نوشته اصلی توسط amir.hav سلام خانم معلم جسارتا رشته ی تحصیلیتون درتربیت معلم چی هست؟ سلام..علوم تربیتی....
رها چو برگ خسته در باد🍃
نوشته اصلی توسط kemoonly هاااااا البته من مثلا شنبه یکشنبه سه شنبه تو نهار سه بار غذا میخورم منم مثلا ناهار میخورم.....بعد تلویزیون میبینم ...اگه تو فیلم یا ....غذا بخورن منم سریع عین قحطی زدگان سومالی میرم غذا میخورم......گشنم میشه آخه
نوشته اصلی توسط P_Soofia مگه حقوق میگیرین؟ ایشالا اگه بدن سلاام..
نوشته اصلی توسط Tarannom76 آره دیگه... 45 درصد حقوق کم میشه به خاطر خوابگا و غذا............... منکه خوابگاهی نیستم فک کنم ۲۰-۲۵ درصد کم کنن نگفتن کی میدن؟؟؟کلی برنامه دارم براش
نوشته اصلی توسط Eli.1997 ایشالا اگه بدن سلاام.. این ترم رو یه دفه آخرش میدن........ماه به ماه نمیدنش.......
نوشته اصلی توسط Tarannom76 منم مثلا ناهار میخورم.....بعد تلویزیون میبینم ...اگه تو فیلم یا ....غذا بخورن منم سریع عین قحطی زدگان سومالی میرم غذا میخورم......گشنم میشه آخه قحطی زدگان سومالیااااا تو حلقم بری تو خخخخخ
نوشته اصلی توسط Eli.1997 ایشالا اگه بدن سلاام.. عه ایول چه باحال
نوشته اصلی توسط P_Soofia سلام نگار سلام پگاه
نوشته اصلی توسط Eli.1997 سلام..علوم تربیتی.... علوم تربیتی یعنی معاون پرورشی و اینا شدن؟
نوشته اصلی توسط kemoonly قحطی زدگان سومالیااااا تو حلقم بری تو خخخخخ هخخخخخخخخخخ
نوشته اصلی توسط negar~ سلام پگاه خوبی؟؟؟؟ بازم که مظلوم شدی تو
نوشته اصلی توسط Tarannom76 هخخخخخخخخخخ من بایستی اماده سالن گردم . برم یه چند تا شوت ملس بزنم
نوشته اصلی توسط Tarannom76
نوشته اصلی توسط amir.hav علوم تربیتی یعنی معاون پرورشی و اینا شدن؟ نه معلم دبستان اگه ارشد روانشناسی بگیرم ایشالا برا مشاور و معاون و این چیزام میشه
در حال حاضر 89 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 89 مهمان)
نمایش برچسبها