نوشته اصلی توسط devious خود دختراشم دیگه کلیپس نمیزنن کیلیپس و من مد میکنم تو انجمن میرم عکس میگیرم از 10 تا زاویه با کیلیپسای گل گلی و رنگارنگ بعد فرداش همه معتاد کیلیپس میشن
نوشته اصلی توسط devious حس میکنم پشت این جمله مفهوم عمیقی وجود داره ؟ #نه_به_مفاهیم_عمیق
نوشته اصلی توسط devious خود دختراشم دیگه کلیپس نمیزنن من کیلیپسمو با دنیا عوض نمیکنم انقد وفادار
نوشته اصلی توسط mahdi_artur کیلیپس و من مد میکنم تو انجمن میرم عکس میگیرم از 10 تا زاویه با کیلیپسای گل گلی و رنگارنگ بعد فرداش همه معتاد کیلیپس میشن هر چند خیلی وقته از رونق افتاده ... ولی از اونجا که خواهانت زیاده این عمل نا فرم جواب میده
نوشته اصلی توسط Narvan من کیلیپسمو با دنیا عوض نمیکنم انقد وفادار تو ؟؟؟ با من چی ؟؟
نوشته اصلی توسط devious هر چند خیلی وقته از رونق افتاده ... ولی از اونجا که خواهانت زیاده این عمل نا فرم جواب میده وقتی یه مرد کیلیپس میزنه زنها حتماً به خودشون میان و از این وسیله ارزشمند بهره می برند
نوشته اصلی توسط mahdi_artur #نه_به_مفاهیم_عمیق نه -به -پیچاندن
نوشته اصلی توسط mahdi_artur وقتی یه مرد کیلیپس میزنه زنا حتماً به خودشون میان و از این وسیله ارزشمند بهره می برند یعنی جمله به این سنگینی تا حالا نشنیده بودم لنتی دمت
نوشته اصلی توسط devious تو ؟؟؟ با من چی ؟؟ مامان سانی هیچ وقت منو بین خودتو کیلیپس قرار نده خودکشی میکنم
نوشته اصلی توسط devious یعنی جمله به این سنگینی تا حالا نشنیده بودم لنتی دمت خخخخخخ میخوام یه جور اختراع جدید هم رونمایی کنم کلیپس مردانه مخصوص ریش و سبیل های آقایان
نوشته اصلی توسط mahdi_artur وقتی یه مرد کیلیپس میزنه زنها حتماً به خودشون میان و از این وسیله ارزشمند بهره می برند مهدی برو کیلیپسو بزن داداش
نوشته اصلی توسط Narvan مامان سانی هیچ وقت منو بین خودتو کیلیپس قرار نده خودکشی میکنم باشه تو فقط اشک نریز لنتی
نوشته اصلی توسط Narvan مامان سانی هیچ وقت منو بین خودتو کیلیپس قرار نده خودکشی میکنم خودکشی؟؟؟ مسئله این است: کیلیپس یا مامان سانی
نوشته اصلی توسط mahdi_artur خخخخخخ میخوام یه جور اختراع جدید هم رونمایی کنم کلیپس مردانه مخصوص ریش و سبیل های آقایان وای حتی فکرشم خنده داره
نوشته اصلی توسط mahdi_artur خخخخخخ میخوام یه جور اختراع جدید هم رونمایی کنم کلیپس مردانه مخصوص ریش و سبیل های آقایان وااااای عالیه مبتکر سبک کیلیپس برای آقایون چی میشه
در حال حاضر 529 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 529 مهمان)
نمایش برچسبها