِالْعَدْلِ قامَتِ السَّماواتُ وَ الاَْرْضُ ؛
      هر جا تونستی یه مورد تحمیل اعتقادات پیدا کنی از حرفای من جایزه داری ، من میگم به جای فحش دادن به سهمیه ای و این و اون منطقی اعتراض کنیم ، ولله اگه با فحش دادن چیزی درست میشد منم میام فحش میدم ، الان این کجاش شد تحمیل عقائد؟
      فرمودی نظر سنجی ، قبول ، نظر سنجی منبع بیق طرف رو هم میذارم ، بدون هیچ دستکاری ، نظر سنجی مال دانشگاه مریلنده و همین هفته پیش منتشر شده
      نام: DVB-iFTUQAAONrT.jpg large.jpg نمایش: 55 اندازه: 63.8 کیلو بایت

حتی به فارسی هم ترجمه نمیکنم اینو ، برید تک تک گزینه ها رو ترجمه کنید که نگید طرف به نفع خودش ترجمه کرد

3. Top | #63
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

هر جا تونستی یه مورد تحمیل اعتقادات پیدا کنی از حرفای من جایزه داری ، من میگم به جای فحش دادن به سهمیه ای و این و اون منطقی اعتراض کنیم ، ولله اگه با فحش دادن چیزی درست میشد منم میام فحش میدم ، الان این کجاش شد تحمیل عقائد؟
      فرمودی نظر سنجی ، قبول ، نظر سنجی منبع بیق طرف رو هم میذارم ، بدون هیچ دستکاری ، نظر سنجی مال دانشگاه مریلنده و همین هفته پیش منتشر شده

حتی به فارسی هم ترجمه نمیکنم اینو ، برید تک تک گزینه ها رو ترجمه کنید که نگید طرف به نفع خودش ترجمه کرد
      نام: IMG_20180206_103203.jpg نمایش: 46 اندازه: 60.4 کیلو بایت
      ارزش و لیاقت نظام مقدس و رهبرانش همانند ارزش صاحب این کارنامه است
      بسیجی جان شما بجا سایت کنکور برو پیش قاری محبوب رهبرت دو واحد بصورت عملی بات پاس کنه تا ب معنویت کامل برسی

4. Top | #64
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

چرا امار از خارج میاری
      رهبرانت اگ وجودش دارن ی رفراندوم بذارن
      اگرم ندارن و نمیکنن ک برو پیش طوسی و اینجا مزخرفات نچاپ

5. Top | #65
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Mammad_ نمایش پست ها
      هنوز نمیدونم چرا با این همه مدرک و دلیل و سند از این نظام فاسد ک بو گندش همه جارو ورداشته دفاع میکنید ؟
      شما اون عوضیا بیان کاریتونم بکنن میگین تبرکه ....
      ...
      یه جوری رهبری رو از بقیه جدا میکنین انگار معصومه
      هرچند شما معصوم میدونین
      من دینمو دوس دارم ولی این دینداری نیست
      مگه ولایت فقیه جانشین امام عصر نیست تو زمانی ک امام نیست ؟
      به نظرت امام زمان بود یا هر کدوم از اماما اینجوری دست رو دست میشستن ک اینا به اسم اسلام هر گ..ی میخوان بخورن؟
      میذاشتن فساد و فقر و دزدی رانت و پارتی بازی و کلی چیز دیگه همینجور زیاد شن؟
      یه مشت بی سواد به اسم آ..وند ریختن تو مملکت به اسم اسلام مردمو چپاول میکنن
      وقتی مملکت بجای چارتا جوون کاربلد و نخبه دست این بی سوادا و فامیلاشون باشه همین میشه
      یه سفره ای پهنه هر کس جیبش گشاد تر پول بیشتر
      این حکومت به حکومت معاویه بیشتر میخوره تا حکومت اسلامی شیعی
      ما دیگه چه گ..ی واسشون بخوریم تا قدر مارو بدونن
      هرچی شد رفتیم تظاهرات هرچی شد حمایت کردیم ولی اونا چیکار میکنن بجا قدردانی؟
      روز به روز وضع بدتر،روز به روز پررویی بیشتر
      تا اون مردک میاد میگه مردم ندارن :نون و اشکنه بخورن ....
      منم قبلا مثل تو این افکار مزخرف و داشتم ولی کافیه یه کم با خودت فکر کنی درمورد کثافت کاریای این نظام به همه چی پی میبری
      مملکتی ک راه به راه داره از جهان بد میگه و مرگ میفرسته ولی خودشو مثل بهشت نشون میده
      همین میشه ک یارو میاد به بچه های مردم تجاوز میکنه ولی جرئت ندارن کاریش کنن قاریش این باشه بقیشون ببین خودت چین
      ولی تو همون بلاد کفر یارو بخاطر همین n سال میفته زندان
      بخاطر گوسفند دزدی دست مردمو قطع میکنن ولی بخاطر اختلاص نه تنها هیچ کاریشون ندارن بلکه میفرستنشون کانادا
      مسئوله یه جوری پوشیده فکر میکنی نداره بخوره ولی پسرش سوار مازراتیه
      بازم میتونم بگم ولی واسه کسی ک خودشو بخواب زده فقط خودمو خسته میکنم
      الانم نمیخوام جواب بدی فقط یه کم با خودت فکر کن ....
      اینکه شما فکر میکنی من میگم وضع خوبه واقعا باید برم ببیقنم توی کدوم توییتم اینو نوشتم ! رهبری در چهارچوب قانون عمل میکنه ، رهبری وظایف اجرایی نداره آخه
      اون کسایی که وظایف اجرایی دارن که میشه دولت و مجلس با رای مستقیم مردم انتخاب میشن ، رهبری هم وظیفه داره رای مردم رو تنفیذ کنه ، حتی اگه با طرف مخالف باشه !
      این رهبری که میفرمایید بدون تصویب مجلس نمیتونه رئیس جمهور رو برکنار کنه ، نمیتونه توی مصوبات مجلس دخالت بکنه
      مجلس و دولتی که صد در صد با رای مردم تعیین میشن ! من چشمامو روی وضع موجود نبستم و هیچ وقت هم طرفداری از فساد و مفسد نمیکنم ، خودمم 4 تا فحش بیشتر ازینی که گفتی بهش میدم ولی مگه این مسئولی که میگی رو چه کسی انتخاب میکنه؟
      تو میگی امام زمان ! من میگم خود خدا اصلا ، خود خدا گفته تا مردم خودسون نخوان تغییر کنن من هیچ کاری نمیکنم
      حالا طرف به خاطر 4 تا کنسرت میره به کسی رای میده که فساد برادرش و برادر معاون اولش هزار بار توی رسانه ها گفته شده یعنی فساد رو میخواد ! واضح تر ازین میتونه بگه من فساد رو میخوام؟
      رهبری جز چارچوب قانون هیچ کاری نکرده و نمیکنه ، من گفتم رهبری هیچ کارست؟
      رهبری چند بار با برخورد با مفسدا به قوه مجریه و قضاییه دستور دادن به نظرت؟ شما میدونی همین دو هفته پیش دستور دادن اسامی و تصاویر قضات فاسد رو قوه قضاییه به مردم اعلام کنه؟
      این چیزی که تو میگی درد منم هست ، قبول دارم ولی دنبال آدرس عوضی نمیرم ، راه عوضی هم نمیرم
      نهایت حرکت این آقایون یه جایی مثل لیبیه و نه سوییس ! اگه پیام های کانال آمدنیوز پاک نشده بود به والله با سند نشونت میدادم عین این جمله که لیبی رو به عنوان الگو معرفی میکردن !
      اگه الان تو چاله ایم باید بیایم بیرون نه اینکه بریم توی چاه ! آخه
      بیا این تصویر شورای سیاست گذاری که برای خودشون انتخاب کردن مثلا !
      سازمان مجاهدن خلق؟ قراره کشور رو بدن دست اینا؟
      نام: DSmeOjBW0AAvVEj.jpg نمایش: 48 اندازه: 84.0 کیلو بایت

6. Top | #66
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aryaei نمایش پست ها
      چرا امار از خارج میاری
      رهبرانت اگ وجودش دارن ی رفراندوم بذارن
      اگرم ندارن و نمیکنن ک برو پیش طوسی و اینجا مزخرفات نچاپ
      الحمدلله ثابت شدست که وجود رهبر ما از شماها خیلی بیشتره ، دوما گفتم آمار منبع بی طرف طبق نظر سنجی که داخل خود ایران انجام دادن اینا ! چه ربطی به داخلی و خارجی بودنش داره آخه ، سوما اومدیم و رفراندوم شد و همین نتیجه بدست اومد چه تضمینی وجود داره که شما قبول کنی نتیجه رو ؟ چهارما مطمئنا کسی که منطق نداره به توهین رو میاره و الا من برای هر حرفی که زدم سند دادم !

کسی هم که بدون جانبداری بحثا رو دنبال کنه کامل میفهمه چه کسی داره منطقی حرف میزنه و چه کسی نه !

7. Top | #67
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

اینکه شما فکر میکنی من میگم وضع خوبه واقعا باید برم ببیقنم توی کدوم توییتم اینو نوشتم ! رهبری در چهارچوب قانون عمل میکنه ، رهبری وظایف اجرایی نداره آخه
      اون کسایی که وظایف اجرایی دارن که میشه دولت و مجلس با رای مستقیم مردم انتخاب میشن ، رهبری هم وظیفه داره رای مردم رو تنفیذ کنه ، حتی اگه با طرف مخالف باشه !
      این رهبری که میفرمایید بدون تصویب مجلس نمیتونه رئیس جمهور رو برکنار کنه ، نمیتونه توی مصوبات مجلس دخالت بکنه
      مجلس و دولتی که صد در صد با رای مردم تعیین میشن ! من چشمامو روی وضع موجود نبستم و هیچ وقت هم طرفداری از فساد و مفسد نمیکنم ، خودمم 4 تا فحش بیشتر ازینی که گفتی بهش میدم ولی مگه این مسئولی که میگی رو چه کسی انتخاب میکنه؟
      تو میگی امام زمان ! من میگم خود خدا اصلا ، خود خدا گفته تا مردم خودسون نخوان تغییر کنن من هیچ کاری نمیکنم
      حالا طرف به خاطر 4 تا کنسرت میره به کسی رای میده که فساد برادرش و برادر معاون اولش هزار بار توی رسانه ها گفته شده یعنی فساد رو میخواد ! واضح تر ازین میتونه بگه من فساد رو میخوام؟
      رهبری جز چارچوب قانون هیچ کاری نکرده و نمیکنه ، من گفتم رهبری هیچ کارست؟
      رهبری چند بار با برخورد با مفسدا به قوه مجریه و قضاییه دستور دادن به نظرت؟ شما میدونی همین دو هفته پیش دستور دادن اسامی و تصاویر قضات فاسد رو قوه قضاییه به مردم اعلام کنه؟
      این چیزی که تو میگی درد منم هست ، قبول دارم ولی دنبال آدرس عوضی نمیرم ، راه عوضی هم نمیرم
      نهایت حرکت این آقایون یه جایی مثل لیبیه و نه سوییس ! اگه پیام های کانال آمدنیوز پاک نشده بود به والله با سند نشونت میدادم عین این جمله که لیبی رو به عنوان الگو معرفی میکردن !
      اگه الان تو چاله ایم باید بیایم بیرون نه اینکه بریم توی چاه ! آخه
      بیا این تصویر شورای سیاست گذاری که برای خودشون انتخاب کردن مثلا !
      سازمان مجاهدن خلق؟ قراره کشور رو بدن دست اینا؟
      نام: DSmeOjBW0AAvVEj.jpg نمایش: 48 اندازه: 84.0 کیلو بایت
      من حرفی ندارم به شما ساندیسیا بزنم دیگه چون مثل یاسین خوندنه گفتم ک شما کاریتونم کنن میگن تبرکه ...
      برو با رهبرت حال کن ک اینقدر خوبه (چه کار بزرگی کرده وااای)
      16 همین امام و معصومه بلاخره ...
      فعلا دور دور شماست و این آخوندای بی سواد ...
      امیدوارم وقتی به خودت میای دیر نشده باشه
      ولی خیلی طول نمیکشه ...
      #یه روز خوب میاد

8. Top | #68
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

الحمدلله ثابت شدست که وجود رهبر ما از شماها خیلی بیشتره ، دوما گفتم آمار منبع بی طرف طبق نظر سنجی که داخل خود ایران انجام دادن اینا ! چه ربطی به داخلی و خارجی بودنش داره آخه ، سوما اومدیم و رفراندوم شد و همین نتیجه بدست اومد چه تضمینی وجود داره که شما قبول کنی نتیجه رو ؟ چهارما مطمئنا کسی که منطق نداره به توهین رو میاره و الا من برای هر حرفی که زدم سند دادم !

کسی هم که بدون جانبداری بحثا رو دنبال کنه کامل میفهمه چه کسی داره منطقی حرف میزنه و چه کسی نه !
      توهین ک بنده نکردم شما حرفا رهبرت ک هیچ غلطی نمیکنی خطاب ب من بیان کردی
      اگ وجود داره رفراندوم بذاره
      راستی جواب بده رفتار رهبرت با حاج سعید طوسی چجوری دیدی؟

9. Top | #69
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aryaei نمایش پست ها
      توهین ک بنده نکردم شما حرفا رهبرت ک هیچ غلطی نمیکنی خطاب ب من بیان کردی
      اگ وجود داره رفراندوم بذاره
      راستی جواب بده رفتار رهبرت با حاج سعید طوسی چجوری دیدی؟
      شما جواب منو بده چه تضمینی هست که رفراندوم گذاشتن و نتیجه دلخواه شما نشد نتیجه رو قبول کنی ؟

10. Top | #70
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نام: IMG_20180206_103203.jpg نمایش: 67 اندازه: 60.4 کیلو بایت
      تخریب کنندگان سردر دانشگاه تهران چه کسانی بودند؟
      درصد زیست پزشک سهمیه ای ببینید تا متوجه بشیدنام: 57619075.jpg نمایش: 64 اندازه: 63.1 کیلو بایت

11. Top | #71
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

شما جواب منو بده چه تضمینی هست که رفراندوم گذاشتن و نتیجه دلخواه شما نشد نتیجه رو قبول کنی ؟
      شما فرمودی مقام عظما عزم جدی در مقابله با مفاسد داره
      نظرت در مورد رفتار رهبر معظم نسبت به قاری بیت جناب حاج سعید طوسی بفرمایید تا اعضای فروم شما را بهتر بشناسند

12. Top | #72
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

دوست عزیز
      شما خواهان نظام هستین و عقایدتون رو به طور غیر مستقیم دارین به بقیه تحمیل می کنید که این نظام خوبه و 22 بهمن سرآغازی نوید دیگر در سرزمین ما بود و هست و ... منم به طور کامل مخالفش نیستم ولی واقعا 80 درصد قوانین کشور به نفع آقا زاده هامون هستن
      من طرفدار یا منکر سهمیه نیستم به هر حال پدرانشون رفتن زحمت کشیدن ولی نظام ما به شیوه ی نادرست داره بهشون خدمت می کنه
      ولی فارغ از این نظرسنجی به نام و نشانی که گذاشتین ( حالا میخواد مریلند نباشه هر کجا میخواد باشه نظرسنجی باید چند تا اولویت داشته باشه تا اعتبار پیدا کنه ) بیان از مردم نظرخواهی کنن مطمئن باشین بیشتر مردم از وضعیت میشتی و رفاهی و روحی خودشون راضی نیستن.
      *وقتی میای برا یه چیز ساده اعتراض می کنی میگرن میندازنت تو گونی میبرنت یه بلایی سرت میارن آخرش میگن طرف معتاد بود خودکشی کرد
      * وقتی پول خونه ای که تمام داریت بود و فروختی و میاری میذاری بانک و فرداش میری میبینی پولتو برداشتن بردن وقتی هم میری اعتراض با ماشین پلیس زیرت می کنن
      * وقتی تامین اجتماعی که یه سازمان دولتیه حق بازنشستگیت رو نمیده
      * وقتی تو مدرسه دولتی که به نابه قانون اساسی همه چیزش رایگانه سالانه بیشتر از 300 تومن ازت پول می گیرن
      * وقتی تو کشوری که روی گنج خوابیده بیشتر از نصف مردم دارن با بخور نمیر زندگی می کنن و هزار و یک وقتی دیگه که نه حوصله ی من میکشه بنویسم نه حوصله ی شما میکشه بخونینش
      در ضمن اینجا انجمنی نیست که بشه در رابطه با این چیزا درموردش بحث کرد هم اعصاب و فکر دوستان کنکوریمون بهم میریزه هم عواقبش پای خودمون رو میگیره
      نام: photo_۲۰۱۸-۰۲-۰۶_۱۹-۲۹-۵۶.jpg نمایش: 71 اندازه: 85.6 کیلو بایتنام: photo_۲۰۱۸-۰۲-۰۶_۰۰-۱۲-۵۶.jpg نمایش: 72 اندازه: 237.2 کیلو بایت

13. Top | #73
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tabrizcity نمایش پست ها
      دوست عزیز
      شما خواهان نظام هستین و عقایدتون رو به طور غیر مستقیم دارین به بقیه تحمیل می کنید که این نظام خوبه و 22 بهمن سرآغازی نوید دیگر در سرزمین ما بود و هست و ... منم به طور کامل مخالفش نیستم ولی واقعا 80 درصد قوانین کشور به نفع آقا زاده هامون هستن
      من طرفدار یا منکر سهمیه نیستم به هر حال پدرانشون رفتن زحمت کشیدن ولی نظام ما به شیوه ی نادرست داره بهشون خدمت می کنه
      ولی فارغ از این نظرسنجی به نام و نشانی که گذاشتین ( حالا میخواد مریلند نباشه هر کجا میخواد باشه نظرسنجی باید چند تا اولویت داشته باشه تا اعتبار پیدا کنه ) بیان از مردم نظرخواهی کنن مطمئن باشین بیشتر مردم از وضعیت میشتی و رفاهی و روحی خودشون راضی نیستن.
      *وقتی میای برا یه چیز ساده اعتراض می کنی میگرن میندازنت تو گونی میبرنت یه بلایی سرت میارن آخرش میگن طرف معتاد بود خودکشی کرد
      * وقتی پول خونه ای که تمام داریت بود و فروختی و میاری میذاری بانک و فرداش میری میبینی پولتو برداشتن بردن وقتی هم میری اعتراض با ماشین پلیس زیرت می کنن
      * وقتی تامین اجتماعی که یه سازمان دولتیه حق بازنشستگیت رو نمیده
      * وقتی تو مدرسه دولتی که به نابه قانون اساسی همه چیزش رایگانه سالانه بیشتر از 300 تومن ازت پول می گیرن
      * وقتی تو کشوری که روی گنج خوابیده بیشتر از نصف مردم دارن با بخور نمیر زندگی می کنن و هزار و یک وقتی دیگه که نه حوصله ی من میکشه بنویسم نه حوصله ی شما میکشه بخونینش
      در ضمن اینجا انجمنی نیست که بشه در رابطه با این چیزا درموردش بحث کرد هم اعصاب و فکر دوستان کنکوریمون بهم میریزه هم عواقبش پای خودمون رو میگیره
      نام: photo_۲۰۱۸-۰۲-۰۶_۱۹-۲۹-۵۶.jpg نمایش: 71 اندازه: 85.6 کیلو بایتنام: photo_۲۰۱۸-۰۲-۰۶_۰۰-۱۲-۵۶.jpg نمایش: 72 اندازه: 237.2 کیلو بایت

کسی که با زیست صفر پزشکی میخونه بایدم ازین سیستم دفاع کنه
      نام: IMG_20180206_103203.jpg نمایش: 67 اندازه: 60.4 کیلو بایت

14. Top | #74
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه چیزی بگم این دانشگاه مریلند
      احتمالا از خود داخل تغذیه میشه!بالاخره دانشگاه است و خرج داره
      برای انتخابات هم گفته بود 70 درصد مردم ایران به قالیباف رای میدن
      الان هم گفته
      75 درصد مردم برای قطع احتمالی یارانه اعتراض کردند
      5 درصد به خاطر اسلام و قوانینش
      20 درصد هم چیزای دیگه
      آماری که به نظر نمیاد صحیح باشه

15. Top | #75
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sun2016 نمایش پست ها
      یه چیزی بگم این دانشگاه مریلند
      احتمالا از خود داخل تغذیه میشه!بالاخره دانشگاه است و خرج داره
      برای انتخابات هم گفته بود 70 درصد مردم ایران به قالیباف رای میدن
      الان هم گفته
      75 درصد مردم برای قطع احتمالی یارانه اعتراض کردند
      5 درصد به خاطر اسلام و قوانینش
      20 درصد هم چیزای دیگه
      آماری که به نظر نمیاد صحیح باشه
      مث امار شریعتنداری و فالس نیوز و رجا
      اصن کاری به امار نداریامام خمینی فرمود شما غلط میکنید که ۴۰سال پیش سرنوشت ماراتعیین میکنید
      ما هم پیرو و مرید خمینی کبیر هستیم و الان خواهان رفراندوم هستیم و نمیخایم ادما چهل سال پیش سرنوشت ما تعیین کنند

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن