نوشته اصلی توسط ParsaYousefi دقیقا نمیدونم و صد البته نمیتونم اینجا بگم که چرا عجب ^_^
راستی میدونین چجوری میشه پسورد کامپیوترو کلا حذفش کرد؟
نوشته اصلی توسط ParsaYousefi داداش از الان داری واسه یه سال دیگه تقطیع میکنی ؟ بدون که موفق نمیشی بخدا اخه یه بار تجربه کردم از اون چیزی که فک میکگردم کنکور راحت تر بود
یعنی هیچکی نمیدونه؟
نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo اخه یه بار تجربه کردم از اون چیزی که فک میکگردم کنکور راحت تر بود کنکور واقعا مثل ازمونای ازمایشی حتی بهتر از اونا بوده....خیلیا قبل رسیدن بهش به چشم سد نگاه میکنن وهمین اشتباه ه
نوشته اصلی توسط Bano.m چرا؟ ادمای مغرورینالبته نه همشون .
نوشته اصلی توسط Bano.m راستی میدونین چجوری میشه پسورد کامپیوترو کلا حذفش کرد؟ ایکس پی دوبار بایستی تسک بار رو فراخوانی کنید و توی یوزر نیم بنویسید administrator بنویسیذد برای ویندوز سون و... نیاز مند یه نرم افزار بوت شونده هست که عین ویندوز نصب میشه و قفلشو میشکنه
نوشته اصلی توسط ParsaYousefi ایکس پی دوبار بایستی تسک بار رو فراخوانی کنید و توی یوزر نیم بنویسید administrator بنویسیذد برای ویندوز سون و... نیاز مند یه نرم افزار بوت شونده هست که عین ویندوز نصب میشه و قفلشو میشکنه برا ویندوز سونه: )) توی گوگل سرچ کردم..بدون نرم افزار هم میشه..اما یکم گنگ بود....میترسم کلا کامپیوترو نابود کنم^_^
نوشته اصلی توسط Bano.m برا ویندوز سونه: )) توی گوگل سرچ کردم..بدون نرم افزار هم میشه..اما یکم گنگ بود....میترسم کلا کامپیوترو نابود کنم^_^ بله هست ولی خب خطرناکن برای همین نگفتم ممکنه به windows (پوشه ویندوز توی درایو سی) اسیب بزنه تجربش کردم
پسورد خر است
نوشته اصلی توسط Bano.m پسورد خر است
نوشته اصلی توسط ParsaYousefi بله هست ولی خب خطرناکن برای همین نگفتم ممکنه به windows (پوشه ویندوز توی درایو سی) اسیب بزنه تجربش کردم اره توی توضیحاتشون گفته یه چیزایی رو باید پاک و.....کنیم...کلا خطرناکه اصلا چرا باید کامپیوترو پسورد بزارن ...الکی وقتشونو تلف کردن^_^
من برم دیگه.
نوشته اصلی توسط Dentist76 من برم دیگه. با لب خندون برگردی خواهری
در حال حاضر 50 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 50 مهمان)
نمایش برچسبها