نوشته اصلی توسط M o h a m m a d باز شکلک در آوردن شروع شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟))))) خو کسی نمیاد اینجا دیگه که بحرفه همه شکلک میذارن
سلام
نوشته اصلی توسط 3tareh سلام علیککک چ عجب پوکیدم تنهایی بیا چت باکس پایین انجمن
خخخخخخخ باز شماها جمع شدین خدا بخیر کنه:]خخخخخخ ستاره سلااااااام و همینطور زهرا
نوشته اصلی توسط M o h a m m a d خخخخخخخ باز شماها جمع شدین خدا بخیر کنه:]خخخخخخ ستاره سلااااااام و همینطور زهرا علیک منظورت چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زود تند سری اهتراف کن ببینم
سلآمبابا الان با نت گوشی اومدمه چقد در هم برهمه ...گیج شدم بای
نوشته اصلی توسط 3tareh سلآمبابا الان با نت گوشی اومدمه چقد در هم برهمه ...گیج شدم بای علی گف اشکین گف وصل شده ای بابا بای
نوشته اصلی توسط teenager girl علیک منظورت چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زود تند سری اهتراف کن ببینم خو شماها پای هم که میفتین دیگه یکی باید بیاد پستاتونو بحذفه که متاسفانه تمومی هم نداره ه ه اصن شماها واسه انجمن خطرناکین))))
نوشته اصلی توسط M o h a m m a d خو شماها پای هم که میفتین دیگه یکی باید بیاد پستاتونو بحذفه که متاسفانه تمومی هم نداره ه ه اصن شماها واسه انجمن خطرناکین)))) همینو میخاستی انقد انقورت اومدی تا رف:y (540): میگم تو رو باید بزارن بابای انجمن از این دلسوز تر واقهااااااااااااااا؟
نوشته اصلی توسط teenager girl همینو میخاستی انقد انقورت اومدی تا رف:y (540): میگم تو رو باید بزارن بابای انجمن از این دلسوز تر واقهااااااااااااااا؟ به مسئولین بگوووووووووووو اصن منو درک نمیکنن من خعععععلی دلسوز انجمنم!!!!خخخخخخخخخخ
نوشته اصلی توسط M o h a m m a d به مسئولین بگوووووووووووو اصن منو درک نمیکنن من خعععععلی دلسوز انجمنم!!!!خخخخخخخخخخ واقها داری حیف میشی اینجا قدرتو نمیدونن باید بری جز فرار مغزی ها خخخخخخخخخخ
بابام وصلش کرد واس کارا خودش میگ تا کارم درست نشه نوبت شما نمیشه...درضمن محمدخان تو مجبور نیستی ک حرفای مارو بخونی
نوشته اصلی توسط 3tareh بابام وصلش کرد واس کارا خودش میگ تا کارم درست نشه نوبت شما نمیشه...درضمن محمدخان تو مجبور نیستی ک حرفای مارو بخونی عجباااااااااااااااااااااا اا حالا تا کی هستی؟
معلوم نیست گوشی ممش داره تموم میشه تا خاموش شه خوب در خدمتیم
پس بیا چت باکس پایین صفه انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10 مهمان)
نمایش برچسبها