حمایت از کمپین زیر پا گذاشتن حق دانش آموزان نظام قدیم در طراحی سوالات کنکور سراسری سال 98
https://my.farsnews.com/c/9545
حمایت از کمپین زیر پا گذاشتن حق دانش آموزان نظام قدیم در طراحی سوالات کنکور سراسری سال 98
https://my.farsnews.com/c/9545
من خودم خیلی باهاشون موافق نیستم
اگه خودتون بخونید و تست زیاد بزنید تاثیرش خیلی بیشتره
من چندتا از دی وی دی هاشونو دیدم بد نیستن ولی اونجوریم که فکر کنی معجزه میکنه هم نیست
هر دی وی دی و منبعه هم که باشه تا زمانی که روش کار نکنی مفت نمیارزه
همه ما تو کتابخونه هامون یه سری کتاب داریم که میشه ازش به عنوان نسخ قدیمی برای موزه لوور پاریس فرستاد اینقدر که روشون خاک نشسته و ازشون استفاده نشده
من موندم چی تو اون کتاب ها هست که تو این دی وی دی ها نیست
درضمن همه مون هم میدونیم که بعد از نگاه کردن این دی وی دی ها نیازه از دوباره باهمون کتابا کار کنیم
هر کدوم از ما اگه یه 2 روز رو یه مبحثی که بلد نیستیم و فک میکنیم مشکل داریم کمی وقت میذاشتیم الان هیچکدوممون اینجا نبودیم تا دنبال راه های میانبر و پکیج های الکی بریم
“مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید
این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
مشکل اینجاس که کتابایی هم هستن مناسب سطح کنکوری ها نیست در نتیجه اونا رو از درس زده میکنه و میرن سمت دی وی دی اینا یه دلیل دیگش هم تبلیغات تو تی وی هست که فریب میده و.. مردمم چون به تی وی اعتماد دارن میخرن
باید هر درس رو بصورت مفهمومی یاد بگیرن یه مثال : کتاب فیزیک مبتکران با فیزیک گاج کسایی که قبلا با گاج کار کردن الان با مبتکران میخونن خیلی به فیزیک علاقه مند شدن
بله کاملا درسته
مثلا دانش آموزی که داره زیست رو 10 درصد میزنه بعد میاد تو انجمن یا کلا میبینه دست دوستش
میگه اهههه همه دارن با آیکیو کار میکنن من ندارم میره میخرتش بعد میاد میشینه تست بزنه بد تر از زیست زده میشه
اومدن تو تلویزیون رو که منم میتونم برم(البته پولش رو ندارم)کلا تبلیغات تو تلویزیون پشیزی ارزش نداره
هر وقت یه درس رو مفهومی و عمقی یاد گرفتید از پایه نه با جنگولک بازی مطمعن باشی سوالی تو دنیا نیست که نتونید جوابش بدید
“مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید
این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)