آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با این طرح موافقید؟

رأی دهندگان
    52. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

48 92.31%
    • خیر

4 7.69%
    صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 40
    1. Top | #16
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Isabella نمایش پست ها

راست میگی به نظر منم
      سهمیه هیئت علمیگمراه کننده است یکم
      رتبه کشوری رو هم خیلی موافقم
      ولی بازم فکر نمیکنم کسی این کار رو بکنه :/
      یه جورایی کساد کردن وضع اقتصادی مطبشونه (چون خیلیا اول به جایگاه و اینا نگاه میکنن به نظرم )
      اره خب صددرصد کسی اینکارو نمیکنه چون اونوقت باید مطبشونو تعطیل کنن کلا..خود من به شخصه عمرا برم پیش کسی ک با رتبه ی مثلا 30هزار پزشک شده
      تنها راه اینه که بسوزیمو بسازیمو حرص بخوریم

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shiva.tr نمایش پست ها
      اره خب صددرصد کسی اینکارو نمیکنه چون اونوقت باید مطبشونو تعطیل کنن کلا..خود من به شخصه عمرا برم پیش کسی ک با رتبه ی مثلا 30هزار پزشک شده
      تنها راه اینه که بسوزیمو بسازیمو حرص بخوریم
      30 هزار که خوبه یکی اینجا بود فکر کنم 98 هزار پزشکی اراک ... یکی ازش پرسید الان وجدانت راحته با اون رتبه رفتی اون صندلی نشستی اونم با افتخار میگفت آره

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      لطفا بشینید درساتونو بخونید هر چه به کنکور نزدیک تر میشیم آدمایی پیدا میشن که بخاطر درس نخوندنشون میان از سهمیه ها گلایه میکنن(واقعا هم درس نمیخونن و فقط هم دنبال حاشیه ان ) کسی که میخواد رشته ی خوب قبول بشه باید بخونه چه سهمیه چه بی سهمیه(حالا سهمیه راحت تره بدون سهمیه سخت تر). کسی که سهمیه داره به فکر سهمیشه نمیشنه بخونه کسی هم که نداره حصرتشو میخوره.
      پیرو حرفتون : سهمیه رو بچه ها به این دلیل نمیگن چون امثال شما میان این مباحثو باز میکنن هر چی از دهنشون در میاد میگن (نمونه هاش هم تاپیک های قبلیه) بعد انتظار داری بیان بگن سهمیه داریم
      وقتی شما میان این مباحثو باز میکنید دارید تفکر بعضیا رو نسبت به سهمیه بد میکنین بعضیا هستن با رتبه های عالی کشوری ولی با سهمیه قبول میشن ولی شما همه رو در نظر میگیرید
      (این تاپیکا جز توهین به دو طرف و حرص خوردن بچه های بدون سهمیه و ناراحتی واسه با سهمیه نداره)

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط maliarefi نمایش پست ها
      لطفا بشینید درساتونو بخونید هر چه به کنکور نزدیک تر میشیم آدمایی پیدا میشن که بخاطر درس نخوندنشون میان از سهمیه ها گلایه میکنن(واقعا هم درس نمیخونن و فقط هم دنبال حاشیه ان ) کسی که میخواد رشته ی خوب قبول بشه باید بخونه چه سهمیه چه بی سهمیه(حالا سهمیه راحت تره بدون سهمیه سخت تر). کسی که سهمیه داره به فکر سهمیشه نمیشنه بخونه کسی هم که نداره حصرتشو میخوره.
      پیرو حرفتون : سهمیه رو بچه ها به این دلیل نمیگن چون امثال شما میان این مباحثو باز میکنن هر چی از دهنشون در میاد میگن (نمونه هاش هم تاپیک های قبلیه) بعد انتظار داری بیان بگن سهمیه داریم
      وقتی شما میان این مباحثو باز میکنید دارید تفکر بعضیا رو نسبت به سهمیه بد میکنین بعضیا هستن با رتبه های عالی کشوری ولی با سهمیه قبول میشن ولی شما همه رو در نظر میگیرید
      (این تاپیکا جز توهین به دو طرف و حرص خوردن بچه های بدون سهمیه و ناراحتی واسه با سهمیه نداره)
      جناب کاری به درست بودن حرف شما ندارم و دنبال قانع کردن کسی هم نیستم اعتقاد و نظر هر کس واسه خودش مهمه...
      بهرحال حق ناحق نمیشه هیچ وقت..
      اگه زیر عکس پست اولو خونده باشید گفتم قرار ب بحث کردن نیست نتیجه ی نظرسنجی مهمه...این نظر سنجی هم مال من نیست یه گروه از خود پزشکیا برا قضیه سهمیه های تخصص اینو زدن و خواستن نظر کنکوریا رو هم بدونن
      لطفا شلوغ نکنید و ایضا توهین...
      وگرنه چشم بستن و دهن باز کردنو همه بلدن...
      پ.ن: خودم استارتر بودم از صبح سر نزدم ک کی چی میگه.. شانس شما اخرین نفر بودی ک پستتو دیدم و نقل گرفتم...صحبتم خطاب ب همه ی ناصحان عزیز بود...
      پ.ن تر: کسی نگفت سهمیه بده ...صد البته کسی ک میشه یک ایثارگران رتبه کشوری خوبی هم داشته همه چیو به ایثارگران ربط ندین سهمیه شامل هیئت علمی و ژن خوب هم هست
      پ.ن ترین: قبل گر گرفتن و سخنرانی متن رو درست و دقیق و با دید مثبت بخونید...با تشکر
      Do your best
      one day
      you will be
      some one's hope
      ...some one's hero

5. Top | #20
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام به همگی
      دلم واسه اینجا تنگ شده بود
      یاد خاطراتش‌ به خیر کسی از بچه‌های ۲،۳ سال پیش هنوز هست؟

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Matrix M نمایش پست ها
      30 هزار که خوبه یکی اینجا بود فکر کنم 98 هزار پزشکی اراک ... یکی ازش پرسید الان وجدانت راحته با اون رتبه رفتی اون صندلی نشستی اونم با افتخار میگفت آره
      هه اره اونا همشون فک میکنن حقشونه..منم یه دوستی داشتم هیچی نخوند 100و خورده ای هزار شد دقیق نمیدونم رتبشو ولی میدونم بالای صد هزار بود..با ی مشاور حرف زده بود بهش گفته بود راحت پیزاپزشکیا رو میاری..حالا موند امسال برا پزشکی..بعد به من میگفت پشیمونم که قدر خودمو سهمیمو ندونستم..

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nazaninz.ahn نمایش پست ها
      جناب کاری به درست بودن حرف شما ندارم و دنبال قانع کردن کسی هم نیستم اعتقاد و نظر هر کس واسه خودش مهمه...
      بهرحال حق ناحق نمیشه هیچ وقت..
      اگه زیر عکس پست اولو خونده باشید گفتم قرار ب بحث کردن نیست نتیجه ی نظرسنجی مهمه...این نظر سنجی هم مال من نیست یه گروه از خود پزشکیا برا قضیه سهمیه های تخصص اینو زدن و خواستن نظر کنکوریا رو هم بدونن
      لطفا شلوغ نکنید و ایضا توهین...
      وگرنه چشم بستن و دهن باز کردنو همه بلدن...
      پ.ن: خودم استارتر بودم از صبح سر نزدم ک کی چی میگه.. شانس شما اخرین نفر بودی ک پستتو دیدم و نقل گرفتم...صحبتم خطاب ب همه ی ناصحان عزیز بود...
      پ.ن تر: کسی نگفت سهمیه بده ...صد البته کسی ک میشه یک ایثارگران رتبه کشوری خوبی هم داشته همه چیو به ایثارگران ربط ندین سهمیه شامل هیئت علمی و ژن خوب هم هست
      پ.ن ترین: قبل گر گرفتن و سخنرانی متن رو درست و دقیق و با دید مثبت بخونید...با تشکر
      منم میدونستم نیت شما خیر بوده ولی بعضی از بچه های انجمن جز توهین کردن کار دیگه ای بلد نیستن و گفتم که با گذاشتن این چیزا فقط داری روحیه هر دو طرف (سهمیه دار و بدون سهمیه) رو تضعیف میکنی
      بعدشم خودت خوب میدونی اکثریت فقط ایثارگری رو مقصر میدونن نه به سهمیه هیئت علمی کار دارن و نه ژن خوب چرا چون زورش به این قشر نمیرسه و فقط چون میدونن ایثارگران جز قشر ضعیفن میتونن کاری بکنن
      بعدشم لطفا سریع هم به خودت نگیر فقط شما رو نگفتم!!
      بعدشم من تذکر به تاپیکتون دادم به کلیتش کار دارم نه جز

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط asalshah نمایش پست ها
      هرکسی نظر خودشو داره من که نظرم نباید با شما یکی باشه درس و غلط من معیتر هاش با شما متفاوته
      من از خدامه که سهمیه حذف شه
      ولی الانه که سهمیه دارن درست تقسیم بندیش کنه امیدوارم بدونید که هرچیزی تو تیک ثانیه حذف نمیشه و طبق مقدمه ای حذف میشه اگه بخواد سهمیه حذف شه باید اول بین سهمیه ها عدالت رو برقرار کنن بعد کمش کنن به مرور حذف میشه من منظورم این بود نه برداشت ساده ای که شما کردین موفق باشین
      درسته هر کسی نظر خودشو داره. ولی در صورتی صدق می کنه که درباره چیزی مث سیب حرف بزنیم. که اختلاف نظر اهمیتی نداشته باشه.
      ولی اینجا صحبت سر ضایع شدن حق کلی از افراد جامعه هست و اینکار هیچ جای دنیا نمیشه و مشخصه کار اشتباهی هست.
      من برداشت ساده ای نکردم.
      امکان نداره اینجور قوانین اول تعدیل بشه و بعد حذف بشه.
      چون این سهمیه ها فقط مختص کنکور نیست. و این افراد در تمام ارگان های دولتی به راحتی و بدون هیچ شرطی استخدام میشن .(چند نفر از مردم عادی الان میتونن در ادارات استخدام بشن!!!) چرا وقتی خودشون ازش منفعت می برن ، قاون رو عوض کنن.

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درست نیست هرکسی به هرگونه‌ای هر انتقادی از هر مسأله‌ی مرتبط با عزیزان ایثارگر داشته باشد با انواع برچسب‌ها مواجه گردد. تمامی مردم ایران در سال‌های جنگ درگیر آن بوده و خیل زیادی از عزیزان‌شان را نیز از دست داده‌اند. تقریبا تمامی ما در کوچه‌ای زندگی می‌کنیم که به نام یک فامیل یا همسایه‌ی شهید نام‌گذاری شده و جانبازان عزیز را نه تنها در بین بستگان مشاهده کرده، که افتخار خدمت‌گذاری به آنها در بیمارستان را نیز داشته‌ایم. همه، فداکاری و بزرگ‌منشی این عزیزان را با تمام وجود درک کرده و تا ابد قدردان ایشان هستیم. هدف از انتقاد عقده‌گشایی نیست؛ اصلاح امور است!

شهدا مقدسند. جان و خون ایثارگران مقدس است. اما سهمیه‌ی ایثارگران برای کنکور مقدس نیست. حتی اگر درست هم باشد، لااقل مقدس نیست. اجازه دهید نقد شود. تهدید به شکایت و حذف، راهی به اصلاح امور نمی‌برد.

مزایای مختلف، حداقل پاداشی است که می‌شود در قبال فداکاری‌ها به ایثارگران اهدا شود. اما آیا اهدای هر مزیتی منطقی و عقلانی است؟ بخشی از مزایایی که در جامعه به ایثارگران اهدا می‌شود از نوع مجوز، تسهیلات و اولویت است که بدون ایراد می‌توان به آن اهمیت داده و حتی آن را گسترش داد. از جمله معافیت از طرح، وام‌های بدون بهره، مسکن، دریافت خارج از نوبت مجوز داروخانه و امثالهم. اگر در اجرای این امور اهمالی صورت گیرد بدون شک از کم‌کاری نهادهای دولتی بوده و نیازمند جبران است.

نوع دیگری از مزایا، مربوط به امور رقابتی و نیازمند پیش‌زمینه‌ی تخصصی است.
      رقابت برای هیچ منطقی پذیرفته نیست که افراد در شرایط نابرابر به رقابت بپردازند و مصداق بارز بی‌عدالتی است. فرض کنید مسابقه‌ی بین دو تیم در حالی شروع شود که یک تیم ۰-۳ از دیگری جلو باشد. رقابت عادلانه است؟ نتیجه‌ی خوبی خواهد داد؟ زیباست؟ و از همه مهم‌تر، تیمی که از ابتدا سه گل هدیه گرفته ازین رقابت لذت می‌برد؟ راه عادلانه برای تقویت تیم ضعیف‌تر این است که بیرون زمین تقویت شود؛ نه این‌که ناشیانه نتیجه را تغییر دهند! متولی امور ایثارگران (به فرض ستاد شاهد) می‌تواند برای خانواده‌ی محترم ایثارگران امتیاز معافیت از طرح بگیرد، تسهیلات جهت استفاده از کتب و محصولات معتبر آموزشی بدهد، کلاس خصوصی برگزار کند تا شاگردانش در امتحان سربلند شوند. اما دست بردن در نتیجه‌ی رقابت عادلانه نیست. جالب نیست. منطقی هم نیست!
      پیش‌زمینه‌ی تخصصی اگر بپذیریم که پزشکی یک امر تخصصی است، بهتر است بدانیم امور تخصصی نمی‌تواند مشمول امتیاز خاص شود. چرا که باید بهترین و متخصص‌ترین فرد آن امر را انجام دهد. عزیزان ایثارگر از مثال تیم فوتبال ناراحت شده و آن را توهین تلقی کرده‌اند. تخصص امور دینی را مثال می‌زنیم. در حوزه‌ی علمیه باید سلسله مراتب علمی خاصی طی شود تا یک نفر به مقام مرجعیت تقلید نائل شود. نمی‌شود گفت اگر ایشان ایثارگر بود، همین که حداقل‌های لازم برای شناخت دین را به دست آورد به وی مقام مرجعیت دهیم. این اتفاق صرفا زمانی رخ می‌دهد که ایشان صاحب حداکثر علم شده و اعلم باشد! آیا شما در هیچ رده‌ای در حوزه‌ی علمیه امتیازی می‌بینید؟

آیا خانواده‌ی محترم ایثارگران صلاحیت متخصص بودن ندارند؟ این آسیبی است که همین سهمیه‌ها به این عزیزان وارد کرده است. قوی‌ترها با تلاش بیشتر و توان خود مدارک تحصیلی را اخذ می‌کنند ولی همواره با برچسب ناحق "سهمیه‌ای" مواجه می‌شوند. چون چوب عملکرد ضعیف‌ترهایی را می‌خورند که اگر سهمیه نبود در این جایگاه نبودند. ضمن اینکه این اتفاق به طور تدریجی باعث ضعف علمی کلّیت سیستم نیز خواهد شد.

چرا مابقی سهمیه‌ها را رها کرده و بجای نورچشمی‌ها و رانت‌خورها و ژن خوب‌ها به سهمیه‌ی ایثارگران پرداخته می‌شود؟ مابقی موارد به جای خود و به شکل مفصل مورد بحث قرار گرفته و همواره رد می‌شود. در حال حاضر محور بحث این نوع سهمیه است.

چرا هیچ دولت و مجلسی تاکنون با این نوع سهمیه‌ها مخالفت نکرده است؟ دولت و مجلس هیچ گاه به اموری که چالش برانگیز بوده ناخنک هم نمی‌زنند. شما نیز اگر از خانواده‌ی محترم ایثارگران هستید، بدانید که این انتقادات تنها در همین فضای مجازی بوده و برای آگاهی خود شماست که سایر همکارانتان چه دیدگاهی به این سهمیه دارند. در فضای بیرونی همه‌ی آنان که توان انجام کاری دارند، به دنبال قهرمان شدن هستند. همیشه کنار شما می‌ایستند تا "خودشان" قهرمان‌تر شوند!

10. Top | #25
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط maliarefi نمایش پست ها
      ((لطفا بشینید درساتونو بخونید هر چه به کنکور نزدیک تر میشیم آدمایی پیدا میشن که بخاطر درس نخوندنشون میان از سهمیه ها گلایه میکنن))

نمی خوام بگم خیلی زرنگ هستم و از این حرفا...
      من ترازم تو کانون حدود 7000 هست
      کاشکی آدم های احمقی مثل تو بفهمن حرف زدن از عدالت به معنی درس نخوندن نیست
      همش هم که قبولی مطرح نیست شاید اگه اینا نبودن یه دختر مجبور نبود برای پزشکی خوندن بره یه شهر دور و 7 سال از خانوادش دور میشد
      چه میدونی این حرفا چیه برو درست رو بخون مثل کبک سرت رو بکن تو برف و بزار بهت ظلم کنن

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sun2016 نمایش پست ها
      ((لطفا بشینید درساتونو بخونید هر چه به کنکور نزدیک تر میشیم آدمایی پیدا میشن که بخاطر درس نخوندنشون میان از سهمیه ها گلایه میکنن))

نمی خوام بگم خیلی زرنگ هستم و از این حرفا...
      من ترازم تو کانون حدود 7000 هست
      کاشکی آدم های احمقی مثل تو بفهمن حرف زدن از عدالت به معنی درس نخوندن نیست
      همش هم که قبولی مطرح نیست شاید اگه اینا نبودن یه دختر مجبور نبود برای پزشکی خوندن بره یه شهر دور و 7 سال از خانوادش دور میشد
      چه میدونی این حرفا چیه برو درست رو بخون مثل کبک سرت رو بکن تو برف و بزار بهت ظلم کنن
      1- طرز صحبت کردنتو عوض کن دلیل اصلیم هم همین بود
      2-منم چیزی از جزییات سهمیه نگفتم اگر درست خونده باشی
      3-من مشکلم با موضوع تاپیک نیست اعتراض میخواید بکنید مشکل دارین با سهمیه خب برید حقتونو از ممکلت بگیرید اگر هم نمیتونید حقتونو بگیرید نباید بیاین اینجا توهین کنید شماها فقط زورتون به هم نوع ضعیف خودتون میرسه عرضه این که برید حقتونو از مسعولین بگیرید ندارید
      4-بعدشم اگر اینا نبودن هم تو هم الان نمیتونستی واسه پزشکی بخونی و اینکه تو چه میدونی از جنگ !!!

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پیشنهاد بسیار خوبیه

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نکته جالبی که من در برخورد با سهمیه ها تو دنیا مجازی دیدم
      درباره سهمیه ها هست اینه که اونا گاهی به صورت تهاجمی ظاهر میشن و بحث فداکاری پدرشون و اینا رو پیش میکشن وبا 4 تا سفسطه میگن چون بابامون اونطوریه پس ما اینطورییم و حق مسلم ماست که با رتبه مثلا 50 هزار پزشکی روزانه بخونیم و این رفتار خب طبیعی به نظر میرسه ، دارن از منافعشون دفاع می کنن ... مثلا همین
      maliarefi تو یه تاپیک دیگه ضمن گفتن چند تا حرف غیرمنطقی ، از آخر گفت "نوش جونمان"
      ====
      ولی بعضی وقتا از در رفاقت وارد میشن ، خصوصا وقتی که فکر می کنن کسی اونا رو نمیشناسه ،
      مثلا میگن :
      "چرا وقتتون رو سر این بحث ها تلف می کنین"
      یا میگن:
      "اینا که از ظرفیت عادی ها کم نمی کنن ، اصلا ظرفیت سهمیه جدا از ظرفیت اصلی هست "
      ====================
      اینجوریاس دیگه چه کنیم رفقا .

ویرایش توسط Pasteur : 12 بهمن 1396 در ساعت 16:24

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      جالب اینجاست استارتر خودش سهمیه داره

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راه خوبیه حق بقیه رو میگیرن میدن ب کسایی ک باید زحمتاشون تو جبهه جبران بشه و راضیشون میکنن و بقیه هم ک نمیتونن کاری کنن دیگه...حله...
      چیزی خرج نکردن ولی ایثارگرا رو راضی کردن

اخرشم یکی از خانواده یه ایثارگر زیر دست یه پزشک کم سواد میره دیگه...

فرستاده شده از SM-J500Hِ من با Tapatalk
      ویرایش توسط hosein_t_jr : 12 بهمن 1396 در ساعت 16:50

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن