نوشته اصلی توسط صادی رفقا گپ رو شلوغ نکنین برین چت باکس { ولی اگه برا ارتور اینجایین خب تاج سرین منم ک هیچی دیگه اگ من فقط اخراج بودم عمرا کسی برام میومد گپ خونه:/
نوشته اصلی توسط صادی والا ما هر وقت اومدیم تو اینو گفتی جون خودم هردفه شو راس گفتم
نوشته اصلی توسط mahdi_artur لامصب وقتی میری من هیچ یاری ندارم اینجا رفتم دسشویی
نوشته اصلی توسط mahdi_artur فاطی یار من میشی اگه صادی نبود؟؟؟ اره اره
اینجا آمار نوشته ها رو میبره بالا
نوشته اصلی توسط _Senoritta_ منم ک هیچی دیگه اگ من فقط اخراج بودم عمرا کسی برام میومد گپ خونه:/ خب تو دختری اگه پسر بودی خودم میومدم گپ همونجور ک برا سینا و مهدی میام
نوشته اصلی توسط ali.asghar مخابرات خدماتش مسخره است /ولی بگو شون باید بیان درست کنن باشه مرسی
جون بابا شما واسه من اینجایید نگید که دروغه بذارید با این فکر خودمو راضی نگه دارم
نوشته اصلی توسط _Senoritta_ منم ک هیچی دیگه اگ من فقط اخراج بودم عمرا کسی برام میومد گپ خونه:/ خودم میام برات مگه من مردم^_^
نوشته اصلی توسط صادی خب تو دختری اگه پسر بودی خودم میومدم گپ همونجور ک برا سینا و مهدی میام چ ربطی داره؟:/
نوشته اصلی توسط Narvan جون خودم هردفه شو راس گفتم اره تو راس میگی
نوشته اصلی توسط mahdi_artur جون بابا شما واسه من اینجایید نگید که دروغه بذارید با این فکر خودمو راضی نگه دارم دروغه منم اخراجم
نوشته اصلی توسط mahdi_artur جون بابا شما واسه من اینجایید نگید که دروغه بذارید با این فکر خودمو راضی نگه دارم عمو بعد تو هیشکی قصه نمیگه..
نوشته اصلی توسط mahdi_artur فاطی یار من میشی اگه صادی نبود؟؟؟ میخای جایگزین من کنی
نوشته اصلی توسط Narvan خودم میام برات مگه من مردم^_^ خدا نکنه گل بگیر دهنو
در حال حاضر 673 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 673 مهمان)
نمایش برچسبها