آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 7 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 130

Hybrid View

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

30 سالمه و یه پسر 2 ساله دارم.میخوام رشته پرستاری بخونم.میشه راهنمایی کنید؟

با سلام خدمت همه دوستان عزیز.دوستان من متولد 66 هستم و تقریبا 30 ساله هستم.یه پسر کوچولو دارم و بخاطر اینده پسرم هم که شده میخوام درس بخونم.ضمن اینکه شهرستان زندگی میکنیم و دانشکده پرستاری داره اینجا.تحقیق کردم دروس تخصصی رو میانگین 30 درصد بزنم(به جز زیست که مشکلی ندارم و خوب دارم پیش میرم) تا بتونم همینجا رشته پرستاری قبول بشم.میشه یه راهنمایی کنید که شیمی و فیزیک و ریاضی رو از کجا شروع کنم و چی بخونم که بتونم بالای 30 درصد بزنم؟ضمن اینکه خب 12 سال پیش دیپلم گرفتم هیچی یادم نیست و درس ها هم عوض شدن.عمومی ها رو هم هنوز نخوندمزیست دوم رو تا نصفه خوندم.وقت خیلی کمه.
      به نظرتون میتونم موفق بشم؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منابعتونو درست انتخاب کنید تا جایی که میتونید هم بخونید هنوز وقت هست تلاش کنید من هرکی تو سن شما میشناسم که باسه کنکور میخونه تلاشو پشتکار زیادی داره شما هم تلاش کنید میشه

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      انگیزه م خیلی قوی هست بخاطر تغییر شرایط زندگی پسرم.میخوام وقتی بزرگ شد بتونم یه کاری براش انجام بدم.اما واقعا سردرگم هستم.چه منابعی بخونم؟خیلی وقت ندارم که مثلا سه چهارتا منبع رو با هم بخونم یا کلاس برم و ...فوقش کتاب درسی رو با یه کتاب تست اونم اگر پسرم بذاره.روزا که اجازه نمیده شبا ساعت 12 میخوابه تا 5 و 6 صبح میشینم میخونم.بعد مثلا ریاضی کدوم مباحث رو بخونم؟ریاضی و فیزیک باعث میشن ناامید میشم کلا.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سمیرا66 نمایش پست ها
      با سلام خدمت همه دوستان عزیز.دوستان من متولد 66 هستم و تقریبا 30 ساله هستم.یه پسر کوچولو دارم و بخاطر اینده پسرم هم که شده میخوام درس بخونم.ضمن اینکه شهرستان زندگی میکنیم و دانشکده پرستاری داره اینجا.تحقیق کردم دروس تخصصی رو میانگین 30 درصد بزنم(به جز زیست که مشکلی ندارم و خوب دارم پیش میرم) تا بتونم همینجا رشته پرستاری قبول بشم.میشه یه راهنمایی کنید که شیمی و فیزیک و ریاضی رو از کجا شروع کنم و چی بخونم که بتونم بالای 30 درصد بزنم؟ضمن اینکه خب 12 سال پیش دیپلم گرفتم هیچی یادم نیست و درس ها هم عوض شدن.عمومی ها رو هم هنوز نخوندمزیست دوم رو تا نصفه خوندم.وقت خیلی کمه.
      به نظرتون میتونم موفق بشم؟
      نیازی هم نیست تو درسا همه چیو بخونید مثلا بشینید تحقیق کنید ببینید تو درس ریاضی هردرس چندتا سوال میاد درحد 50یا 60 درصد انتخاب کنید از درسا اونارو بخونید تو عمومیا هم همینطور مثلا باسه ادبیات بیشتر لغت تاریخ ادبیاتو یا هرچی که راحت ترید رو بخونید تو عربی هم ترجمه هاش راحت تره یسری قاعد خاص داره که چندتا تمرین کنید فول میشید ولی درکل اگه کسیو تو شهرتون میشناسید با توجه به وقته کمتون ازش مثل یه مشاور کمک بگیرید موسسه یا فردنامی نباشه یکی که درحد نیاز بتونه حداقل اطلاعاتارو بده

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی رو نمیشناسم.حتی یه دانش اموز کنکوری نمیشناسمهم سن نیستم با دانش اموزا

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی رو نمیشناسم.حتی یه دانش اموز کنکوری نمیشناسمهم سن نیستم با دانش اموزا
      سلام واسه فیزیک وریاضی ÷یشنهاد میکنم از سایت الا فیزیک وریاضیش دکتر طلوعی و امینی راد فوق العاده خوب توضیح دادن از صفر طوری که شما با دیدن فیلماشون دستتون میاد موضوع رو ومیفهمید

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh.s نمایش پست ها
      سلام واسه فیزیک وریاضی �یشنهاد میکنم از سایت الا فیزیک وریاضیش دکتر طلوعی و امینی راد فوق العاده خوب توضیح دادن از صفر طوری که شما با دیدن فیلماشون دستتون میاد موضوع رو ومیفهمید
      رایگان هستن؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      رایگان هستن؟
      اره رایگان هست بخش نوسان وموج مکانیکی وفیزیک اتمی که بیشتر حفظیه واسه فیزیک بیشتر روش کارکن فیزیک 3 هم فصلاش اکثرن اسونه ومیتونی روشون کار کنی

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بودجه بندی های کانون رو دارم.بذارید تایپ کنم اینجا بذارم بگید کدوم مباحث راحته؟

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راستی سی دی های کنکور اسان است رو هم از یکی از اشناهامون گرفتم.ریاضی و فیزیکشون بد نیست استاد مسعودی تدریس کردن.ولی خب خیییییییلی زیادن نمیشه همه رو دید و خوند.

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      والا من از هرکی شنیدم میگه کنکور اسان است کلاهبرداریه

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pa__r__sa نمایش پست ها
      درست شنيديد مخصوصا مشاوراش،اما يكي دو درسش خوبن
      رو صندلي داغ هستم

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali.sn نمایش پست ها
      درست شنيديد مخصوصا مشاوراش،اما يكي دو درسش خوبن
      چرا چطور مگه؟ من تا حالا چیزی ازشون ندیدم، شما رو چه حساب بهشون میگین کلاه بردار؟
      یار ما چون نیستی با هر که خواهی یار باش :‌)

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.msv نمایش پست ها
      چرا چطور مگه؟ من تا حالا چیزی ازشون ندیدم، شما رو چه حساب بهشون میگین کلاه بردار؟
      ببینید من دی وی دی هاشون رو تهیه کردم.دنبال کتاب میگشتم یه نفر گفت من کتاب دارم سی دی هم دارم اگه میخوای.سی دی هاش رو هم با قیمت خیلی پایین بهم داد.اما درس عربی و کلا هر درسی که خود احمدی میاد درس بده یا اینکه میاد کنار استاد میشینه اون درس بده دیگه اصلا به درد نمیخوره.انقدر که حرف میزنه.زیست هاش هم 2 تاست یکیشون که یه دانشجو درس میده که خودش بلد نیست چی به چیه داره از رو متن فقط میخونه.یه استاد دیگه هم درس میده اونم سطحش خیلی بالاست من دوم دبیرستان رو اومدم نگاه کنم همه رو ترکیبی با سوم و پیش میگفت خلاصه هیچی نفهمیدم ازش.خودم زیست رو میخونم تا بفهمم.هر جا رو دقیق متوجه نمیشم مثلا در بحث بلع و بسته شدن راه مری کلیپ اموزشی دانلود میکنم دقیق همه رو نگاه میکنم تا بفهمم.برای ریاضی و فیزیکش هم استاد مسعودی خداییش خوبه اما یه ایرادی داره اینه که زیادی خوبه!یعنی مثلا اگر یه فصل 10 تا فرمول داره کلا این میاد برای اون فصل 50 تا فرمول تدریس میکنه که 40 تای دیگه ش برای ترفندها و زود رسیدن به جواب هست اما من شخصل نمیتونم 50 تا فرمول رو حفظ کنم.یهو به جای یکیش که مثلا nبه توان 2 هست بذاری n هیچی دیگه جواب اشتباه میشه.من ترجیح میدم همون 10 تا فرمول رو دقیق تدریس کنه که بتونیم با همونا به جواب برسیم.اینه که کلا من راضی نیستم از کنکور اسان است.البته ادبیات بحث ارایه ها رو یه دانشجویی درس میده اون خوبه.شیمی 2 رو هم همینطور.مشاورهاشونم واقعا ادای معمولی هستن که ی برنامه رو به همه میدن.حتا من که شرایطم رو گفتم همون برنامه رو بهم داد یه ماه من درگیر اینه ها و تصاعد بودم.بعد دیدم واقعا اینا ارزش وقت گذاشتن نداشته.

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pa__r__sa نمایش پست ها
      من کنکور اسان است دارم . خیلی عجبیه . خوب درس میدن ولی هر سی دی 2 ساعت و نیمه! و مثلا فقط انتگرال 12 دی وی دیه !
      اگر بشینی اینا رو بخونی نتیجه داره ولی وحـــــــــشـــــــــتـــ ــــــنــــــــــــــاک وقت گیره

صفحه 1 از 7 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)