[مهم] : اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره تاريخ ثبتنام و شركت در آزمون سراسری سال 1397
[مهم] : اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره تاريخ ثبتنام و شركت در آزمون سراسری سال 1397
الان اطلاعیه ثبت نام زدن پس کی جواب تکمیل ظرفیت میزنن؟
بالاخره به اون چیزی که میخوام میرسم
برای موفقیت هیچوقت دیر نیست
ببخشید دوستان من دی ماه امسال فارغ التحصیل پیش دانشگاهی شدم و جواب فارغ التحصیلی من بطور رسمی 10 بهمن میاد خواستم بپرسم من در قسمت فارغ التحصیلی چه گزینه ای رو باید بزنم؟
ویرایش توسط Churchill : 28 دی 1396 در ساعت 18:54
درود
عذر میخوام دقیق متوجه منظورتون نشدم ؛
ـ اگر کارنامه نهایی های پیش رو گرفتید که نمراتتون رو چک کنید و برید داخل سایت سوابق تحصیلی در صورتی که نمراتتون به درستی وارد شده بودند ، سوابق پیش دانشگاهی رو تایید کنید و کدش رو برای ثبت نام کنکور یادداشت کنید
ـ اگر هم منظورتون در مورد اون بند وضعیت تحصیلی داخل ثبت نام اصلی کنکور هستش که بله شما فارغ التحصیل محسوب میشید و باید گزینه فارغ التحصیل رو انتخاب کنید
رفتم مدرسه گفتن 10 بهمن بیاکل پرونده رو ببر و اینگه گفت جواب داخلی که من داشتم و نهایی ها با هم میاد و همه با هم فارغ التحصیل میشن با توجه به اینکه 1 تا 9 بهمن فرصت برای ثبت نام کنکوره من باید و ضعیت پیش دانشگاهی رو پی اعلام کنم؟
بالاخره به اون چیزی که میخوام میرسم
برای موفقیت هیچوقت دیر نیست
شما شنبه یه سر برو مدرسه بگو زودتر پیگیری کنند تا به ثبت نام کنکور برسید ، هر چند ثبت نام کنکور رو احتمالا 15 بهمن کش میدن و تمدید میکنن ، زیاد نگران نباشید
فقط شما لازمه سوابق تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی خودتون رو در سامانه وزارت آموزش و پرورش - سامانه مشاهده و دریافت کد سوابق تحصیلی بررسی کنید و در صورتی که به صورت صحیح وارد شده بودند سوابق رو تایید کنید و کد سوابق تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی رو به صورت جداگانه یادداشت کنید ، چون برای ثبت نام کنکور لازمه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)