نوشته اصلی توسط zista @Qazale..آبجی یادم اومد?منظورم یاد شده هست.. بله درسا جونم خوبی؟
نوشته اصلی توسط Ultra برای کیا میندازن بدم اخراجت کنن از قدیم گفتن شاه از برای رعیت نه رعیت از برای شاه........شما که مافوقی باس برا زیر دستات فرش بندازی
نوشته اصلی توسط Qazale بله درسا جونم خوبی؟ نه خوب نه بد کلا بی حس شدم
نوشته اصلی توسط Bahar20 سلااااااااااااااااااااام سلام
نوشته اصلی توسط درسا20 از قدیم گفتن شاه از برای رعیت نه رعیت از برای شاه........شما که مافوقی باس برا زیر دستات فرش بندازی منو یه چیزی در حد نادر شاه و چنگیز مغول یا اسکندر مقدونی فرض کن میدم همتون رو اعدام کنن
سیری در مکانیک کوانتومی
نوشته اصلی توسط Qazale سلام خوبی عزیزم؟
نوشته اصلی توسط درسا20 نه خوب نه بد کلا بی حس شدم آره میفهمم چجوریهخیلی خوب میفهمم
نوشته اصلی توسط Ultra منو یه چیزی در حد نادر شاه و چنگیز مغول یا اسکندر مقدونی فرض کن میدم همتون رو اعدام کنن دلتوووووووووووون میاد
نوشته اصلی توسط Ultra منو یه چیزی در حد نادر شاه و چنگیز مغول یا اسکندر مقدونی فرض کن میدم همتون رو اعدام کنن 100 رحمت به چنگیز..........ای داعش خائن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مرگ بر...آمریکا...مرگ بر انگلیس ...مرگ بر صدام یزید کافر...مرگ بر ضد.ولایت اراز....
ویرایش توسط dorsa20 : 08 شهریور 1395 در ساعت 14:17
نوشته اصلی توسط درسا20 100 رحمت به چنگیز..........ای داعش خائن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مرگ بر...آمریکا...مرگ بر انگلیس ...مرگ بر صدام یزید کافر...مرگ بر ضد..... من تازه ریشامو زدم تهمت نزن آخرین نفری هستی که اعدام میشی اول باید جون دادن دوستات رو ببینی
نوشته اصلی توسط Bahar20 دلتوووووووووووون میاد چرا که نه
نوشته اصلی توسط Ultra چرا که نه بیرحم صد رحمت به داعش
نوشته اصلی توسط Ultra من تازه ریشامو زدم تهمت نزن آخرین نفری هستی که اعدام میشی اول باید جون دادن دوستات رو ببینی پس کلا خائن تشریف داری...به هم داعشیای خودتم رحم نمیکنی...وای وای وای نچ نچ نچ چه کار زشتی....بچه ها هوش کنید....هووووووووووووو
نوشته اصلی توسط درسا20 پس کلا خائن تشریف داری...به هم داعشیای خودتم رحم نمیکنی...وای وای وای نچ نچ نچ چه کار زشتی....بچه ها هوش کنید....هووووووووووووو
موسیو از مخفی در بیا چشممون به جمالیتون روشن شه
در حال حاضر 12685 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12685 مهمان)
نمایش برچسبها