نوشته اصلی توسط Nahal مرسی گلم...همینجوری... ایشالا بهتر بشی و با برنامه پیش بری... بای این بای و این شکلک بعدش خیلی برام آشناس . خخخ
نوشته اصلی توسط Itak این بای و این شکلک بعدش خیلی برام آشناس . خخخ برا منم اشناس یاد tiger میفتم
نوشته اصلی توسط mohadeseh برا منم اشناس یاد tiger میفتم دقیقا چون جواب خداحافظی هم عین جواب سلام واجبه میخوام جواب بدم اما اسپم میشه.
نوشته اصلی توسط Itak دقیقا چون جواب خداحافظی هم عین جواب سلام واجبه میخوام جواب بدم اما اسپم میشه. اینجارو راحت باش خخخخخخخخخ
نوشته اصلی توسط Itak نه تعارف نکن . اول تو خب پس اول من @Defne
نوشته اصلی توسط mohadeseh اینجارو راحت باش خخخخخخخخخ نه تو رو خدا اینجا هم اسپم باشه .خخخ
نوشته اصلی توسط Itak نه تو رو خدا اینجا هم اسپم باشه .خخخ خو حالا چون دوس داری از تو را اسپم حساب میکنم
نوشته اصلی توسط mohadeseh خو حالا چون دوس داری از تو را اسپم حساب میکنم میگن تعارف اومد نیومد داره هاااا الان به عینه دیدم
نوشته اصلی توسط Itak میگن تعارف اومد نیومد داره هاااا الان به عینه دیدم آره دیگه اسپم نده
نوشته اصلی توسط Parloo خب پس اول من @Defne اینجوری که دفنه یا به قول یکی فتنه فال میگیره به نفر دوم نمیرسه
نوشته اصلی توسط Itak اینجوری که دفنه یا به قول یکی فتنه فال میگیره به نفر دوم نمیرسه احتمالا رفته دیوان حافظ پیدا کنه
@Defne رفتی فال رو رو از کتاب حافظ بگیری یا گفتی خودش فال بگیره بگه به تو و تو بگی به ما ؟
فال من 2 نون باشه لطفا
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
نوشته اصلی توسط Itak @Defne رفتی فال رو رو از کتاب حافظ بگیری یا گفتی خودش فال بگیره بگه به تو و تو بگی به ما ؟ نوشته اصلی توسط Weed Master فال من 2 نون باشه لطفا
در حال حاضر 2966 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2966 مهمان)
نمایش برچسبها