X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات

Post تجربه ها و نکاتی پیرامون افزایش درصد در درس شیرین زیست

سلام به همه دوستان عزیز..

ازتون میخواستم که اینجا هر فردی تجربه خاصی داشته که منجر به افزایش درصدش تو درس زیست شده مثلا تغییر نحوه خوندن .......تغییر منابع.......وهر چیز دیگه ای........اینجا مطرح کنه...

امیدوارم پست مفیدی بشه و دوستان استفاده کنند

اگر آقای دکتر کوچک زاده هم لطف کنن در این رابطه نکاتی رو بیان کنن ممنون میشیم

با تشکر/
      گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع

سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      خود من فصل 1و2 پیش 1رو اشکال داشتم و از درصد کمم تو این فصلها ناراحت بودم اما از کتاب خیلی سبز درسنامه های این دو فصل رو خلاصه کردم وبا زمان های مرور خاصی( 1روزبعد 2روز بعد 1هفته بعد 2هفته بعد و 1ماه بعد)دوره کردم و درصدم

پایین تر از 80نشد به جرات میتونم بگم بعد از اون فقط یکی دوبار اونم بخاطر بی دقتی سوالای این فصلها رو غلط زدم.

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      همین نکته که ما بتونیم دوره های علمی و منظم داشته باشم و یک درس را وطری مطالعه کنیم که دوره ان تست و خلاصه نویسی ان در طول سه روز انجام بشود خیلی عالی است و میتوان افزایش درصد قابل توجهی داشت
      دستانی که به سوی آسمان بلند میشوند هیچ گاه خالی بر نمی گردند.برای هر گونه مشاوره و برنامه ریزی رایگان ، معرفی بهترین منابع آموزشی کتب و سیدی های آموزشی با شماره 09381645169 تماس بگیرید.
      www.piruzanpub.ir

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      ممون خانوم جعفری لطفا این پستتونم تو تاپیک پشت کنکوریها بذارین
      یه نکته هم من این جا بیان میکنم اونم اینه که بچه ها یخورده تحمل کنن بار ها و بارها من و خود دکتر دیدیم بچه ها یه شبه رفتن سر پله آخر ، روز اول !! تازه خونده تار عنکبوت چیه رفته سراغ خیلی سبز اونم ترکیبیش بچه ها یه خورده تحمل کنید

10000000000 بار گفته شده یادگیری سلسله مراتب داره و این باید بگذره اگه عجله بی مورد بکنید به شدت از زیست زده میشین

اگه من بیام روز اول که فصل اول زیست سال 2 رو خوندی بیام بت بگم که آیا میدونستی که اسیدهای چرب در چربی های سیر شده و جامد و غیر خمیده هم پیوند 2 گانه دارن و کاملا سیر شده نیستن خب تو شاخ در میاری و گارد میگیری که چرا؟ مگه تو کتاب نگفته که اگه جامد باشه سیر شده است؟؟؟؟؟؟

این طوری چون یه هو رفتی سراغ این مطالب ریز و خوشکل !!! از زیست بدت میادو فک میکنی که چه قد درس سختیه در حالی که اگه بذاری آرام آرام اینا بیاد تو ذهنت و با تمام وجود لمسشون کنی اینطوری نمیشه الانم برو کتاب زیستتا باز کن همون سال 2 رو همین الان نگاه کن که این حرفم درسته یا نه همون شکل بیشتر بدانید تو بخش لیپید ها!!!!

میبینی که حتی جامد و غیر خمیده هم پیوند دوگانه داره!!!!!!

کلا این مثال رو زدم که بگم نباید یک دفعه رفت سراغ بالاترین سطح ها بذار آروم آروم خودت بش برسی

موفق باشید.....
      بدترین شرایط تو آرزوی یکی دیگه است، برای همه آرزوی معجزه میکنم...

اوساکار پادو نمیشه...! کسی خوشبختی رو به تو کادو نمیده...! بجنگ برا چیزی که میخوای...! بجنگ برا چیزی که میخوای

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      و همینطور هم دنبال سوالای عجیب غریب نباشید هر سوالی که به ذهنتون میاد هرچند ساده تجزیه تحلیل کنید

.همه قیدها روتو کتاب درسیا هایلایت کنید و خوب خوووووووووووووب بخونیدشون

به بعضی از دوستان هم باید بگم که خودتون رو دست کم نگیرید
      همیشه وقت برای شروعی دوباره هست
      فرداهای زیادی پیش رو هست اگر قدرشون رو بدونیم.....

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن