X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3381 از 7348 نخستنخست ... 3281337133803381338233913481 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 50,701 به 50,715 از 110214
    1. Top | #50701
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Masoume نمایش پست ها
      فایل پیوست 53406

طراحای کنکور دقیقا اینجوری نمیزارن ما بریم دانشگاه

2. Top | #50702
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo نمایش پست ها
      مهدی حیقیت خب متوجه نشدم چیکار کردی.... مطمنی از هوپیتال بریم درسته ؟
      این که از هوپیتال نیست... ولی میشه از هوپیتالم رفت ؟
      مهدی .اقعا عالی هستی فک کنم دانشگاه تهران قبول بشی..
      ولی یه جا یه شتباه کوچیک کردی... نمیخوای فک کنی کجا اشتباه کردی ؟
      میدونم. فقط خاستم اشاره بکنم ب حل. همون اولش ب جای ایکس نوشتم رادیکال ایکس دو ک چندان صحیح نیست. هواسم هست بهش. چون این روش کمتر ب زهن بقیه میرسه خیلی درگیر جزییاتش نشدم و قصدم فقط این بود که به کلیاتش اشاره کنم. جواب مثب و منفی یک به رادیکال دو میشه.
      مرا داد فرمودُ خود داورَست.

3. Top | #50703
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SUBZERO نمایش پست ها
      میدونم. فقط خاستم اشاره بکنم ب حل. همون اولش ب جای ایکس نوشتم رادیکال ایکس دو ک چندان صحیح نیست. هواسم هست بهش. چون این روش کمتر ب زهن بقیه میرسه خیلی درگیر جزییاتش نشدم و قصدم فقط این بود که به کلیاتش اشاره کنم. جواب مثب و منفی یک به رادیکال دو میشه.

مهدی به منم بگو چجوری درس میخونی میخوام بدونم چرا انقد قوی هستی اخه پشت کنکوری هستی ؟؟
      برای دیف از چه کتابی استفاده میکنی ؟
      مدرسه عادی میری یا استعداد های درخشان ؟

4. Top | #50704
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

يه نكنه مفهومي
      وقتي x بيرونه راديكاله هم ميتونه مثبت باشه هم منفي
      ولي وقتي رفت داخل واديكال ديگه علامت كل كسر كه تا قبل اين براي x هايي كه از مقادير كمتر از صفر به صفر نزديك ميشدن منفي ميشد حالا تبديل به مثبت ميشه
      يعني در قبل اينكه x رو زير راديكال ببري حد چپ و راست در علامت منفاوت بود ولي بعد اين يكسان ميشه به همين خاطر بايد +و - هم قرار بدي كه در نهايت براي حد راست ميشه هموني كه بدست اوردي
      و براي حد چپ هم همون عدد با علامت منفي

5. Top | #50705
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      مهدی حیقیت خب متوجه نشدم چیکار کردی.... مطمنی از هوپیتال بریم درسته ؟
      این که از هوپیتال نیست... ولی میشه از هوپیتالم رفت ؟
      يه نكنه مفهومي
      وقتي x بيرونه راديكاله هم ميتونه مثبت باشه هم منفي
      ولي وقتي رفت داخل واديكال ديگه علامت كل كسر كه تا قبل اين براي x هايي كه از مقادير كمتر از صفر به صفر نزديك ميشدن منفي ميشد حالا تبديل به مثبت ميشه
      يعني در قبل اينكه x رو زير راديكال ببري حد چپ و راست در علامت منفاوت بود ولي بعد اين يكسان ميشه به همين خاطر بايد +و - هم قرار بدي كه در نهايت براي حد راست ميشه هموني كه بدست اوردي
      و براي حد چپ هم همون عدد با علامت منفي
      بابا چ خبرته؟ از ی تست نمیتونی نتیجه بگیری ک سی خوبه یا نه.
      حساب دیفرانسیل و از ی کتاب 4 جلدی خوندم. یادم نیست مولفش کی بود.

مفهومی نیست. روابط هم همینو میگن. ایکس با جزر مجزور ایکس برابر نیست. جزر مجزور ایکس با قدر مطلق ایکس برابر و قدر مطلق ایکس رو با ی تابع دو زابطه ای میشه نمایش داد. اون مثبت و منفی هم از همینجا اومدن. ولی در عان واحد هر دو بر قرار نیست. اون تابعی ک پرسیدی حد نداره ن اینکه حدش میشه مثبت و منفی رادیکال دو دوم.
      ببخشید اگه خیلی نا دقیق حرف زدم و البته میشه گفت غلطه گفتم.

@mohammacl
      محمد این نقره نیترات اخرش چه رنگه محلول ش؟ صفحه 11 شیمی 3، سه تا لوله ازمایش کشیده. محلول قبل از تشکیل رسوب توی لوله ها چی بوده؟ اولی محلول سرب دو نیتراته بی رنگ بوده... دومی محلول اهن سه کلرید زرد بوده و سومی نقره نیترات زرد؟ اگه سومی پتاسیم کرماته ک میدونیم زرده و نقره نیترات بی رنگه پس چرا ترتیب مخلوط کردن رو عوض کرده نسبت ب دو حالت قبل؟

6. Top | #50706
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

مفهومی نیست. روابط هم همینو میگن. ایکس با جزر مجزور ایکس برابر نیست. جزر مجزور ایکس با قدر مطلق ایکس برابر و قدر مطلق ایکس رو با ی تابع دو زابطه ای میشه نمایش داد. اون مثبت و منفی هم از همینجا اومدن. ولی در عان واحد هر دو بر قرار نیست. اون تابعی ک پرسیدی حد نداره ن اینکه حدش میشه مثبت و منفی رادیکال دو دوم.

@mohammacl
      محمد این نقره نیترات اخرش چه رنگه محلول ش؟ صفحه 11 شیمی 3، سه تا لوله ازمایش کشیده. محلول قبل از تشکیل رسوب توی لوله ها چی بوده؟ اولی محلول سرب دو نیتراته بی رنگ بوده... دومی محلول اهن سه کلرید زرد بوده و سومی نقره نیترات زرد؟ اگه سومی پتاسیم کرماته ک میدونیم زرده و نقره نیترات بی رنگه پس چرا ترتیب مخلوط کردن رو عوض کرده نسبت ب دو حالت قبل؟
      نه خیلی بد نگفتی از همون راهی که رفتی خودش خیلی خوب بود...
      نگفتی پشت کنکوری هستی یا نه ؟

7. Top | #50707
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

@mohammacl
      نقره نیترات بی رنگه . شاید خواسته رسوب رو بهتر نشون بده اونجوری کرده . فعلا کتاب دم دستم نیس

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

8. Top | #50708
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ب نوعی.... دانشجوی انصرافی هستم.
      @ahmadreza_mo

9. Top | #50709
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      ب نوعی.... دانشجوی انصرافی هستم.
      @ahmadreza_mo
      پس بگو... انشاالله امسال به خواست میرسی

10. Top | #50710
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

نقره نیترات بی رنگه . شاید خواسته رسوب رو بهتر نشون بده اونجوری کرده . فعلا کتاب دم دستم نیس
      اها... اگه x مول پتاسیم کرمات رو توی 1 لیتر حل کنیم(با فرض اینکه این مقدار حل بشه) غلظت یون کرمات x اگه x مول نقراه نیترات رو حل کنیم توی 1 لیتر اب غلظت یون نیترا ت x ه. حالا اگه به محلول اول y مول نقره نیترات و به محلول دوم y مول پتاسیم کرمات ازافه کنیم سرعت تشکیل رسوب توی دو محلول برابر نیست و تو داری میگی احتمالا تشکیل رسوب توی حالت دوم سریعتر بوده و بهتر میتونسته تشکیل رسوب قهوه ای نقره کرمات رو نشون بده؟
      توی این مدل x خیلی بیشتر از y ه. اگه اینجوری باشه میتونی بگی چرا سرعت تشکیل رسوب توی دومی بیشتره؟ سرعت واکنش ی کمیت تجربیه و مدلی براش وجود نداره ک بشه تعیین کرد. درسته؟

11. Top | #50711
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      @laleh74

میترسم دیگه جوابمو ندی

12. Top | #50712
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Diamonds نمایش پست ها
      @laleh74

میترسم دیگه جوابمو ندی

دیوونه

تو هنوز به جنبه ی من آشنایی نداری؟؟؟
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

13. Top | #50713
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط laleh74 نمایش پست ها
      دیوونه

تو هنوز به جنبه ی من آشنایی نداری؟؟؟
      ترسیدم یهو از فندق به این بحث رسیدیم هول کردم

14. Top | #50714
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

15. Top | #50715
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بعضی هارو که مبینم دلم میخواد بهشون بگم ""تلفظش اعتماد به نفسه نه اعتماد به سقف""
      .

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3049 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3049 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

tapatalk، فقط، فیزیک، فارغ، قفسه، قلمچی، قبلا، لپ، لبخند، لحظه، مفید، من، مهم، مهندسی، موفق، موفقیت، مونده، میاد، میتونم، میخونم، میخوره، میده، ما، محاسباتی، مسابقه، مشهد، مشکل، مشکلی، مشاوره، مطالعه، معدل، نمیدونم، نمیشه، چند، چه، چهارم، نوک، چوب، چی، نیست، نکات کنکوری، نگاه، نباید، نباشید، نتيجه، ندارم، نداشته، چرا، چطور، هم، همون، همیشه، هنوز، هندسه، هوا، ها، هدف، هر، هست، وقتی، ولی، واسم، وجود، یه، کمک، کنم؟؟؟؟، کنید، کنکور، کنکور ریاضی، کنکور93، کنکورو، کنکوری، که، کانون، کار، کتاب، کردم، کرده، کسی، گفتن، گوگل، گاج، گذشته، پلی، پرسیدن، پزشکی، پس، پشت کنکوری، yahoo، آزمون، آزمایشی، افتاده، افسانه، الان، التحصیلی، اما، امتحان، امروز، انتقال، انتخاب رشته، انتظار، انجمن، انجمن کنکور، اولین، اومدم، اينجا، این، اینطوری، اتفاق، اتاق، ادبیات، ادغام، ارواح، از، اصلا، اعتراض، بچه، به، بهتر، بودم، بیاد، بیرون، با، بارون، بازهم، بازدهی، باشه، بخونم، بد، برنامه ریزی، بره، برای، برعکس، بزنین، بزرگ، بسته، تقویم، تمام، تنهایی، تو، توی، توکلی، تکون، تاپم، تابع، تازه، تجربی، ترین، تست، تصویر سازی، تغييرات، جالب، جایزه، جاروبرقی، جديد، جزوه، حل، حالم، خلاصه، خونواده، خوب، خوبی، خيلي، خیلی، خیلی مهم، خیلی سبز، خیلییییییی، خیال، خداحافظ، خسته، دفعه، دوچرخه، دوچرخه سواری، دوباره، دوره، دوستان، دوستای، دینی، دیدم، دیروز، دیشب، دکتر، دانلود، دانش آموزان، دانشگاه، دانشجو، دارم، داشتم، دختر، درباره، درد، درس، درسی، دست، دعا، ذهنی، رفتم، رو، روانشناسی، ریاضی، راه، راهنمایی، راحت، زمینه، زیبایی، زیست، زبان فارسی، سنجش، سوال، سوالات، سوسک، سکوت، سال، ساحل، ساخته، سخت، سراسری، سراغ، شمام، شنبه، شیمی، شدم، شده، صندلی داغ، صبح، عربی، عزیزم

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن