X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 20 از 20
    1. Top | #16
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ensany نمایش پست ها
      یه سر بزن اینجا! رشته های دانشگاهی با بیشترین میزان درآمد | کاتالاکسی چند هزار متخصص نظر دادن! بخون تصمیمتو بگیر! بهترین جوابیه که میتونم بهت بگم!
      اصلا هیج منبع معتبر داخلی و خارجی وجود نداره که بشه بهش اعتماد کردم.منابع خارجی رو هم نگاه کردم،هر کدوم یه چیزی زدن!
      مسلمه که یه سایت اصلی باید وجود داشته باشه !
      امیدوارم کسی بدون اون سایت رو!

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      این کامپیوتر سخت افزار کارش راسته توی ایران با نرم یکیه؟

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      سلا م من خودم چون از بچگی تو کار طراحی سایت و صفحات مجازی و هر چبز مرتبط بودم وکلا عاشق اینترنت و کامپیوترم وبه قول معروق خوره اینچیزا هستم و اوقات فراغت وبیکاریم با طراحی قالب های سایت و کار با سیستم های مدیریت محتوا میگذره می گم 100 درصد از نظر من مهندسی فناوری اطلاعات بهتره
      چون آینده و دور نماش بهتره وبازار کار خوبی داره و در ضمن رشته خیلی خشکی نیست ولی کامپیوتر یه رشته تخصصی هست با الگوریتم ها و برنامه نویسی ( پیچیده )
      ولی با تجربه ای که تو این کار دارم میگم اگر شما به کامپیوتر علاقه دارین و از کار با اینترنت و شبکه لذت میبرید به سمت این رشته ها برید چون
      من خودم آدمی رو دیدم که بدون در نظر داشتن آینده سمت رشته کامپیوتر رفته و بعد از چند ترم تحصیل در اون رشته از تحصیل در اون رشته انصراف داده حالا داره مهندسی یه رشته دیگرو میخونه
      یا اینجوری در نظر بگیرید که اگر اون رشته مورد علاقتون نباشه حتی در صورت گرفتن مدرک باز هم نمیتونید با اون رشته ارتباط برقرار کنید و بتونید ازش تو کارتون استفاده کنید
      ویرایش توسط ehsan123dg : 20 تیر 1393 در ساعت 06:11

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan123dg نمایش پست ها
      سلا م من خودم چون از بچگی تو کار طراحی سایت و صفحات مجازی و هر چبز مرتبط بودم وکلا عاشق اینترنت و کامپیوترم وبه قول معروق خوره اینچیزا هستم و اوقات فراغت وبیکاریم با طراحی قالب های سایت و کار با سیستم های مدیریت محتوا میگذره می گم 100 درصد از نظر من مهندسی فناوری اطلاعات بهتره
      چون آینده و دور نماش بهتره وبازار کار خوبی داره و در ضمن رشته خیلی خشکی نیست ولی کامپیوتر یه رشته تخصصی هست با الگوریتم ها و برنامه نویسی ( پیچیده )
      ولی با تجربه ای که تو این کار دارم میگم اگر شما به کامپیوتر علاقه دارین و از کار با اینترنت و شبکه لذت میبرید به سمت این رشته ها برید چون
      من خودم آدمی رو دیدم که بدون در نظر داشتن آینده سمت رشته کامپیوتر رفته و بعد از چند ترم تحصیل در اون رشته از تحصیل در اون رشته انصراف داده حالا داره مهندسی یه رشته دیگرو میخونه
      یا اینجوری در نظر بگیرید که اگر اون رشته مورد علاقتون نباشه حتی در صورت گرفتن مدرک باز هم نمیتونید با اون رشته ارتباط برقرار کنید و بتونید ازش تو کارتون استفاده کنید
      کاملا تایید ولی به نظر شما بهتر نیست من برم توی رشته سخت افزار حتی بعدش تغییر رشته بدم؟

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      کلا اگر به کامپیوتر علاقه دارین زیاد فرقی نمیکنه کدوم رشته فرعیش باشه
      ولی نرم افزار بهتره چون خلاقیت بیشتری داره و راحت میشه توش پیشرفت کرد و آی تی هم به نظرم به نسبت بهتر از سخت افزاره
      اینو نفهمیدم که منظورتون از تغییر رشته چیه یعنی بعدش برین کدوم رشته

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن