سلام دوستان.
کسانی ک دوره لیسانس و ارشد؛ هر دو رو دانشگاه آزاد خوندن،
این قانونی که الان تو دفترچه ثبت شده برای عدم پذیرش در دوره روزانه و... شاملشون میشه؟
باید پردیس یا مازاد انتخاب بشه؟
لینک اعتراض به محدودیت تحصیل مجدد در رشته پزشکی در زیر:::http://*******/Campaign97
تو رو خدا یکی به من بگه اخه این چه منطقی هست؟ما اشتباه کردیم رفتیم فوق لیسانس ازاد گرفتیم.درسته اشتباه کردیم اصلا درس خوندیم اما این اشتباه به چه قیمتی باید تموم بشه؟تمام امیدم برای اینده پسرم این بود که دوباره درس میخونم یه کاره ای میشم نمیذارم پسرم مثل خودم تو بدبختی بزرگ بشه.اما با یه جمله گنگ و مبهم و بی دلیل و بی منطق تمام امیدم رو به باد دادن.کی جواب این همه هزینه ای که کردم و منابعی که تهیه کردم و شبایی که بیدار بودم درس میخوندم و روزها با چرت زدن در اثر شب بیداری ها برای پسرم مادری نکردم رو میده؟کی جواب این روحیه داغون من رو میده که امروز از ناراحتی سر یه چیز کوچیک عصبانی شدم و یه سیلی به صورت کوچولوی پسرم زدم.تو رو خدا اخه این چه وضعیه...
سمیرا خانم قانونیه که وضع شده با حرص و جوش زدن چیزی تغییر نمیکنه برای رشته پرستاری که مد نظر شما هست برای دانشگاه ازاد هزینه زیاد نیس
در ضمن سمیرا خانم امیدوارم شما با توجه به سنتون تحقیق کاملی کرده باشین نسبت به اینکه شرایط سنی برای جذب پرستار به چه صورت هست تا اونجایی که من اطلاع دارم برای مقطع لیسانس تا 30 سال و برای ارشد این رشته حداکثر تا 35 سال امکان جذب وجود داره منظورم توی استخدامیا هس امیدوارم که تمام جوانب رو سنجیده باشین تا خدایی نکرده بعدا دچار مشکل نشین
همینکه مدرک کارشناسی ارشد داشته باشی جدا از اینکه روزانه باشی یا هرچی؛ در صورت قبولی توی رشته پزشکی باید شهریه بدی
قانون مسخره ای که امسال گذاشتن منم داشتم ارشد میخوندم دیدم این قانون وضع شده سریع انصراف دادم
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)