سلا م من خودم چون از بچگی تو کار طراحی سایت و صفحات مجازی و هر چبز مرتبط بودم وکلا عاشق اینترنت و کامپیوترم وبه قول معروق خوره اینچیزا هستم و اوقات فراغت وبیکاریم با طراحی قالب های سایت و کار با سیستم های مدیریت محتوا میگذره می گم 100 درصد از نظر من مهندسی فناوری اطلاعات بهتره
چون آینده و دور نماش بهتره وبازار کار خوبی داره و در ضمن رشته خیلی خشکی نیست ولی کامپیوتر یه رشته تخصصی هست با الگوریتم ها و برنامه نویسی ( پیچیده )
ولی با تجربه ای که تو این کار دارم میگم اگر شما به کامپیوتر علاقه دارین و از کار با اینترنت و شبکه لذت میبرید به سمت این رشته ها برید چون
من خودم آدمی رو دیدم که بدون در نظر داشتن آینده سمت رشته کامپیوتر رفته و بعد از چند ترم تحصیل در اون رشته از تحصیل در اون رشته انصراف داده حالا داره مهندسی یه رشته دیگرو میخونه
یا اینجوری در نظر بگیرید که اگر اون رشته مورد علاقتون نباشه حتی در صورت گرفتن مدرک باز هم نمیتونید با اون رشته ارتباط برقرار کنید و بتونید ازش تو کارتون استفاده کنید
ویرایش توسط ehsan123dg : 20 تیر 1393 در ساعت 06:11
کلا اگر به کامپیوتر علاقه دارین زیاد فرقی نمیکنه کدوم رشته فرعیش باشه
ولی نرم افزار بهتره چون خلاقیت بیشتری داره و راحت میشه توش پیشرفت کرد و آی تی هم به نظرم به نسبت بهتر از سخت افزاره
اینو نفهمیدم که منظورتون از تغییر رشته چیه یعنی بعدش برین کدوم رشته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)