علی(ع) زمان خلافت غذای ساده رو میخورد، در عین پاکی لباس کهنه میپوشید،هر شب گریه میکرد نه بخاطر اینکه بگه من پاکم نه اینکه بگه چشم به دنیا ندارم نه اینکه بگه فقیرم
کسی که خلیفه است 100% بی پول نیست اینکارارو میکرد که درد یتیما یادش نره یادش نره بدبختی های یک پدر فقیر رو یادش نره که بدبختی باید ازبین بره این کارا رو میکرد تا مردمش
رو یادش نره یادش نره حکومت خدمتگذار مردم نه مردم خدمتگذار حکومت
.
امروز دیگه زدم به سیم آخر گفتم درسو وللش آخرش هیچی نی میرم مانکن بشم تازه مثل خیلی از این مانکنا پول در بیارم رفتم دستشویی تو آینه به خودم ذول زدم ... هیچی دیگه الآن دارم درس انتگرال رو تموم میکنم تستاشم زدم بعدش هم میخوام برم سمینار درسی کنکور
.
.
.
.
.
.
در ضمن آدم باید اعتماد به نفس داشته باشه ولی با اعتماد به سقف اشتباهش نگیره یه دفه زد بالا سرش به باد رفت
.
ویرایش توسط Frigidsoul : 28 بهمن 1394 در ساعت 19:09
منم امروز افسردگی گرفتمنمیدونم شما هم مثه منید یا نه من کتابمو که باز می کنم همش خاطرات سال دوم سوم دبیرستان میاد توذهنم امروز گرییمم گرفت
با اینکه پیشم ولی نمی دونم چرا امروز اینطور شدم دلبستگی عجیبی به مدرسه پیدا کردم حتی دلم واسه ناظممون تنگ شده فک کنپ از عوارض یه هفته مدرسه نرفتن این هفته فقط شنبه رفتم
![]()
ریاضی 55 سوال 85 دقیقه؟
فیزیک 45 سوال 55 دقیقه؟
شیمی 35 سوال 30 دقیق؟
درسته؟ شیمی 35 سوال 30 دقیقه کمی ظلم به مظلوم نیست؟ ولی وقت ریاضی کمی کمم کنندس. میتونم کمی از وقت ریاضی رو واسه شیمی سیو نگه دارم.
مرا داد فرمودُ خود داورَست.
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 27 مهمان)