نوشته اصلی توسط ..T€N.. شت من تولد خودمم یادم نی روز تولد واس من مهمه برا همین تولد همه رو خاطرم نگه میدارم حتی یه تبریک خالی هم خیلی آدمو خوشحال میکنه
دوستان قرار بود ساعت مطالعه بذارید چی شد پس؟
نوشته اصلی توسط fate.meh_ من نشستم حساب کردم تو دی ورشکست میشم://لنتیا همه دی ان مرداد هم سه تاس پس در سال دو بار ورشکست میشم میدونی از همه اینا کدومش خاص تره ؟! 16 مرداد ؛ تولد یکیه که همه کس بود ... دیگه تقریبا دو ساله خانومش براش تولد میگیره ...
نوشته اصلی توسط Saeed744 دوستان قرار بود ساعت مطالعه بذارید چی شد پس؟ فعلا که زدیم تو فاز تولد ؛ شبکه ساعت مطالعه اونوره اخوی
نوشته اصلی توسط sahar123 مرداد هم سه تاس پس در سال دو بار ورشکست میشم میدونی از همه اینا کدومش خاص تره ؟! 16 مرداد ؛ تولد یکیه که همه کس بود ... دیگه تقریبا دو ساله خانومش براش تولد میگیره ... شکست عشقی؟
نوشته اصلی توسط fate.meh_ من نشستم حساب کردم تو دی ورشکست میشم://لنتیا همه دی ان فک میکردم فقط ما اینجوری ایم
جل الخالق این ولف مگه اخراج نشد؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط INFERNAL فک میکردم فقط ما اینجوری ایم نه بابا برای همس:///من از یک دی دارم تبریک میگم
نوشته اصلی توسط sahar123 فعلا که زدیم تو فاز تولد ؛ شبکه ساعت مطالعه اونوره اخوی اخه شماها بودید که میگفتید حداقل یه بار شبکه عوص کنید
نوشته اصلی توسط Saeed744 دوستان قرار بود ساعت مطالعه بذارید چی شد پس؟ بعضیا که اصن تا دیشب آمار مشاور میگرفتن
نوشته اصلی توسط fate.meh_ شکست عشقی؟ باختم فاطمه بد باختم دل بش ؛ باورم نمیشد قسم شکونده باشم که قبل ازدواج عاشق کسی نمیشم ولی شدم اونم بد ... ولی چی بگم زورم به صلاح خدا نرسید ... عشق مام نوش خانومش
نوشته اصلی توسط fate.meh_ نه بابا برای همس:///من از یک دی دارم تبریک میگم دیگه بلخره دی ماهیا خیلی خوبن...برو خدا رو شکر کن زیاد داری
ببخشید وسط حرفتون چیکارکنم پروفایلم بشه در انتظار تایید ایمیل؟؟
نوشته اصلی توسط INFERNAL دیگه بلخره دی ماهیا خیلی خوبن...برو خدا رو شکر کن زیاد داری باش فهمیدیم دی ماهیی ماه من از همه بهتره
نوشته اصلی توسط Saeed744 اخه شماها بودید که میگفتید حداقل یه بار شبکه عوص کنید نوشته اصلی توسط INFERNAL بعضیا که اصن تا دیشب آمار مشاور میگرفتن آره میدونم ولی نمیدونم چرا حوصلم نمیاد یه بار بشینم پشت سر هم n ساعت بدرسم : (
در حال حاضر 5447 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5447 مهمان)
نمایش برچسبها