سلام برای ویرایش اطلاعات کد پرونده و اون یکی رو وارد میکنم میگه وجود نداره البته تازه ثبت نام کردم...! الان بایید چیکار کنم یادم رفت دست چپ رو بزنم
سلام برای ویرایش اطلاعات کد پرونده و اون یکی رو وارد میکنم میگه وجود نداره البته تازه ثبت نام کردم...! الان بایید چیکار کنم یادم رفت دست چپ رو بزنم
سلام
اون قسمتی که کد سوابق رو وارد میکنم همه چی درسته جز سال اخذ مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیم و هر دو رو هم زده سال92 !
از یه طرف من شهر خودمون نیستم تایید نکنم باید از آموزش پرورش اونجا اقدام کنم از یک طرف هم میترسم تایید کنم بعدا شر بشهراهی بلد نیستید که بدون مرجعه حضوری بشه مشکلو حل کرد؟؟اصلا مهمه سال اخذ مدرک؟ تا قبلا درست بود نمیدونم امسال چرا اینجوری شده
اینم بگم که توی سایت سنجش اونجایی که سوابقو گرفتم درسته، ولی موقع ثبت نام اشتباه میزنه![]()
ویرایش توسط Deep Blue : 14 بهمن 1400 در ساعت 21:41
ولا من از صبح اعصاب برام نموند دیگه امروزو درس نخوندم اصلا.... الان اومدم دیدم کده درست شده ولی تاریخ اخد دیپلمم و مدرک پیشم یکین ولی دیگه الان گفتم به جهنم ثبتو زدم تموم شدو رفت شما هم اصلا مجبورید تا جمعه صبرکنید اگه درست شد که خداروشکر اگه نه شنبه صبح باید برید برای آموزش پرورش مرده شوره سایتشنو ببرن یه سایتو **** ببین خود کنکورو چیکار میکنن
سلام دوستان
چند ساعته دارم ثبت نام میکنم ولی انگار سایت قاط زده
میگه شما قبلا ثبت نام کردید و یه شماره پرونده میده میگه برو ویرایش کن
رفتم توی سایت که کد پشتیبانی بهم کد پیگیری بده، ثبتنام کردم ولی با کد کاربری و رمزی که برام اومده وارد نمیشه
نمیدونم چه گلی باید به سرم بریزم
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان، من می خوام تو کنکور سال بعد ثبت نام کنم، قبلا هم تو کنکور 97 و 99 شرکت کردم، تو روند ثبت نام، تو قستمی که باید کد سوابق دیپلم و پیش دانشگاهی رو وارد کنم خطا می ده.
میگه کد سوابق درست نیستن. در حالی که من با همون کد ها تو دوتا کنکور ثبت نام کردم. ممکنه کدها تغییر کرده باشن؟ باید چه کار کنم؟
فایل پیوست 99536
ویرایش توسط MohammadAliB : 17 بهمن 1400 در ساعت 08:03
سلام
من دو ساله کد تایید سوابق تحصیلیمو گرفتم و با همون هردفعه ثبت نام میکنم امسال میرم تو دیپ کد میگه شماره همراه با کد ملی مغایرت دارد!! برامم نمیاره و میگه به مدرسه مراجعه کنید!!! فردا اخرین مهلت ثبت نامه واسه هموون منم با همون کدهای دو سال پیش ثبت نام میکردم ثبت نام کردم و ریز نمراتمم درست اورد و تایید کردم
بعدا واسم مشکل پیش میاد؟ باید حتما تو دیپ کد امسال هم تایید کنم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)